Analize de tot felul
Raspunsuri - Pagina 27
catty spune:
ROX DOX asa sa faci. Schimba dr si gaseste unul care sa iti dea sa faci analize si sa gaseasca cauza pt care nu vine bebe. Succes si sa auzim de bebei.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Miramar spune:
Rox Dox - eu sunt copilul nascut de o mama cu RH negativ si tatal cu RH pozitiv - primul si sg. copil. Dupa cum i s-a spus mamei mele si dupa cum ti-au spus si altii, primul copil nu are probleme - si eu sunt dovada acestui fapt.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Tia spune:
initial postat de miruna_pavel
nou venit
Romania
18 Posts
Trimis la - 02/11/2006 : 12:15:26
--------------------------------------------------------------------------------
Buna,
Doctorul mi-a recomandat sa fac niste analize la ziua 14 (citind pe net vad ca progesteronul tb facut la ziua 21, dar ea asa mi-a recomandat. Uite ce a iesit. Imi puteti spune daca sunt Ok. Oricum ciclul meu e de 26 zile.
FSH - 7,77
LH - 8,65
Progesteron - 2.92
Estradiol- 68
catty spune:
MIRUNA, de la laboratorul unde ti-ai facut analizele in dreptul fiecareia dintre ele nu era un tabel cu valori in functie de fiecare faza a cm-ului tau? Sunt in general 3 categorii de valori, si daca ai facut analizele in z14, ar trebui sa te incadrezi la valorile din mijloc, adica coloana nr. 2. Parerea mea sincera e ca progesteronul si estradiolul au valori cam mici. Acum citeste tu fffffffff bine foaia cu rezultatele si scrie-ne tot ce e trecu acolo, nu numai valorile tale pt a ne da cu parerea cum trebuie. Bine?
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
miruna_pavel spune:
Ok. DEci
FSH - 7,7 mijlocul ciclului: 4,54 - 22,51
LH - 8,65 - mijlocul ciclului: 19.18 - 103,03
Progesteron: 2.92 - nu e data valoare de mijlocul ciclului - ci de mijloc faza luteala (ziua 21)
Estradiol: 68 - in preajma ovulatiei 62 - 534
CE ma sperie pe mine e lH-ul.
Acum, asa cum v-am spus ciclul meu e de 26 zile, ovulatia eu zic ca avusese loc in ziua 12-13. Ziua 14 era, zic eu dupa ovulatie, Inteleg ca LH-ul are maximum cu o zi inainte de ovulatie, dar chiar asa sa scada?
miruna_pavel spune:
Si sa mai dau date la Progestron - spune: mijlocul fazei foliculare (inainte de ovulatie) - 0,31-1,52, mijlocul fazei luteale (ziua 21 zic eu) - 5,16 - 18, 56 si menopauza - 0,08 - 0,78
FSH - 7,7 mijlocul ciclului: 4,54 - 22,51
LH - 8,65 - mijlocul ciclului: 19.18 - 103,03
Progesteron: 2.92 - nu e data valoare de mijlocul ciclului - ci de mijloc faza luteala (ziua 21)
Estradiol: 68 - in preajma ovulatiei 62 - 534
nucutza spune:
Miruna, eu cred ca inca nu ovulasesi cānd ai facut analizele, de asta e LH-ul mic; eu zic ca luna urmatoare sa-ti iei si TB si sa-ti faci analize in z3 si dupa aia in ziua in care vezi ca a scazut TB, adica in ziua ovulatiei. Pb. cu analizele de z14 e ca nu stii exact cānd se produce ovulatia. Dar nu-ti fa probleme pt. LH, chiar daca-i mic, dr. care te monitorizeaza iti va da pregnyl cānd vor fi foliculii si endo destul de mari si se va produce ovulatia.
miruna_pavel spune:
Temperatura Bazala e ultra ok. Sta la 37 din ziua 12 (cjiar 37,1 initial, iar in ziua 21 a crescut la 37,5, scazand iarasi in ziua 22 la 37,2