Copilasi de nov-dec 2004(111)
Raspunsuri - Pagina 10
eveline spune:
quote:
Originally posted by aime
Buna dimineata!
Cum stati cu sfintii? Sau mucenicii, cum se mai zice
Eu i-am primit de ieri, de la mama, aseara a papat si Vladutache unul cu laptic cald
...
aime siVladimir, 1an+
Exact asta am vrut sa spun si eu, tot ieri am primit, tot de la mama....si Bia a mancat aseara unul jumate pus in lapte cald....si azi dimineata din nou.
Ieri a profitat mama ca n-a mers la servici (le-au dat liber la femei) si i-a facut ieri....azi is deja mancati....mai raman doar cele 40 de paharele

Ana si Bianca-iubita

daniela_sb spune:
Noi ieri am fost la o inghetata
... cu tot cu Danutz.
Si ca sa nu deviez de la subiectul mucenici... La noi nu prea e traditia, dar as face si eu si nu stiu. Imi spuneti va rog o reteta sau unde gasesc...
Mada, sper ca pe azi i-a trecut lui Edy.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
eveline spune:
Daniela uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69878" target="_blank">aici ...poate te inspira..
Ana si Bianca-iubita

dama spune:
Eu tocmai fac mucenici muntenesti, cei fierti in zeama cu nuca. Aseara am facut covrigeii din aluat, si acum ii fierb. Daniela_sb uite www.gustos.ro/retete-culinare/aluaturi/mucenici-muntenesti.html" target="_blank">aici sau www.waswowann-rum-in-bawue.de/mucenici.html" target="_blank">aici. Pofta buna.
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
dama spune:
Aime, Eveline si mie imi plac mucenicii moldovenesti. Bunica-mea care-i focsaneanca face (chiar daca acum sta in Oltenia)... eu n-am mai papat de vreo 4 ani si nici nu am facut niciodata...poate la anu'...
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
daniela_sb spune:
Multumesc, eveline, dama.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
andreap spune:
Mucenici habar nu am sa fac
..mama nu am langa mine,nici soacra,asa ca si-a facut mila de mine bona si mi-a adus![]()
In legatura cu 'ajutorul"primit de la sot..la mine e cam 0!In timpul saptamanii nu are cum iar in We nu are chef
..adica se urneste din casa sa mearga cu noi in parc decat daca-l bat eu la cap..iar de stat singur cu ea...nu prea ...Am lasat-o cu el pe Mariuca in we-ul cand am avut examen si..dezastru total
:nu o plimbase,ca de la TV era emisiune cu masini,nu o schimabse de pampers,ca de..miroase
...mancare..doar cat vrea ea,chiar daca asta inseamna 5 lingurite!Asa ca..mai bine ma las pagubasa!WE viitor incep cursurile si am preferat sa chem soacra de la Pitesti
!
Iar de iesit..mai greu:singura unde sa merg?Iar in We oricum nu avem cu cine o lasa,asa ca o luam cu noi peste tot,deci adio cluburi cu mult fum,discoteci(nu ca as mai avea varsta de discoteca![]()
).
Gata,am vb prea mult..
Pupici
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Corina75 spune:
Buna fetelor!
Pofta buna la mucenici!
Eu am noroc cu mama, a facut ea aseara, ca daca tot sta cu Andrei
...ca eu de la servici am ajuns la 6 acasa...
, am sarbatorit prin munca...asa-i la noi, patronul nostru nu suporta, chipurile, ziua asta a femeilor, si nu
nimic....
Andreea, mie mi se pare cam ciudat doctorul ala...cum sa scrie pe reteta rino-faringita daca Mariuca n-are nimic, si sa mai si zica pe urma ca s-ar putea sa fie de la dinti? si temperatura aia asa mare de la dinti? mira-m-as...Andrei are jos deja si canini si premolari, acum i-au spart si cei de sus, dar n0a facut temperatura...e doar agitat si mai nervos si roade tot, dar atat...
Multi
Mariucai bolnavioare...
Onitza draga, daca durerea persista du-te la dr...poate fi o durere inter-costala, palpitatii de la inimioara, sau poate esti f stress-ata...
si tie...
Corina si bb Andrei
24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: http://community.webshots.com/user/corina1975
aime spune:
Astazi am primit un mail, uimitor, induiosator....vi-l transcriu si voua, ptr ca este ceva...ce n-am mai vazut si nici n-o sa mai vedem ...Poate deja stiati, daca nu...trimiteti si voi cunoscutilor...
Aceasta este cea mai fantastica fotografie facuta vreodata. Fotografia a fost facuta de un fotograf american, in timpul unei operatii de coloana, efectuata pe un fat, aflat in uterul mamei in a 23. saptamana. Fotograful nu se gandea, ca va realiza cea mai importanta fotografie din viata lui, scopul initial fiind doar documentarea operatiei de coloana.
In timp ce fotograful Paul Harris fotografia procesul operatiei, efectuate in clinica de chirurgie a Universitatii Vanderbilt din orasul Nashville,Tenesse, el a reusit sa imortalizeze momentul in care copilasul si-a ridicat mana din uterul mamei si a prins degetul medicului.
Fotografia a cutreierat deja lumea, in Irlanda fiind principalul argument impotriva legalizarii avortului.
Manuta care a cucerit intraga lume, este al lui Samuel Alexander, cine s-a nascut la 28 decembrie, anul trecut. Daca ne gandim, ne dam seama cat devulnarabila este viata unui om. Medicii au fost siguri ca fatul nu ar fi supravietuit in afara uterului, deaceea au decis sa-l opereze in interiorul uterului. Dupa operatie uterul a fost inchis la loc, astfel incat fatul sa se dezvolte in conditii normale.
Prezenta fotografie este considerata cea mai importanta fotografie din
domeniul medicinii. Samuel este cel mai tanar pacient care a fost supus unor astfel de operatii. Probabil Samuel Alexander Arms intr-o zi va avea posibilitatea sa-i stranga mana doctorului Brunner, de data asta in afara uterului mamei.
Iata si faimoasa fotografie