Berbecutzi din toata lumea... LA MULTI ANI!(9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mai Anca, n-am zis eu ca vom avea un an roz, ci mincinosii astia cu predictiile lor astrale.
Pai daca asa arata un an roz...cum o arata unul gri? Doamne fereste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata berbeci, sunt in forma astazi, cu cine ma iau la tranta????

Voi ce mai faceti??? bine, da? ok ma duc la treaba!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza si de la mine.

Ca tot vorbeati de cum va fi naul asta....Ei bine la mine a inceput destul de bine. Si se pare ca va continua in acelasi ritm. In schimb nu stiu cum va fi cu banii...Ca avem foarte multe cheltuieli pe tot parcursul anului. Dar la modul general....e chiar roz.

18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

ma bucur ca la voi totul e roz. La mine nu prea stiu cum e acum pt ca mi-e un rauuuuuuuu..........am racit.

nu va pup (ca sa nu va molipsesc)dar va doresc o zi mai buna decat a mea

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

marinar, multa sanatate.

a.cicel n-are treaba... ani buni de acum incolo ea o va tine tot asa ... totul roz...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaT

a.cicel n-are treaba... ani buni de acum incolo ea o va tine tot asa ... totul roz...

Pai ce vrei si tu acuma? Am inceput anul in bratele lui iubi. Am avut o nunta superba, asteptam un BB care e tot mai mare in burtica, cei de la banca ne-u aprobat un credit destul de mare asa ca vom renova complet apartamentul, ne vom lua o masinuta. In luna iunie o cunun pe sora mea, in august voi aduce pe lume pe bb... Nu am motive suficiente sa zic ca sunt fercita? Dar in primul rand sunt fericita ca am un sot care ma iubeste foarte mult. Si eu il iubesc la fel de mult.

18+
POZE

Mergi la inceput

Cristina merci de urari.

A.cicel ma bucur pentru tine. Nici eu nu ma plang, sunt foarte fericita. Daca-mi va fi cel putin ca anul trecut tot va fi bine. lipseste bebe pe care il dorim din suflet dar anul abea a inceput, asa ca timp mai e.

marinar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

Cristina merci de urari.

A.cicel ma bucur pentru tine. Nici eu nu ma plang, sunt foarte fericita. Daca-mi va fi cel putin ca anul trecut tot va fi bine. lipseste bebe pe care il dorim din suflet dar anul abea a inceput, asa ca timp mai e.

Pai apucati-va de treaba. ce mai asteptati? Timp e, ai dreptate, dar gandeste-te ca 9 luni nu o sa il vezi doar la eco pe bb. asa ca...cu cat va apucati de treaba mai repede, cu atat il vei tine in brate mai repede. si spor la treaba

18+
POZE

Mergi la inceput

a.cicel noi ne-am apucat de treaba si-l asteptam dar nu stiu daca si organismul meu e pregatit sa-l primeasca. Poate am si eu norocul tau si vine repede repede.

astept pozici cu burtica

marinar

Mergi la inceput

mai da nu mai zice nimeni nimic???????????

eu sunt racitaaaaaaaaaaaaaaaaaa

marinar

Mergi la inceput