Mamici de iulie - august 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
map spune:
Fetelot si eu am devenit cam obsedata cu kg desi am luat pana acum numai 3 kg. Insa la inceput nu am luat nimic si cele trei le-am pus cam brusc si fara a exagera cu mancarea. Asa ca acum ma cantareasc zilnic ca sa pot sa vad exact cand cresc. Ma cantaream la saptamana dar vreau sa vad cum este schimband tactica
. Medicul spune ca-i normal sa pun dupa o perioada cand nu am mancat si apoi am inceput sa mai ciup cate un alta. Eu banuiesc ca toate kg mele provin de la Mezzo Mix-ul meu, cola cu fanta, si eu inainte nu beam niciodata asa ceva iar in ultima vreme cu asta chiar am exagerat.
La mine reactia cand merg in supermarket este ca nu mai vreau sa vad mancare in fata ochilor
, ziua aceea nu mai pap nimic, poate numai fructe sau ceva f. uros.
Am uneori niste pofte ciudate dar tin pana incep sa manac: mi-am facut fasole batuta, am luat de doua ori din ea si apoi am aruncat-o, desi era tare gustoasa dar mi-a ajuns. Acum as avea pofta de-o turta de malai de care-mi facea o matusa a mea de la tara, Dumnezeu s-o ierte, dar nu stiu reteta. Chiar stie careva o astefel de reteta
oricum ea mi-o facea in cuptor de la tara la mine ar iesi o aiureala cred.
Chiar a venit pranzul si iar nu stiu ce sa pap
Pofta buna si voua!
16 +
Monica
a.cicel spune:
Fetelor, nu va mai faceti atatea griji cu kg in plus. Ce vreti? Sa faceti un copil anemic? Si slab? Si vai de el? Sau preferati sa stati in spital cu perfuzii? Mai bine mancati fara sa va ganditi ca va ingrasati prea mult. Ganditi-va la copilasul vostru care trebuie sa fie mare si frumos. Iar daca voi va abtineti de la mancare ... Eu mananc tot ce imi pofteste inima. Niciodata nu m-am gandit ca ma ingras prea tare. E adevarat ca in ultimele 2 saptamani nu prea am avut nici pofta de mancare din cauza nuntii si a oboselii, dar deja incep sa imi revin. Sa ma fi vazut aseara cum mancam....rade iubi de mine....zicea ca parca se bat lupii la gura mea.
17+
POZE
a.cicel spune:
Am fost prin oras ca aveam ceva probleme de rezolvat (ca sunt singura la birou) si am intrat la oftalologie sa imi fac programare. Nu era nimeni, asa ca m-a luat doctorita repede si m-a consultat. Sunt speriata rau acuma, ca mi-au crescut foarte mult dioptriile. Avea -2,5 la stangul si -1,75 la dreptul, cu cilindru de 90 de grade la ambii ochi, si acuma am -3,5 la ambii ochi. Mi-a crescut asa mult intr-un an. Si ochii nu imi accepta nici cilindru acuma, din cauza sarcinii.
Mai are cineva ochelari? Si-a mai facut cineva consult acuma, in perioada sarcinii?
17+
POZE
Cristina_Ioana spune:
Map, pai stai foarte bine pentru 16 sapt...si eu la inceput am luat max.1-2 k, dar acum de vreo doua saptamani parca am innebunit...eu care mancam sanatos si eram capabila sa ma abtin de la orice orgie culinara, acum nu ma recunosc...mix-ul tau este intr-adevar de mare efect ![]()
Cola nu il agita pe bb? Dar cafeaua/capuccino? ...io asa auzisem, tare mai balesc uneori dupa un capuccino d-ala meserias, dar nu am baut de cand am ramas gravida...voi beti cafelutza? 
a.cicel- cred ca e bine sa faci cezariana, cu dioptriile astea, nu?
Eu nu am okelari, desi le cam obosesc daca stau mult la tv/calc....
Cristina 22+
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Cola nu il agita pe bb? Dar cafeaua/capuccino? ...io asa auzisem, tare mai balesc uneori dupa un capuccino d-ala meserias, dar nu am baut de cand am ramas gravida...voi beti cafelutza?
a.cicel- cred ca e bine sa faci cezariana, cu dioptriile astea, nu?
Eu nu am okelari, desi le cam obosesc daca stau mult la tv/calc....
