Bebelusi de iulie-august 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Bafta, Andre_ea! ce fain trebuie sa fie, sa ii vezi pe toti cu tartaretele in sus, lopatind sa inainteze.

Irina, as face "schimb" daca s-ar putea, sa pape si sa doarma bine, ca la restul isi da drumul oricum, mai tirziu...dar fiecare copil cu ale lui. oricum, sa fii fericita ca maninca si face nani, ca e greu sa te chinui ca noi.

Starchi,. si mie mi-e groaza de cind incep serviciul, ca una e acasa cind iti cad toate din mina si alta e cu bisturiul si clestele in mina... dar mai am 2 luni, sper sa imi mai revin.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

buna fetelor,n-am prea avut timp sa va citesc ca ieri am stat mai mult prin oras,am fost cu Alex,iarasi la control si tot mai are un pic de rosu in gat iar doctoritza mi-a zis sa-i dau in continuare antibiotic(KEFLEX) deja e a treia repriza,dupa 2 de 5 zile,of,of, nu pre imi convine ca baga in el atatea antibiotice....voi ce zicetzi?voua ce va dat cand a facut bb rosu in gat?
imi fac probleme deoarece am citit ca daca infectzia e de natura virala, nu se trateaza cu antibiotic ptr ca este ineficient,(doar daca e de natura bacteriala)dar dr.asta nici macar nu mi-a zis de ca natura e infectzia sau sa-i faca ceva analize....chiar nu stiu ce sa fac...sa merg cu bb la alt medic?
...si inca ceva...voi ii punetzi pe piciorushe pe bb?
asa m-am dezumflat cand mi-a zis dr ca nu e recomandat sa-l pun pana nu se ridica singur,of si eu l-am pus deja de cateva ori,oare are ceva? sper ca nu a patzit nimic

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Si poate nu imi cere miel !!!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Mei !!!!

Vin si eu cu intrebare tampita ...!!!

Ce e cu concursul ala de tot apare pe aici ??

Ceva Vineri ora 11.00 !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Irina, eu stiu de la Emmaaimee, ca ea e mai citita in ale bebelusilor , ca pentru a-i intari muschii spatelui trebuie sa stea cat mai mult pe burta. Si asa va putea sa stea si in fundulet. Am vazut si filmuletele voastre. E o hlizita scumpa Ioana.

m-ai facut sa rad cand ai scris asta cuscra si sa rosesc in acelasi timp sigur nu radeai de mine
e imp sa stea pe burta dar cu capul cat mai sus ca sa isi intareasca muschii,adica sa ii tineti o jucarie ca sa fie cat mai atent bb si cu capul cat de sus poate.dk stati si voi asa cu capul cat mai sus in 4 labutzeveti simti cum se arcuiesc tare muschii spatelui

Boga, pacat ca nu ai inscris-o. Poate pana saptamana viitoare mergea. Eu mi-am inscris copilul de cand avea 4 luni. Am calculat eu ca va avea 7 luni si ca poate atunci va merge asa ca l-am inscris. Acum merge destul de greut, dar ajunge unde vrea. Acum cateva zile nu stia sa mute mainile. Acum a invatat, dar se cam impiedica in picioare. Pana vinerea viitoare sper sa mearga bine. Oricum noi ne vom distra.
felicitari ca mergeti in 4 labutzeeu zic ca o sa mearga bine dk il pui pe ceva tare cum am facut eu cu nor'tasa vezi ce ture rapide trage,plus ca se vede in poze ca se sprijina de plapuma si se ridica in genunchi la masuta sa ia lucruri de pe ea

Diana, multumim! Va asteptam, cum sa nu! Fiind vineri, nu vom putea lua tot familionul, doar bunicile. Tudor concureaza vineri la ora 11.50.
succes mult la cocurs

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Na, ca tocmai am primit si noi confirmarea ca participam la concursul de mers de-a busilea

Andreea concuram cu Tudor??????

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetelor!
Mai, ce greu imi merge DC-ul, ce-o avea, ca dimineata face 10 ore ca sa deschida o pagina!

Brianamica - nu ma supar ca ai crezut ca am fetita, ca noi vroiam cu disperare o fetita da' uite ca a iesit baietel. Acu' nu mai conteaza ca il iubim de nu mai putem si nu l-am schimba, da' daca as face p-al doilea tot fetita mi-as dori. Poate imi dau tu reteta de fetite ca vad ca ai 2 scumpici.
Stii, numele nu e de fetita, e chiar foarte de baiat, este numele zeului razboiului la greci, nu ca l-as vrea razboinic, doamne fereste!

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70648" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (77)

Mergi la inceput

Corina, asa cum am spus am o prietena cu o fetita pe nume Aris.

Scuze !!

Cat despre reteta de fete... mi-e fgoarte greu sa ti-o dau ca eu nu o stiu. Al meu sot o stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Irina, Emaaimee -Ce ne facem insa cand bebelusii nu vor sa stea pe burtica cu nici un chip?

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput