Mamici casnice (16)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela amalia spune:
Fetelor, vrea colegu sa mergem la socrosenie (mamica lui ) sa o felicitam si sa-i dam un buchet de 8 martie ...moamaaa ce ma bucur
ange spune:
Miha,distractie placuta si sa nu uiti cadoul tau pt. soacra
eu ma duc sa-mi cumpar niste creme pt. fatza.Cred ca e timpul sa-mi pun crema pe fatza.Ma tot uit in oglinda si din ce in ce mi se pare ca arat ca naiba!!
Am decis:in 5 min plec la farmacie sa vad ce-mi recomanda aia.Am zis,am zis!
diadaniela spune:
Pai daca ai zis ,ai zis!Fugi si intinereste!
Miha,distractie placuta!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by ange
Miha,distractie placuta si sa nu uiti cadoul tau pt. soacra
Dana ia treci mata la oglinda, fardeaza-te frumos, asha cum fac eu aproape in fiecare zi, de se uita kupilu'la mine, ma mingiie, crede ca are alta mama. ... alt ceva n-am gasit, un plod mai mare care sa intoarca capatzina la dreapta, la stinga...
Miha distreaza-te si pentru noi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Danielutza,m-am spalat la cap,mi-am aranjat parul,mi-am facut manechiura si sunt .Am ramas cu foamea !Mi-e foame de mor!Si am pofta numai de chestii care ingrasa.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
gegea spune:
La multi ani, dragelor, sa fiti mereu sanatoase, iubite si fericite!
Va dorim petrecere frumoasa!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Geani si Daria (03.04.05)
malla spune:
La multi ani, fetele!
Sotul mi-a daruit un trandafir si intr-o cutiuta in forma de inimioara(rosu aprins), o brosa fff frumoasa in forma de floare.
Am avut musafiri multi azi si am casa plina de flori. nu-i minunat ca exista aceasta zi?
Danielutza, te rog nu te mai complexa, nu cred ca esti urata! Imi pare rau ca chiar azi te-ai deprimat!
Va doresc la toate o noapte faina si linistita!
adriana
ange spune:
am revenit.
mi-am facut singura cadou
mi-em luat creme pt. fatza si farduri.
Mi-am reinoit trusa de farduri.O aveam de 2 ani
colegul si-a adus aminte ca astazi e 8 martie acum la pranz cand a fost nevoit sa semneze nu stiu ce hartie la vama si a trebuit sa o dateze
Mi-a spus "la multi ani cheri!" la care eu i-am raspuns:" stai linistit ca mi-am luat singura cadoul,nu te stresa"
La care el a ras si a zis ca nu se uita astazi in cont sa-si strice ziua
ma duc sa-mi pun cremele pe fatza.nici nu stiu cum sa fac.stiu doar ca a cam venit timpul sa folosesc si deastea...
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by adinell
Danielutza, te rog nu te mai complexa, nu cred ca esti urata! Imi pare rau ca chiar azi te-ai deprimat!
adriana
Adriana , ca sa zic asha greshit eu o incurajam pe Dana, ca toate sintem frumoase. Eu cind ma simt urita, ma aranjez singurica la oglinda si-i fac surpriza colegului.
Ange felicitari pentru cadou. Da' de ce zici ca a venit ziua sa folosesti si creme, ha ? Ca eu nu pricepui ! Eu am peste un pic de timp 39 de ani si nu dau cu nimic, doar cu crema nivea, de fapt nu-mi prieste nici o crema, si m-am saturat sa le tot incerc, eu fac alergie si de la ceai de musetzel.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
symaco spune:
Bai,al meu sot o venit fara flori acasa..si dupa ce il facui cu ou si otet pleca sa imi caute flori prin oras!
dupa 1 ora de cautari cica nu a mai gasit pe la nici un magazin,ca doar nu e vina lui.....de ce nu le-o luat azi diminetza,sau la pranz,sau ieri!.acu chiar ca ma enervat...nici martisor,nici flori..si are doar 3 fete in casa!!!
nici nu am avut chef sa ma cadorisesc singura,m-am bosumflat taree...