Endometru, ovulatie, monitorizari - 113

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mai bubuleana, hai ca m-ai facut sa zambesc de-a binelea!
Eu am o prietena care mi-a zis asa in urma cu cativa ani, dupa ce aparuse melodia lui Stefan Banica. Faza draguta este ca imi spunea la fel ca in melodie: bubulina-gospodina, ca stia cat de mult imi place sa gatesc

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Tabi daca de dimineata te-am suparat , acum vin cu o veste imbucuratoare:
la 7 zile dupa ovulatie am gasit pe hartia igienica o pata maronie.
Am spus doar atat: "Doamne nu te juca cu mine astfel! te rog nu."

Si peste 3 zile am vazut testul cu 2 liniute. Asa ca BAFTA!

Miro4+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

pt tine bubulina-gospodina:
si treci mai repede la "gatit" nishte

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Mirona: nu m-ai suparat, fata draga, Doamne fereste!!! Imi pare bine ca imi spui din experienta ta. Eu astazi sunt totusi ziua 14 dupa ovulatie iar petele maronii sunt pe tamponul zilnic si s-au inmultit. Asa ca nu inceez sa sper, dar sunt mai realista. Atata tot. Si daca luna asta n-o fi cu noroc, mai tragem un loz luna urmatoare. Sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

, iata ca nu scapati de mine asa usor...

N-am avut timp sa-mi fac "temele" cum trebuie asa ca in primul rand vreau s-o felicit pe Mirona, careia ii urez sa aiba o sarcina usoara si bebe din burtic sa fie sanatos!

Va multumesc tuturor celor care mi-ati trimis . Sa stiti ca i-am primit pe toti si chiar am avut nevoie de ei in perioada de nebunie prin care am trecut.

Intalnirea cu Amely a fost intr-adevar super iar ea este o draguta si o dulcica (pt. cine n-o cunoaste). Stand de vorba cu ea nici n-am realizat cand a trecut timpul! Sotul meu mi-a zis ca este chiar curios sa-i povestesc ce-am vorbit noi in aproape 4 ore! Am fost felicitate amandoua pt. recordul stabilit!

Rami, sa stii ca si mie imi pare rau ca n-ai putut veni dar poate data viitoare ne putem sincroniza.

Tabitha, imi pare rau daca or veni "armatele rosii" dar poate s-or razgandi!

Liana, nu stiu eu unde pleci dar daca este vorba de vacanta iti urez: vacanta placuta !

Va doresc tuturor o primavara cat mai insorita si plina de bucurii!

Primiti fiecare si din partea mea ,

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Am trecut si pe-aci sa va spun ca va pe toate!
Maine dimineata plec in Germania pana duminica asa ca ne auzim dupa..

Eu sunt ziua 32, nu au venit rushii desi parca de 5 zile se tot anunta...Test in ziua 29 negativ...

Dar cum luna trecuta mi-a venit cu intarziere fata de normal de 5 zile - in ziua 33........

Mai fac un test azi totusi...who knows??

Pupicei la toata lumea!

A venit primavara!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

megbeng parca... parca...
da venii ca uitai sa te tzuc
Cristina nu tip..te doar
aventura ii strang bine drum bun..
stuart ma duc sa ma plim putin pe'aci prin Austria si sa ma distrez...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nu plecai vazui ca erati pe pag2 si fugii repede sa va aduc pe 1

si pentru ca pe 8 Martie nu voi fi aici..vreau sa va spun la toate un sicer "La multi aani"

iar tie picoooooooooooooo scrisai asa ca sa veziiii..ca stiu cum e .....iti tin pumnii pt ca stiu ca atunci vei face HSG...vezi...nu uita draku nika

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor va rog ajutati-ma si pe mine ca sunt in ceata.
Sunt la prima stimulare din viata mea si as vrea sa o fac cum trebuie.
Am vorbit cu dr. si mi-a zis sa fac menogon 2/zi timp de 4 zile si imediat dupa aceea sa vin la monitorizare, dar nu mai stiu daca mi-a zis sa vin in ultima zi de tratament sau in ziua urmatoare.
A mai facut cineva in acest fel stimulare ? Injectiile cum se fac ? In fiecare zi la aceiasi ora?
Eu nu am ciclu de loc (amenoree secundara)si de aceea imi este greu sa inteleg ceva.
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Laura, nu am mai facut stimulare cu menogon, dar eu te-as sfatui sa mergi la dr. in ultima zi de menogon (in cea de-a patra zi) iar injectiile sa le faci la aceeasi ora, daca este posibil. Bafta multa si tine-ne la curent!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput