anticonceptionale cu reteta?

anticonceptionale cu reteta? | Autor: oanab

Link direct la acest mesaj

De cand cu noile reglementari pt farmacii care nu mai pot vinde foarte multe medicamente fara reteta, oare treaba asta se aplica si pentru anticonceptionale?
Eu folosesc Yasmin, si n-am nici un chef sa stau la coada la doctor pentru o reteta.
Voi ce stiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Da, din pacate iti trebuei reteta. Cand mi-am luat eu acum 2 sapt pastilele m-au avertizat ca data viitoare nu-mi mai dau fara reteta...Sa-i ia naiba ca am niste draci pe ei

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Asta daca va consoleaza cu ceva, si aici, in Italia, se dau numai pe baza de reteta.

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

este normalsa se dea numai cu reteta fetelor! nu sunt buline de vitamine ci hormoni! luati o reteta de la medic, este valabila cam 4-5 luni.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noah bine ca ati scris , ca ma trezeam ca nu-mi da la farmacie si cred ca imi venea rau la asa o surpriza.
Da, mi se pare corect sa se elibereze pe baza retetei si anticonceptionalele, doar ca eu merg de 2 x / an la medic ... acum voi merge de n x doar pentru reteta ? ...

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Pentru anticonceptionale se dau retete valabile 6 luni si astea nu se opresc in farmacie la achizitionarea pilulelor. Cel putin, eu asa am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria nu te duci de n ori, ci de 2-3 ori si iei reteta.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

este normalsa se dea numai cu reteta fetelor! nu sunt buline de vitamine ci hormoni! luati o reteta de la medic, este valabila cam 4-5 luni.

Roxana

Roxana nici eu nu le iau dupa ureche, le iau foarte responsabil si mi le-a recomandat ginecoloaga. Doar ca nu mi-a scris reteta pt ca acum 3 luni ti le dadeau la farmacie si fara reteta

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Aici nu iti da nimeni anticonceptionale fara reteta!!Am ramas o data in pana si m-am dus la farmacie,dar a trebuit sa ii arat o reteta mai veche si asa mi-a dat o placheta!
Si eu merg de 2 ori pe an la ginecolog,dar cind am nevoie de reteta,dau telefon si secretara imi face reteta pe care ma duc sa o iau pe urma fara sa platesc consultatia sau sa vad medicul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

Imm chestea asta e foarte buna.
Toata lumea cand avea o raceala mica hopa la antibiotice...
Cat despre anticonceptionale foarte bine pt ca foarte multa lume le ia ca i a zis farmacistul sau ca toate colegele iau tipul ala si de ce nu ar lua si ele ori sa fim seriosi sunt totusi hormoni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am fost ieri la gine la un control de rutina si doctorita mi-a dat la plecare reteta de Yasmine, pentru un an intreg, fara sa ii cer eu. Stia ca se aplica legea asta, mai nou... Totusi la farmacie am sa incerc sa cumpar fara sa vad daca merge...

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput