Mamici de mai-iunie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Irinel LA MULTI ANI si multa sanatate si fericire!!!! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe perfect!

Ama tinem pumnisorii si te asteptam cu vesti bune!!!

Dolce si pe mine ma intereseaza oferta din Dragonul rosu din niro si am de gand sa fac un drum pana acolo la un moment dat. Lucrurile ti se par de calitate? tu ce ai cumparat de acolo?

Virgi parerea mea este s-o lasi moale cu sportu' si sa te limitezi la dieta alimentara si ceva mers pe jos daca-ti permite piciorul.

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

GATAAAA!!!

Am gasit !
Stiu cum se numesc!

Movie Theater Storybook & Movie Projector !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Luana, cine e Nicoleta?...

Pupici,

Flory 24+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Dolce, da, mai spune-ne si noua ce-i pe-acolo! si cum se ajunge. am inteles ca e un maxi -taxi de la morarilor, sau altele de la bucur-obor. asa o fi?
shoricutza, poate o convingem si pe Magghy si mergem cu toatele. ce zici?
eu vreau cooooosh, mi s-a pus pata. si l-as lua din obor, e ok ca pret, da nu vreau sa aud pe urma ca in dragonul rosu e 4-5 sute in loc de 7, ca m-apuca nervii...

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

SHORICUTZA draga sunt si lucruri de calitate in Dragon ca doar de acolo se aprovizioneaza cam tot Buc. Eu am luat costumase si body-uri din bumbac de buna calitate si preturi cam 80-90 de mii un body.
Cind te duci vazi cum iti alegi ziua ...sa nu fie simbata ca este fffff aglomerat iar duminica este inchis.

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Flory, un milion de scuze. ma gandeam la Adelapop si de-acolo veni confuzia....
ma ierti, rogu-te?!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

carminabulina

am citit ce ai scris despre mangaiatul burticii....ei bine...eu am fost la un moment dat la doctorita mea, care m-a vazut ca-mi mangaiam partea stanga a burticii...era o problema despre care aveam de gand sa discut...simteam o sensibilitate in partea aia...nu pot sa spun chiar durere, dar ma deranja frecvent...si de aceea ma trezeam des cu mana acolo...si m-a certat...mi-a zis sa nu ma mai mangai atat pt ca pot da nastere la contractii...si a vrut sa testeze burtica chiar ea...mi-a pus mainile in partea de sus a burticii pt un timp sa vada daca am vreo contractie...eu credeam ca o sa preseze sau ceva, dar nu am simtit ca ar apasa...ma rog, s-a mai linistit cand a vazut ca nu am contractii, dar mi-a zis sanu mai fac asta...
sensibilitatea o am si acum...ea mi-a zis ca probabil o am din cauza avortului de anul trecut cand probabil s-a subtiat peretele in partea aia...(avortul l-am facut din cauza dr. cezarei bucur care mi-a dat fix pe inceputul sarcinii, fara sa se asigure ca nu sunt, ciprofloxacin timp de 10 zile...dupa care am aflat ca o sa am bebe...si mi s-a spus foarte clar sa nu-l tin, pt ca sunt sanse mari sa iasa cu malformatii grave...un moment nefericit...)
anyway, mie mi-a zis doctorita sanu mai stau atata cu mainile pe burta...si nu faceam un masaj neaparat...
asa ca...

problema nr 2....am citit ceva de o operatie la sold...si m-am gandit sa te intreb...eu de ani de zile am niste dureri la sold...mai demult erau grave...am mers la o gramada de doctori si nimeni nu mi-a zis ce am...in 2003 am ajuns sa-mi fac RMN-ul si in rezultatul lor scrie: posibil leziune incipienta necroza aseprica cap femural!
dar doctorul la care mergeam in perioada aia (de la cfr2) a citit rezultatul rmn-ului, a vazut radiografia si mi-a zis sec: eu nu cred ca ai asta...

si asa s-a terminat umblatul meu pe la doctori...

eu asa am decis sa nasc prin cezariana...desi doctorita nu a fost impresionata de acest rezultat...spunand ca pot sa nasc normal linistita...eu nu inteleg cum, in conditiile in care la un consult ginecologic eu nu pot sa stau pe masa aia cu picioarele sus pe suport pt ca piciorul stang ma doare foarte tare...ma rog, la incheietura e o durere nasoala...

in fine, ideea e ca eu nu mi-am rezolvat niciodata problema...si acum cand am vazut ce s-a scris despre tine m-am gandit sa te intreb ce si cum...poate o iau iar de la capat...nu de alta dar nu vreau sa raman fara picior la un moment dat....poate tu ai avut parte de doctori mai buni...

poate ma ajuti...pt ca sambata am iesit sa ma plimb si dupa mult timp m-a luat iar durerea de sold...nu stiu de ce...de obicei ma doare la frig (e suficient sa ajung in zona congelatelor la supermarket) si tot timpul la consultul pe masa la ginecolog...eu am luat mult timp artroflex si am facut sport...adica aerobic/kick-box...

cam asta era...poate ma luminezi tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

Flory, un milion de scuze. ma gandeam la Adelapop si de-acolo veni confuzia....
ma ierti, rogu-te?!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Stai calma. Normal ca te iert. Nu era de fapt nici o problema numai ca eu nu intelegeam....
Mai am momente in care uit dar acum ma gandeam ce oi fi zis de a ajuns a imi spuna Nicoleta....

In fine nu conteaza.

Multi pupici,

Flory 24+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Luana,

fix covoare din alea ne-am luat si noi. Pt sufragerie, ne-au incaput 2, puse pe lung. (unul in continuarea celuilalt). Culmea e ca nu aluneca, fiindca sunt captusite cu pasla. Chiar sunt mult mai stabile decat un covor normal si arata f bine. Noua ne-a fost cam teama cand le-am luat, ca nu stiam cum vor da, cum se intretin, dar s-a dovedit ca a fost o alegere buna. Se curata f simplu, nu tin praf si pana acuma le-au testat diversi copii, iese orice din ele .
Singura chestie care ni s-a reprosat e ca o sa cada bb pe lemn si nu pe covor moale. Dar sincer, in cazul asta, cea mai mare problema e holul de gresie lucie, si nu sufrageria.

Am sunat cu mobila, vom merge sa o vedem.

Cat despre Dragonul Rosu, deocamdata tre sa zic pas, am restrictii la shopping extins. Iar acolo am inteles ca e de stat. Poate mai incolo, daca nu apucati sa mergeti intre timp. Noi nu am fost niciodata acolo, pt ca ni s-a parut super aglomerat si avem oroare de aglomerari si hoti de buzunare. pe vremea aia, in Niro gaseai de amandoua. Deci nu ne-a tentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Luana ce dulce esti tu cand vii si ne mai descreteti fruntile. Uite de la mine un milion de .
magghyc nici eu nu inteleg corelarea dintre varsta sarcinii si restul dar nu cred ca asta are vreo importanta ci informatia in sine.
Ideea e ca de cate ori ma intalnesc cu cate o persoana fiecare tine sa imi dea un sfat cu ce nu am voie sa fac. Chiar intr-o revista era un articolas despre femeia gravida care nu trebuie considerata ca un om bolnav, insa in toate paginile ale acelaiasi reviste despre toate problemele care pot aparea la gravida, ce-i este interzis ce nu are voie sa manance, ce dureri pot aparea, etc. ca te intrebai : mai dar articolul ala mic de la inceput pt. ce l-au mai scris? La misto? In fine, te apuca nebuneala daca pleci urechea la toate "sfaturile" unora.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput