Mamici de iulie - august 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
map spune:
angelli acum vad ca am deraiat de la subiet, tu vroiai grau incolti de verde si eu ti-ai scris reteta de sanatate
O mai aiu hormonii razna
Monica
Cristina_Ioana spune:
Letitia si fetele, pai atunci sa dam dezlegare la cafelutza/cappuccino/cola cu scop terapeutic, impotriva ametelilor, pentru tensiune si ca sa comunicam cu bb cand e prea cuminte (vezi amabella) ![]()
Fetelor, io pic de somn, efectiv imi cade capsorul pe taste, ca de la ora 8 sunt pe arcuri, modelul duracell, iar acum am facut masaj o ora si m-am molesit toata...ma culcusesc nitel si ne auzim pe seara ![]()
![]()
![]()
Cristina 22+
Cristina_Ioana spune:
Letitia si fetele, pai atunci sa dam dezlegare la cafelutza/cappuccino/cola cu scop terapeutic, impotriva ametelilor, pentru tensiune si ca sa comunicam cu bb cand e prea cuminte (vezi amabella) ![]()
Fetelor, io pic de somn, efectiv imi cade capsorul pe taste, ca de la ora 8 sunt pe arcuri, modelul duracell, iar acum am facut masaj o ora si m-am molesit toata...ma culcusesc nitel si ne auzim pe seara ![]()
![]()
![]()
Cristina 22+
iulenca spune:
Cristina cafeaua ( o cescutza ) pe zi nu ii face rau lui bebe. Acum depinde si de mamica. Pe mine cafeaua nu ma afecta deloc nici inainte - puteam sa beau un kil si dormem dus, nu eram deloc agitata. Capuccino la plic are foarte putina cofeina asa ca nu dauneaza, intradevar are E-uri cat cuprinde dar chiar crezi ca mai conteaza? Gandeste-te ca acum la noi oricat de sanatos ai incerca sa manaci tot bagi E-uri fara sa vrei. Totul dar absolut totul - lapte, carne, fructe, mezeluri, legume contin E-uri pentru ca altfel ar avea un termen de valabilitate foarte mic si nimeni nu isi permite lucrul asta. Totul este tratat, imbogatit, "imbunatatit", vitaminizat ..... so, +/- un capuccino nu mai conteaza. Daca renunti la o bucatica de ciocolata sau un pic de ceva dulce pe zi se va compensa cu o ceasca de capuccino. Apropos de fructe tratate, nu stiu daca ati observat, lamaile ( si in general toate fructele de pe piata la ora asta ) sunt acoperite cu un soi de ceara care cica le protejeaza. Eu am incercat sa storc o lamaie din asta si mi-a ramas pe mana o chestie lipicioasa ca un super-glu care nu s-a curatat vreo 2 zile. Asa ca adio coaja de lamaie rasa in prajituri ca sa devina mai aromate....
La kg ma tin foarte bine, da la cate aveam eu inainte de a ramane nu prea imi permit sa ma ingras foarte tare. Desi nu fac mari eforuri, adika manank destul de normal (e drept ca nu am un apetit iesit din comun)nu m-am ingrasat decat vreo 3 kg si am 17 sapt. Eu zic ca pana acum e k mai ales ca eu mi-am propus maxim 13 kg si vreau sa reusesc. Daca o sa vad ca iau proportii brusc o sa incep sa ma controlez pentru ca stiu sigur ca bebe are de unde sa se hraneasca si nu il ajut deloc mancand eu foarte mult. Cate kg am nu va pot spune pentru ca acesta este cel mai bine pastrat secret din viatza mea. Sotul meu nu stie cum sa faca sa afle. A incercat sa ma ia in brate si sa se urce cu mine pe cantar dar am reusit sa scap. Mi-a zis ca o sa ma cantareasca in somn da nu stiu daca o sa ma mai poata lua in brate. 

Map apropos de pofte ciudate eu nu prea poftesc da si cand o fac imi ia 3 zile sa ma opresc. De ex. mi-a fost pofta de fasole batuta si asta am mancat 3 zile dimineata la pranz si seara pana mi-a stat in gat. La fel am patit cu o salata extrem de scarboasa cu orez ton porumb si iaurt cu usturoi din care am mancat vreo 2 zile.
Cam mult pentru azi. Va pup si o tai ca ne-a dat sefu prima de 8 Martie si ma duc sa o cheltui. Am cel mai tare sef din istorie.
O seara buna. Va pup
Iulia
+ Maria Theodora 17+
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
angelli spune:
Map orice sugestie e Ok, pentru ca la rontaiala mea sper sa crut puii de palmier din ghiveci in favoarea griului.
Ce fel de griu se pune la incoltit?
Hihihi cu hainele cum stati? Eu am o pereche de blugi de care trag si un fel de tricou mai lungut dar super strimt arata ca o fusta mini dar e singurul care imi acopera funduletul cind stau jos, ca blugii sunt undeva jos.Si trag de toalele astea zile intregi.Iubi ma tachineaza, tu alte haine nu mai ai? Eu care ma schimbam de n ori pe zi!