Si eu stiu ca il agita de bb cola si pepsi. Nici eu nu am mai baut pana la nunta deloc. Si nici de la nunta incoace. Cat despre cafeluta... Mia beau cate una mica, foarte rar, ce-i drept si cu mult lapte. Asa bine imi cade... Si capuccino poti sa bei linistita, daca nu exagerezi. Nu e nici o problema.
Nu stiu daca fac cezariana sau nu, cu dioptriile astea. Si eu sunt speriata. Cred ca mai merg la un doctor. Cezariana se face si tinand cont de fundul de ochi din cate stiu eu. Si la mine e in regula. Nu sunt probleme dinpunctul asta de vedere.
17+POZE
assa spune:
Salutare burtici
Hop si eu...voiam sa va zic ca tot la aciclovir am ajuns pana la urma , la indicatia medicului meu, deja s-a uscat aproape tot herpesul. Nu este contraindicat in sarcina.
Referitor la fiere: da , ea cam face probleme, am citit si in cartile de sarcina ---cica este mai lenesa, precum si digestia este mai inceata.Beti multa apa ca sa o fortati sa lucreze.
Scuze ca nu ma adresez fiecareia in parte , dar sunt franta de oboseala... duracell-duracell, dar nu tine (eu ma mut zilele astea si sunt extrem de obosita deja). Mi-au ajuns doua zile de impachetat/despachetat...si cat mai am!!!! Ma duc sa dorm un pic , daca se opreste bebe din dansuri
si mai scriu pe seara daca sunt in stare.
Va pup
Assa
allexa spune:
Buna burticute!
Intru repejor sa va rog sa-mi tineti si mie pumnii...Astazi merg la morfologie fetala cu rezultatul de la TT pe care l-am luat ieri...Mi-e frica si cu asta desi scrie ca este in limite normale..pentru saptaman in care l-am facut.Poate-mi spune si ce este....DUMNEZEU stie..Am niste emotii...Am sa intreb si daca putem folosi supozitorul cu glicerina impotriva constipatiei asa cum am promis.Ce sa mai..astazi este o zi mare pentru mine..sper sa fie totul bine...
Va tuc pe obrajori, sa mancati pe saturate tot ce aveti pofta si sa va luati vitaminele.Dupa...slabim garantat!
Amabella spune:
Si eu am auzit ca bb se agita de la cola, pepsi, cafea. Eu, de cand am ramas insarcinata, m-am lasat relativ de cafea, desi nici inainte nu beam prea multa. Acum beau numai cand ma duc in vizita la parinti, adica in medie un weekend la 4 saptamani, si beau o ceasca mica de dimineata. Dar vreau sa va spun ca bb nu are absolut nimic. Doarme dus dupa cafea (ca si maica-sa, de altfel). Cola si pepsi nu beam eu nici inainte, ca nu imi plac, iar acum nici atat.
In schimb, culmea, bebelinul meu s-a agitat de la o ceasca de capucino! Pe care tre' sa recunosc ca l-am baut tocmai ca sa il fac sa se agite, ca ma panicasem ca nu il simteam.
Asa ca s-a trezit bebelinu' meu si s-a pus pe niste tumbe...vreo 3 ore sa te tii!
Amabella
21+ si
sanatos
katik spune:
salutare burtici!
felicitari la cele care aveti rezultate bune la dr. si eu am fost si vineri si azi, bb e ok dar am avut oarece scurgere maronie si m-am dus la spital, era un prieten de garda si m-a consultat. e tot ok, bb e bine, nu se stie ce a fost dar cica, trebuie sa am grija, fara efort, stat in picioare etc. stiti voi. asta este, suflam si in iaurt.
vorbeati despre cafelutza adineaori: mie dr. mi-a recomandat sa beau una dimineata pentru ca am tensiunea f. mica (am avut si 80/50) si atita nu face rau la bb. si chiar pot sa spun ca mi-e f. bine dupa ce o beau.
a.cicel, si eu am ochelari, miopie cu -5 la ambii ochi si prima data am nascut normal f. nici o pb. acum la oftalmolog inca n-am fost.
cit despre kg. mi-e si groaza sa ma urc pe cintar. o sa-mi iau inima in dinti si o sa dau raportul.
va pup si fiti cuminti
15+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Cristina_Ioana spune:
Norocutza, saru'mana pt sfaturi...fas si masaj la spate, ma simt mai bine dupa, dar nu pot sa stau prea mult intr-o pozitie, ca incepe sa ma doara tare ![]()
Cristina 22+