Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

..eram in trecere..sa va salut

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Rami sigur ca da, insa eu mai sper, inca, sa nu ajungem in toamna cu FIV-uri.
Liana salutari si tie!
O zi frumoasa si sper sa mai apara si vesti bune.

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Teo - esti pe receptie?
Habar n-am cu ce voi contiuna...prof. Marinescu stabileste la prima eco din ziua 11. Ce stiu sigur este ca voi mai continua cu dipherelinul...dar cate zile...habar n-am (in general, in functie de reactia organismului se fac pana la 20-21 fiole de dipherelin).
Acum sunt novice...da' sa ma vedeti peste o luna...dau lectii!
Da' pe bune...chiar am emotii!
Pusule - te plimbi ha'????

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

CE COINCIDENTA!!!!
Jur ca inainte de a inchide PC-ul dimineata, ma gandeam sa dau urmatorul anunt: SE OFERA CINEVA SA INTEPE O DOAMNA BINE, IN SCOPURI DE FIV, OBLIGATORIU DOMICILIU IN BUCURESTI......
De ce imi puneam eu problema sa dau anuntul asta, nu stiu , dar jur ca asta am vrut sa fac.
Asa ca Teooooo
Lucia sfatul meu este ca atunci cand mergi la Moisa sa iei tot dosarul tau si al sotului cu analize. Daca trebuie completat cu ceva iti va spune.
Daca sotul nu sta bine la capitolul , sa stii ca iti spune in fata ce gandeste, fara nici un fel de "diplomatie".
Are un stil direct, care mie mi se potriveste manusa, deoarece stiu exact ce vreau de la ea si stiu exact ce poate sa-mi ofere.

Cat despre ziua 1, cand mi-am dat seama ca treaba e serioasa, am ras cu diplomatie (cica grupa de sange A II sta bine cu diplomatia) si i-am spus: facem control, dar in conditiile mele, adica dupa o vizita la toaleta.
Oricum, secundele in care trebuie sa reactionezi sunt destul de dificile, dar compromisul care mi-a trecut prin minte a fost salvator, astfel incat a fost o placere pentru ambele parti......
Adela substanta de contrast acum 2 ani era maxim 200.000 lei, eu am cumparat-o de la farmacie (poate chiar mult mai ieftin).
Singura problema ma gandesc ca e la radiolog, dar la Giulesti e stat in stat, nu se plateste la ghiseu, ci la doctori, asa ca eu nu as mai intreba nimic sambata. Radioloaga are pacientii ei de la care isi ia banutii fara sa imparta cu Moisa, iar Moisa iarasi nu tre' sa imparta cu nimeni. Ma gandesc si iooouuu.....
Rami parca in urma cu vreo 2 ore, in timp ce conduceam, am simtit ceva presiune fix pe ovarul drept care urmeaza luna asta sa-si faca datoria, in rest nici urma de reactii adverse. De fapt, n-am avut niciodata reactii adverse, desi am experimentat destul de multe cidatenii.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Bety, m-ai prins! De unde stiai ca sunt eu?

Amelia (nu te superi ca-ti spun asa, blonduto, nu?), ai dreptate, ma documentez pe sub bancuta, dar fii sigura ca vin cu tot ce aflu, aici la voi, prietenele mele de suflet .

Imediat citesc si eu si revin, abia am aterizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Gata,am venit,am vazut ca m-ati asteptat !!!
Va spune ceva valoare Bhgc = 43.66 ?
SUNT INSARCINATAAAAAAAA !!!!!
Va citez ce mi-a spus Moisica: " Dragutza,esti cat se poate de insarcinata !!"
Suntem super fericiti(eu si sotul meu) azi am plans de bucurie !!!
Nu credeam ca eu voi mai apuca ziua in care sa rostesc aceste vorbe: Sunt insarcinata !
Nu renuntati,mergeti pana la capat pentru ca eu cred ca merita,nu?
Va pup si mai vorbim !

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Veronici, scumpa, asteptam o veste buna de la tine! Eram sigura ca vei reusi! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Veronici: FELICITARI!!! Sarcina usoara, fara probleme. Si un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Bety are radare!!! Bety are radare!!! Bety are radare!!! Bety are radare!!! Bety are radare!!!
Pe mine m-a prins dupa faptul ca vorbisem pe DC despre decoratiuni interioare si cand am intrat pe usa Moisicii aveam in mana o revista despre decoratiuni. Radarul ei a functionat imediat.
La inceput, cand o sunam pe Moisica ma prezentam: Sunt ART & Decoration (numele revistei cu pricina)....... Era mai simplu sa ma identifice, decat daca spuneam: sunt prietana doctorei X, care.....
Frumos a fost cand Moisica mi-a zis: d-voastra sunteti prietana pacientei mele care a ramas gravida, desi avea endometrioza. Deja eram prietana ALEXIEI, eram cineva....).

VERONICI FELICITARI!!!! Sa fie intr-un ceas bun!!! Uite, Doamne, ca se poate, nu e fictiune..........

Mergi la inceput