Bebelusi de martie - aprilie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

LA MULTI ANI!MELISSA IOANA

Va multumesc tuturor pentru urari.I-ai transmis lui mircea si a ramas tare impresionat si s-a bucurat pe masura. Va multumim.
Ieri am avut musafiri si ne-am intans destul de mult in noapte. Azi deja am inceput sa fac liste ,listute cu ce trebuie pregatit pentru Brien. Motul i-l vom taia duminica, desi ziua lui e vineri. Atunci pot nasii.
Am facut si o mini invitatie pentru eveniment, invitatie (zic eu) draguta foc,care urmareste evolutia pe luni in prima calatorie in jurul soarelui.
Eventual fac o foto si v-o arat
ellibuiacum vizionez foto voastre. Micuta e o frumoasa,dar si scumpa la vedere. Tu esti asa de tanara....! Si scumpa foc! Cum rezisti draga mea? Burtica e mare si presupun ca nu e usor deloc.
catxo astept poze cu mare interes.Bafta la vaccin si la analize trim III!
mamacita de la noi. sa va faceti bine repede.
ionela :(( imi imaginez ce trebuie sa simti. Probabil ca se va obisnui cu doicaIi trebuie numai putin timp.Tinem pumnii

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

La multi ani! tuturor copilasilor dragi care au implinit 1 anisor!
Cu scuzele de rigoare pt. intarziere: ii pupacim cu drag pe:
Stefan Catalin
Stefan Costin
Irina Maria
Alicia
Sylvia Eloise
Sonia Mara
Bernhard
Lavinia Ana-Maria
Alice Gabriela
Alexia
si sarbatoritei de azi Melissa Ioana le uram cu drag viata lunga, implinita si ferice!
Sper ca nu am omis pe nimeni, sa stiti ca citim pe nerasuflate dar nu prea apucam sa va scriem! Multa sanatate celor bolnaviori/bolnavioare si sa auzim numai de bine!

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

La Multi Ani Melissa Ioana. O viata frumoasa si fericita. Bucurii multe si iubire.

Adseana, explicatii pentru rezultate nu stiu sa-ti dau dar nu te mai stresa, pana maine nu e mult si doar nu vrei sa incepi sa-i faci si tratament pana atunci. Bafta sa nu fie nimica totusi.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

La multi ani doamnelor! Sa fiti mereu iubite si apreciate de cei din jurul vostru!

Coco multumim mult pentru urari! Ce mai face Vladutz? Poate ne mai pui si niste pozici! Sper ca nu l-ai tuns!
Daria asteptam sa vizionam invitatia, sunt sigura ca o sa fie de bun gust!
Adseana cel mai bine te lamureste doctorul tau, speram sa fie bune toate analizele! de la noi!
Anca Micaela ce bine ca ai mai trecut pe aici! Mai spune-ne de micuta Ema, ce mai face?
Adriana super retetele! De abia astept sa le incerc!
Mamacita cu placere..de acum am sa ma abtin.

Ati facut sfintisori? Noi am papat in wk si sigur daca faceam dadeam si eu iama in ei asa ca am lasat-o pe anul urmator . Tin minte cand eram acasa la mama era o adevarata traditie ca de 8 martie sa papam sfintisori, yami, ce buni erau!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

La multi ani mamicilor !!!

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Ellinia ma bucur ca-ti plac retetele si eu abia astept sa cumpar salau sa-i fac , eu am sa fac chiftelutzele tot din salau sau pastrav

daria si eu astept cu nerabdare poza cu invitatia , sunt sigur ca e frumoasa

adseana tin pumnii sa fie bine , sunt sigura ca e sanatoasa tun

Ellinia bine ca mi-ai adus aminte de mucenici...ca am luat si eu o punga si nuci dar uitasem de ei...ii fac in seara asta

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Thomas Daniel - Gabrielaveres.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

O zi frumoasa si calda in suflete, chiar daca vremea de afara nu e chiar asa, plina de flori, pentru toate femeile si mai ales mamicile.

Poze

Mergi la inceput

Adseana sunt sigura ca e totul ok, stai linistita si bucura-te de ziua mamei.

daria asteptam modelul invitatiei.

Adriana multumim de retete, cred ca sunt si bune...

Anca Micaela ati mai aparut, dar asteptam mai multe vesti de la voi.

Ellinia si eu abia astept sa mananc macinici, asa le zice la noi, la noi de unde sunt eu, dar maine se mananca de fapt, nu azi. si se beau si 44 de pahare de vin... {:D]

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

La multi ani! dragelor mamici

Atatea flori sa aveti in suflete cati fulgi au cazut la noi in ultimele 48 ore !

Ellinia- nuuu, nu l-am tuns inca pe Vladutz- sambata ii taiem motzul.
Va scriu de la servi unde am asa mult de lucru nu prea am timp dar imi fac sa va mai pun poze!

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput