Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Vezi, OANA? Deci are dreptate... of, iar imi aduc aminte de cei 8 milioane dupa o luna de tratament intensiv cu undestor, livercyn si alte alea Hormonalele sunt bune, spermocultura e buna, de ce oare sunt asa de putini? Si ai mai pus si sare pe rana cu faptul ca ei nu traiesc prea mult dupa ce sunt centrifugati... Chestia cu prepararea nu poate fi verificata, dar unde sa faci inseminare la noi?! Nu ai alternative... Nu-mi ramane decat sa fac stimulare ca sa compensez cumva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Iubita in statisticile din care am spicuit eu era vorba de sanse prin diferite modalitati de efectuare a ISA, respectiv daca s-a apelat sau nu la stimulare foliculara.
Valorile lui vor creste sigur dupa o perioada mai indelungata (2-3 luni), dar ce-ar fi sa-i ceri o opinie si doctorului Soare de care tocmai am vorbit in seara asta. Vezi ca am scris si la 'oligospermie'.
Tu-mi spui din intelepciunea lui Tutunaru, iar eu te invit sa apelezi si la intelepciunea doctorului Soare........
Ce spui????

Mergi la inceput

Uite acum am intrat si m-am minunat ce spune Nusy... o sa sun pe nr. acela de mobil maine, dar nu pot sa-ti spun cate de greu este sa-i spun ca mai trebuie sa mergem la ALT dr. Este foarte dificil... Vad eu cum fac... Dar e extraordinar cum s-a purtat cu tine, sa te sune inapoi? Merita incercat!

Mergi la inceput

Cel mai mult mi-a placut ca a acceptat sa-i spun eu problema, nu a tinut sa discute cu subiectul. Si profi' mi s-a parut ca la telefon a dorit sa afle toata povestea pentru a vedea daca ma poate ajuta si mi-a spus sincer ca mai indicat este Parhonul. M-am cam deranjat eu, dar "caracterul" omului, vorba lu' Luli a fost la inaltime........
Faptul ca am vorbit cu un om care stie despre ce e vorba in propozitie m-a ridicat in seara asta, ca eram varzuca ca Bruxelle pana la telefonul lui........
Iar doctora la care m-a trimis cica e experta si in stimularea foliculara.......
Asa ma "mananca" sa aflu si opinia ei inainte de a pleca la atac........
Maine o sun si pe ea, sper sa nu prind programare peste o luna, cica lucreaza si la privat....
Doamne ajuta!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Carmen.cita - 18 zile de "faza luteala" am avut din cauza utrogestanului. El mi-a dat intarzierea si cand a venit CM .... brrr! Voi vorbiti despre forumul dr.T?
pupici

Mergi la inceput

Liliana, nu despre forum vb, ca forumul e... cam linistit, vorbeam de site... si de dr.
OANA, nu cumva te-a trimis la dr. Neamtu? Ca am auzit de ea ca e buna! Te rog sa ma tii si pe mine la curent! Si multumesc mult pt ideea de a-l contacta pe Soare!

Mergi la inceput

Liliana pe forumul lu' dr T a pus Carmenica intrebari despre cum e cu stimularea si asteptam vestile ca pe painea calda.
Cat despre dr Soare, discutiile sunt in tabara DC-ului, pe forumul nostru........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

M. Oana , Carmen.cita

Va inteleg perfect..chiar daca ma bag in vb. ca musca-n lapte...
Stiu despre ce vb. si cred ca asa e...sansele sunt mai mari pe ciclu stimulat!! eu as vrea sa iau..dar fara sa stie Moisica.. caci sunt sigura ca-mi zice ca ovulez normal..insa normal io stiu ca am doar un folicul dominant...deci o sansa..si restul mai mici!!!
Chestia cu prepararea spermei..cred ca are importanta..dar vb. voastra!! ce sa facem? Matei tot trage de noi!! sa facem cu ea si cu Mihalache..da.ce credeti ca o sa ne prinda???
Nu-i vb. o stimez mult pe Matei..e AS in ceea ce face...dar de Mihalache am auzit numa-numa...asa ca luna asta incerc si io IA la Moisica.. cu 1/2 pastila de clomifen( nu am avut nici o reactie de la el in trecut)...
Si om trai si om vedea!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va pup...
DANY

Mergi la inceput

Dany, esti binevenita in discutie! Vezi ca am facut si eu stimulare cu juma de pastila si cand a vazut Moisica 4 foliculi s-a prins imediat! Mai bine ii spui... si basta!

Mergi la inceput

Pe la Neamtu am trecut, cu trimitere si vorba de la Moisica, dar nu prea ne-a ajutat, desi al meu a cam prins drag de profesionalismul ei si cica s-ar mai duce, ca mereu ii spune ca e sanatos tun si nu costa decat 50 RON acest verdict........
O cheama altfel, maine aflu si eu si iti spun dupa ce miros cum sta treaba......
Am fler la doftori.......
Dany noi, cele doua cucuiete suntem cam nevorbite si asa ni se intampla, daca te-am bagat cu ceva in ceata, sa ne tragi de manecuta........
Eu cred ca ma duc la al meu sotior acu', dar Carmenicoooo maine tot aici sa te gasesc, ca avem materie multa in fata........

Mergi la inceput