Berbecutzi din toata lumea... LA MULTI ANI!(9)
Raspunsuri - Pagina 4
Briantis spune:
Neata berbecuti !
Sper ca sunteti mai bine dispusi decat mine .Cred ca ma apuca depresia sau astenia de primavara
Mama lui Andreiutzu
marinar spune:
neata
Briantis ce e cu tine mai, de ce nu esti bine dispusa????
Cristina ma bucur sa vad ca esti mai bine.
pup u
marinar
KUKI spune:
Mai, nici eu nu sunt prea in forma.
Sa fie astenia de primavara cum zicea Briantis?
Si dupa ce ca nu sunt in forma, azi mai si lucrez
Am intrat doar sa-mi beau cafeaua cu voi si o intind la serviciu.
Asa ca va pup pe toate
Si va doresc un week end placut si linistit.
CristinaT spune:
Eu ma duc la scoala. Week-end placut.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Briantis spune:
Neata .Io sunt la munca .
Daca si anul asta e ca ala de a trecut o iau razna .Socrul meu e bolnav ,iar .Abia il externasem din Fundeni si acu e iar in spital . .
Nu stiu ce se intampla ,ca vad ca se termina o belea si incepe alta .Mai rasare oare soarele si pe strada mea?
Mama lui Andreiutzu
marinar spune:
Briantis iti doresc ca totul sa fie bine si sa te linistesti.
Cristina, n-ai mai treminat cu scoala sau deja a inceput semestrul doi????????? Cum te mai simti?????????
pup toti berbecutzii
marinar
CristinaT spune:
Briantis, stai ca -ti caut eui horoscopul... in care scrie va merge totul uns anul asta....
marianr, semestrul 2
Briantis spune:
Cristina ,ce facultate faci?Ca ma apuca si pe mine invatatul iar ,de abia am scapat de prima sesiune (ma apucai de finante ,banci la Cantemir) .Azi trebuia sa fiu si eu la scoala ,dar muncesc,iar maine doar sa ma duc cu tot cu fii-miu (are 2 ani ,cred ca ar fi interesant nu?)
Chiar exista horoscopul ala ?
Adevarul e ca de obicei nu ma lamentez atata dar din aprilie anul trecut pana acum am avut o perioada tare proasta .Speram sa se termine odata cu sfarsitul lui 2005 ,dar vad ca nu e asa .Of stiu ca toata lumea are probleme ,dar vreau si eu o pauza.
Mama lui Andreiutzu
CristinaT spune:
Anul 3 Cibernetica - ASE. La IDD. Am descoperit chiar azi de ce ii spune IDD ca ma duc doar 4 zile la scoala si nu 5, cum ma duceam la zi.
Mie anul asta mi se pare ingrozitor... sunt super suparata, la inceputul anului nu aveam ce face si citeam pe net si uite asa am descoperit ca are Oana dermatita atopica, acum din cauza bolii fetisoara ei arata groaznic, imi vine sa ma dau cu capul de pereti .... dar ma straduiesc sa nu ma gandesc. Am citit intr-o carte ca trebuie sa gandim pozitiv. Incearca sa nu te gandesti la ce te supara. Eu una nu am voie sa ma gandesc la dermatita. Cel putin nu acum. Nu azi.
KUKI spune:
Si eu tare as fi vrut sa cred in horoscopul berbecilor pe 2006 in care zicea ca totul o sa fie roz bonbon.
Dar mie numai de-andoaselea imi merge, parca nu se mai termina odata perioada asta aiurea...
Si intamplator am cunoscut pe cineva care cica s-ar pricepe cat de cat la astrologie si alte de-astea si nu mi-a zis decat ca am o karma "tare delicata". Mai mult nu a mai vrut sa-mi zica.
Asta-mi mai lipsea, karma delicata, ca in rest...aveam de toate. Dar poate nu stie persoana aia ce zice...