Analize de tot felul

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Pussi
ce-ai facut cu analiza ?

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ELLA, mie dr mi-a dat trimiterea pt hormonale si le-am facut unde am vrut.
Uitati cum arata progesteronul meu in z21, adica faza luteala
Valoarea mea 28,6 (Valori normale: 5,3- 86). Ce ziceti de valoarea mea? E bunicica pt faza ;uteala, ca mie mi se pare cam micuta.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Salut...ma lamuriti si pe mine? dr endocrinolog mi-a spus sa fac analize la testosteron plasmatic si TSH in primele 5 zile ale cm...dar eu fiind mai constiincioasa,voi face mai multe pentru ca incerc de cateva luni sa fac un bebe si am si probleme cu glanda tiroida...m-am hotarat sa fac in z3 :testosteron plasmatic,TSH,estradiol,FSH,LH,prolactina,progesteron,T3,T4,FREE T4,TG,TPO,...E BINE?..ce preturi au aceste analize?...multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by pussi

Sunt suparata, mi-am facut analizele pentru anestezie si mi-a iesit glicemia = 116mg/ dl, depaseste limita superioara, maine o repet din nou!!!
Mi-e frica de diabet!!! a mai avut cineva glicemia asa de mare??

PUSSI

Gandeste-te daca cu o seara inainte ai mancat tirziu si ce anume...poate sa influenteze. Repeta glicemia-eu stiam ca limita superioara era 120mg%-daca iti ies valori apropiate de limita de sus fa-ti un TTGO(test de toleranta la glucoza) si vorbeste si cu un diabetolog..

Mergi la inceput

Nu stie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

quote:
Originally posted by Adrriana

Salut...ma lamuriti si pe mine? dr endocrinolog mi-a spus sa fac analize la testosteron plasmatic si TSH in primele 5 zile ale cm...dar eu fiind mai constiincioasa,voi face mai multe pentru ca incerc de cateva luni sa fac un bebe si am si probleme cu glanda tiroida...m-am hotarat sa fac in z3 :testosteron plasmatic,TSH,estradiol,FSH,LH,prolactina,progesteron,T3,T4,FREE T4,TG,TPO,...E BINE?..ce preturi au aceste analize?...multumesc

Adriana

Adriana eu mi le-am facut la Medlife ... si au costat 35 de lei fiecare ... dar eu am facut doar FSH. LH, estradiol, prolactina, progesteron si testosteron.

Gasesti preturile analizelor la ei pe site.

Mergi la inceput

Stie cineva daca tarifele pentru analize sunt valabile de pe acest site din iasi?http://www.pro-familia.ro/tariflab.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzirica30 spune:

Buna seara,
va rog frumos,ajutati-ma si pe mine:as dori sa-mi fac analizele hormonale,dar luna trecuta am facut stimulare cu clomifen.E posibil ca efectele lui sa se pastreze mai mult timp in organism si sa influenteze rezultatele?
Prolactina in ce zi este recomandabil sa fie facuta?
Mentionez ca am un CM de 28 zile.
Va multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

da, eu zic ca stimularea din luna precedenta poate imbunatati valoarea FSH (la mine a iesit cca. 5.6 in loc de 16.75 luna precedenta; ha-ha, as fi vrut io care sunt cam baba)

stiu ca prolactina fie in primele 4 zile CM, fie in zi 14 (e cam constanta in timpul lunii) dar stiu ca se face foarte devreme, sa nu fii stresata, nici sa nu fi mancat si cica sa nu te speli pe dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Buna seara!
Am nevoie de ajutorul vostru!Lamuriti-ma va rog,cand trebuie sa-mi fac analizele hormonale,tinand cont ca CM este cam neregulat in ultimul timp.Mai exact,in luna septembrie l-am avut pe data de 28,dupa 3 luni de absenta totala,apoi am avut la 29Z si acum la 33Z.
Doctorul meu nu a avut bunavointa sa-mi recomande sa fac aceste analize,asa ca.....

Va multumesc mult!

Mergi la inceput