E adevarat ca la ultimul eco era agitat bebele dar sper ca nu de la capucino, eu nu i-am spus nimic doctorului am tacut milc, oricum eram super emotionata,am vazut multe la viata mea dar cind am vazut jucaria bebelului m-am pierdut.
http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]
map spune:
hehe fetelor, s-a facut dupa-amiaza, mai este un pic si plec acasa. A iesit si soarele, acum ma gandesc daca sa mai stau a munca 20 de min mai mult
Azi am aplicat la greu zicala cu pauze lungi si dese ca dupa cate ati vazut am fost foarte harnica la scris...asta ca sa recuperez pentru ieri. Dar m-am bine dispus discutand cu voi si pe langa asta am lucrat si destul de bine ...asa ca zicala functioneaza. Va urez o dupa-amiaza faina si pe maine. De acasa nu-s sigura ca mai intru pe net ca incerc sa mai fac si eu ceva treburi gospodaresti.
pupici multiiiiii
16+
Monica
Amabella spune:
Apropo de a lucra bine si cu spor, dar cu pauze, azi asta am facut si eu. Doamne, sunt epuizata! Am muncit azi mai mult decat intr-o zi de serviciu, desi am stat acasa, si am testat si eu zicala cu pauzele. Insa la mine au fost numai dese, nu si lungi, ca nu imi permitea timpul, asa ca o pauza avea cam 5-10 minute, de nu am apucat nici macar sa mananc de pranz. Ma duc acum sa imi fac o salata sanatoasa cu rosii si castraveti din aia cu E-uri, ca altele n-am! Si unde pui ca ar trebui sa cobor sa fac niste cumparaturi, la Mega de langa mine, dar pur si simplu simt ca nu rezist nervos la cozile alea nenorocite de la case, la stadiul de epuizare nervoasa in care sunt! Si bb se agita de zor, o fi simtit ca maica-sa e stresata...
Noroc cu voi, pe care v-am citit cu constiinciozitate in pauze, ca altfel cred ca ma dadea sotzu' jos de pe pereti cand venea acasa, mai pe seara (ca asa vine el
)
25miky spune:
Mai fetelor ,ma ingrijorati ! Eu la 23 de saptamani ,am numai 64 de kg,am luat cam 8-9 kg pana acum-am doar 1,66;uff ,am vazut o doamna ieri ,6 luni insarcinata ,am zis ca da sa nasca asa burtoi mare avea,si eu...deabia se vede,era insarcinata cu fetita ,mi-a spus ca daca ai baiat burtica e mai mica ,acum nu stiu...dar cert e ca mananc ca o nebuna nonstop si nimic.Voi ce credeti caci doctorul meu a zis ca totul e bine dar....unde e burtoiul?
miky
Amabella spune:
25miky, chiar nu te inteleg! de ce ti se pare ca ai luat putin? nu e mult, dar nici putin nu as zice ca e. alte fete au luat 5-6 kg pana la 23 de saptamani. eu am luat 7 pana la 20 si mi se pare enorm!!! vezi sa nu cazi in capcana de a te compara cu femeile din state, ca am eu o prietna buna care locuieste acolo si mi-a zis ca cele mai multe sunt obeze. pai daca te compari cu ele, nu zic, e putin, dar ia auzi-o pe ioana_cristina, ca pe mine m-a bagat in sperieti rau de tot: 6,5 kg pana in sapatamana 23!!! eu sunt in sapatamana 22 si, desi cred ca am luat cam 9 kg (ca presupun eu asa ca am mai luat vreo 2 de la ultima cantarire
), nu am o burta fenomenala. e mare daca ma compar cu acum 3 sapatamani, de exemplu, dar lumea zice ca nu am burta mare. mie imi cresc alte parti, din pacate ![]()
sper ca nu te superi pe mine ca ti-am zis, dar am citit de vreo 4 ori mesajul tau si credc a nu l-am inteles bine.
amabella 21+
COSMMYR spune:
In sfarsit dupa 2 zile pot sa intru si eu site.Nu stiu ce s-a intamplat dar puteam sa intru pe orice mai putin aici.
Doamne ce vitezaaaa!!!!
Cristina_Ioana,eu cred ca sunt mama denaturata sau bb meu e mai ciufut pt ca pana acum vreo 3 sapt nu am putut sa pun gura pe cafea pt ca vomitam imediat.Cappucino? nici atat.Nici acum nu pot sa beau pt ca imediat sunt cu capul in chiuveta.
Cola mama mia numai din asta as bea.Nu pot sa beau alt suc pt ca iar sunt calare pe chiuveta,imediat vomit,iar daca nu beau cateva zile e durere pt ca incep sa visez ca beau.Ciudata mai e sarcina asta.
Cat despre kg in plus eu cred ca sunt cam inapoiata.Nu am pus decat vreo 3-4 kg dar asta este.
EMILIAPOP,imi cer scuze ca nu ti-am raspuns dar am uitat si acum am vazut ca m-ai intrebat.
Nici nu stiu cum sa iti explic ,nu este la fel cum spuneau celelalte fete,spune riscul,si mai sunt niste valori dar nu inteleg nimic pt ca nu da si cum ar fi bine sa fie.
Daca vrei da-mi mailul si iti trimit pe mail sa vezi cum arata.
Va pupucim pe toate!!!!!!!!!!!!!
COSMINA
22 SAPT si