Endometru, ovulatie, monitorizari - 113

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Laura, menogonul este combinatie de FSH cu LH, iar hormonul LH este secretat in mod natural de organism intre orele 10-12 a.m., deci eu te-as sfatui sa nu le faci seara, daca nu poti intre orele mentionate, macar sa le faci dimineata, ca sa aiba efectul scontat. Menogonul se face intramuscular (in popou).

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorva raportez rezultatul de la eco: endometru 9.6 mm si folicul pe O de 15.1 in Z10. Ce e ciudat e ca in lunile trecute in Z 10 era mult mai mare, aproape 20 si aveam cate unul pe fiecare ovar. Miercuri, adica de 8 Martie sotul imi va darui o ISA. Sper ca pana atunci sa mai creasca foliculul. Cred ca voi face 2 ISA consecutive luna asta si voi merge la Dr. Anca Moisa fiindca a mea, adica Dr. Bucur se va opera de ceva la genunchi si lipseste 2 saptamani. Azi m-a incurajat tare, caci cand vinevrea sa auda ca sunt
Va pup si revin pe 8.03.2006.
P.S. pentru Tabitha: Fata draga linisteste-te ca altfel nu mi-o iei inainte si parca asa fusese vorba intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Am intrat sa impartasesc cu voi vestile bune cu care venim de la echo: bebe creste, inimioara ii bate cu putere, avem manute(cu degetele) si picioruse. Parea ca nu sta locului o clipa, s-a rotit la un moment dat, a dus manuta la fata. Avem 28.5 mm, corespunzator varstei de 9 saptamani si 5 zile (deci este mai "grasunel" cu 3 zile decat dupa UM).

Tati este topit tot, mai ales ca a participat la echo si a vazut totul in timp real.

Concluzia: totul este ok. Continuam tratamentul si ne vedem peste inca 2 saptamani

Apropo, avem si filmulet, dar este cam mare (46MB) si pe Yahoo nu am reusit sa il download-ez (daca aveti voi vreo idee cum sa fac..). La Pozici insa puteti vedea poza de la 6 saptamani.Va tin pumnii celor la care se apropie testarea, si va salut pe toate cu mult drag.

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Avalon merci , o sa le fac intre orele mentionate cum ai zis, ca nu vreau sa le fac degeaba.Ce m-as face eu fara voi?
Este vreo problema daca ma duc a doua zi dupa tratament la prima eco?
Ma scuzi dar cum am mai spus... sunt incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Avalon merci , o sa le fac intre orele mentionate cum ai zis, ca nu vreau sa le fac degeaba.Ce m-as face eu fara voi?
Este vreo problema daca ma duc a doua zi dupa tratament la prima eco?
Ar putea deja sa fie tarziu.........
Ma scuzi dar cum am mai spus... sunt incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Laura, eu cred ca in functie de marimea foliculilor la eco dr. iti va mai da/sau nu menogon de facut (stiu ca se fac mai mult de 4 zile), deci ar fi bine sa te duci chiar in ziua cand ai facut a 4-a injectie.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Bine ai revenit Stuart , citisem io p'aci ca iti prelungesti sederea in sau poate am inteles gresit. Dar asta nu conteaza, sper ca ti-a priit iesirea si ca te-ai intors plina de optimism si daca ai ceva in plus (optimism) mai trimite si fetelor de pe aici ca au nevoie mare. Asa dupa cum am promis am fost cuminte si imi astept naprasnicul promis, vezi ca n-am uitat

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Adriana Mica , ne bucuram tare tare ca bebe e bine si ii bate inimioara si ca tu esti bine!!

Mai ai un picut si trec cu bine de luna 3, da-i cu Pregnylul inainte ca stie T. ce face.

Io sunt azi dupa cum va spuneam in ziua 1 , hi hi....deci 2 luni la rand CM la 33 zile....si ovulatie la z 14, deci faza luteala de...19 zile??
Ati mai avut / auzit de faza luteala de 19 zile?

Io sunt fericita ca sunt in germania pe toata durata CM si cand ma intorc la sotiorul meu duminica, moaaaama ce-o sa ne mai iubim ]

V-am pupat!

A venit primavara!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Liana, multumim pentru urari...tare frumoase! La multi ani si tie de 8 martie! si drum bun!

Adriana mica, felicitari pt. eco, e superba pozica, cred ca o vei pune prima in album Sarcina cat mai frumoasa in continuare!

Miro, abia astept sa ti-l vezi si tu la eco! Nu mai e mult!

Tabi, cand bagi un test? dar te rog eu... NU FEMINA! tocmai ii ziceam si Oanei ieri, ca e tzeapa! orice e mai bun, Dr. Sigur, Barza, chiar si Diaspot... Tin pumnisorii stransi pt. tine!

Stu, ma bucur ca ai revenit cu bine acasa... ce fac veveritele? Apropo de ce spunea Bianca legat de naprasnic, daca ai vreodata nevoie de ceva naturist din Ro, imi spui si iti trimit, ok? parca tu imi ziceai ca de ex. acolo nu se gaseste Mastodynon? -icei buclucasi!

Mel, care e treaba cu aspirina? ca eu sunt mereu ultima care inteleg...

Pupicei la fete-cucuiete!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Ce mai faceti dragele mele?

Eu cu timpul stau destul de prost, se pare ca nu mai am timp nici macar pt. 5 minute de pauza. Nu pot sa cred ca am ratat 3 capitole si ceva.

Catty draga mea, sti cat te iubesc eu, nu? Dar cateodata imi vine sa pe sotul ala ciudat al tau. Nu prea inteleg, cand vrea bb cand nu mai vrea. Eu cred ca ar trebui sa faci asa cum iti dicteaza tie inimioara. Oricum, inteleg din ultimele postari ca a revenit la sentimente mai bune. Eu te pup dulce si te imbratisez .

Picca imi pare rau de pierderea ta. Sper ca Doamne Doamne o sa se revanseze trmitandu-ti un .

Liana distractie placuta olteancoooooo.

Miro imi pare bine ca totul e ok cu samburelul. pe burtica.

Tabi vad ca nu ai stare, si nu zic ca nu ai avea motive, dar agitatia asta nu iti face bine, si nici bb-lului nu are cum sa-i priasca. Stai linistita iubita, noi iti tinem pumnii stranshiiii.

Adriana mica draga mea, multumesc iubita ca mai treci pe aici sa ne spui de micutul tau care creste in burtica. Abia astept sa pui si filmuletul.

Aaaaaa, si sa nu uit de micutul nostru Serbanel care deja a inceput sa faca pasi. Draga GalinaRodica sa-ti traiasca ingerasul si sa fie sanatos. dulce pe mamandoi.

Raportez Z8, acum incepe munca cea "grea" .

Va pup pe toate.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput