Copilasi de nov-dec 2004(111)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna fetelor!

Noi nu prea avem noutati,dar sa stiti ca va urmaresc!

Avem doar de raportat o maseluta.Mie mi se pare ca au iesit cam alandala,ma refer la ordinea iesirii,dintisorii astia.In loc sa iasa regulamentar asa cum scrie la carte au iesit cand sus cand jos... Glumesc desigur! Bine ca au iesit!

Stiti ce descoperire interesanta a facut copilul meu? A invatat (singur!) sa se invarta.Si se invarte si rade si normal ca dupa aceea nu se poate tine pe picioare! Azi daca nu eram pe faza se infingea cu capul in tocul usii.Sper sa-i treaca repede!

Ce-as vrea sa fie adevarata chestia aia cu 3 ani de stat acasa,cu toate ca imi doresc sa ies, sa mai schimb peisajul sa vorbesc cu multa lume...dar cand ma gandesc ca e atat de mic de dus la cresa...Cu soacra parca n-as vrea sa-l las!

Va pup pe toate!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna!...'
Nu va suparati pe mine ca nu prea intru, dar nu am timp deloc... Chiar acum ma grabesc sa plec la kinetoterapie... dar am zis sa mai scriu si eu un rand doua... V-am mai citit asa printre picaturi, am mai vazut si niste pozici...

Despre Mihai: incanta pe toata lumea ca face PA cu manutza, face BRAVO (asta stiati). Bine, se mai intampla sa ii zica taica-su "hai la papa tati!" si el sa faca PA cu manutza cand aude "papa". Bine, mai face si ca indienii: scoate sunete si isi da cu palma peste gura in acest timp. Pe buni o iubeste de nu se poate si ea e topita toata: o ia de gat si o pupa, rade in hohote cu ea... Nu stiu daca v-am zis ca de cateva zile daca il tii de manute face si pasi, unde pana acum avea picioarele tepene...

Eu pot sa stau acasa pana la 3 ani cu el, dar as vrea sa imi gasesc o bona... Ce ziceti, oare am sanse? Stie cineva o bona?... Nu full time, ca mai sta si soacra cu el... Cand nu poate soacra, dar de luni pana vineri oricum ar fi zilnic, chiar daca uneori doar pt 3 ore. Singurul impedimenr aparent- desi nu ar trebui sa fie, e ca lunea si vinerea trebuie dus la kineto... Dar nu are decat sa se urce in taxi si acolo sa il puna in brate la kinetoterapeuta si la sfarsit sa il ia. Oare am sanse sa gasesc? Am f mult de lucru si as avea si niste planuri in ... cap dar nu prea pot face nimic... Saptamana asta nici de spalat vase nu am avut timp, mai ales ca m-am simtit si cam rau...

Va pup ca m-am intins la vorba si ma grabesc rau...

Sanatate multa (ati auzit de Laura Stoica -era si insarcinata)... E adevarat?

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Felis,da..sa-ti raspund,din pacate era insarcinata cam in 3 luni.Am vazut-o la Teo in emisiune acum 1 saptamana,era tare fericita..pacat!Felicitari ptr.progresele facuta de Mihaita...si poate ne "vizitezi"mai des
Multumesc de sfaturi fetelor!eu cred ca a scris rino faringita doar ca sa poata sa-mi dea reteta gratuita....desi nu am gasit in zona la mine nici o farmacie care da gratuite..atunci de ce le mai scriu?sa consume hartia???
Ieri nu a mai facut febra,maraita a mai fost..dar sper sa fie numai de la maselute
Azi plecam la Pitesti,bunicii abia o asteapta pe Mariuca,deci am 2 zile de "pauza"
Pupici si mai vb azi

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua fetelor.
Intr-adevar trista veste....vestile astea rele parca circula mai repede decat alea bune, nu vi se pare....in ultimul timp parca numai de astea avem parte...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Am citit si eu pe hotnews.ro ce s-a intamplat cu Laura Stoica, sunt foarte socata... acum cateva zile o vazusem la TV si era asa de fericita de sarcina...a crezut multi ani ca nu poate avea copii si acum la 38 de ani se intampalse minunea.
Povestea ca fusese la eco si vazuse copilul, stia cate gr. are, lungime...
e groznic!
Pur si simplu nu inteleg de ce lasa Doamne Doamne sa se intample asa ceva!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Stie cineva o bona???????... Zona Pantelimon?????

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

M-au trecut toti fiorii cu fata asta, Laura Stoica... te face sa te gandesti ce cruda e viata asta, azi esti, maine, cine stie? pacat, mare pacat...mai ales ca mai era o viata pe drum...asa a vrut Dumnezeu.....

Trebuia sa intru sa va spun ca atunci cand povestiti ce traznai mai fac piticii, parca vorbiti de Andrei al meu: cu invartitul in jurul axei....(si mers inapoi..), de tre sa stai in alerta maxima sa-l prinzi ca ameteste si pica gramada cine stie unde...de pupat insa, nu pupa pe nimeni, n-are chef, nici sa faca pa-pa, doar la apa zice 'pa', mai ales cand o vede curgand de la robinet....

Mai fetelor, eu pana luni nu mai am cum intra sa vb cu voi, asa ca va pup si va doresc un we placut tare...sa fiti cuminti (sa nu umpleti ff fmulte pagini ca sa apuc luni sa le citesc ...glumesc)

Corina si bb Andrei 24.11.2004

daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

Si pe mine m-a impresionat povestea Laurei, chiar o vazusem la Canalul de stiri si remarcasem ca arata bine, era radianta....Dumnezeu sa-i ierte!

Noi, ne cautam tot felul de "ocupatii de interior", iesim si pe afara dar putin, ca ne-am saturat de zapada, aparie si tot ce tine de iarna....vrem sa vina primavara!!!!!!!!!
In rest, si noi posedam copil "invartaretz", a descoperit asta de vreo luna si cum isi aduce aminte, cum o ia la invartit si dezvartit....ameteste si radeeeeee....aaaaaa si a descoperit si alergatul, un nou sport...nu numai in casa ci si pe afara...e din ce in ce mai de nestapanait...dar asta e varsta ...curiozitatea....
w-e placut!

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna seara!
Va citesc zilnic dar nu prea am noutati asa ca scriu mai rar.
Edy s-a reglat la burtica,face de 2 ori pe zi ,dar tare.In schimb de 2 zile i-au aparut niste bubite pe gat si dupa urechi,nu am fost cu el la dr. ca am pus-o pe seama laptelui ,am incercat sa i-l schimb si i-am dat Milli.Ca altceva nou nu i-am dat.
Am vazut stirea despre Laura Stoica,am fost socata ,mai ales ca in copilaria mea am locuit in acelas bloc.Dumnezeu sa-i odihneasca!

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Madachan, esti targovisteanca!!!!
Doamne, cum e viata asta, plecate amandoua din acelasi oras si ajunse la poli opusi, eu in west in Canada, tu in est in Japonia... Ce ti-e si cu destinul asta...
Eu am stat in micro 6 (vis-a-vis de alimentara de la Select), tu?

.......in 9+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput