Clubul nurorilor (19)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Vad ca ati inceput saptamana in forta...haideti sa uitam de tot ce e rau si urat in jurul nostru si sa ne bucuram...vine primavara,dragele mele...eu am usa balconului deschisa si chiar miroase a pamant reavan si canta si un gugustiuc la balconul meu...
Razafata,nu fi suparici ca soacra nu vrea bb,nu trebuie sa-i zici ei de planurile voastre!A mea nu s-a putut impacat cu ideea ca este bunica nici dupa ce am nascut al doilea copil si se comporta ca si cum nu ar fi ai lui fi-su...Voi sa fiti sanatosi si daca sunteti pregatiti sa fiti parinti...incepeti treaba si proiectati-l,nimic nu-i mai frumos in viata decat sa ai copii,credeti-ma,va spune o mamica fericita si cu ceva experienta...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cherry22 spune:
Razuca, fata, nu fii suparata, asa "e" unii socri
Cami, ai dreptate, ar trebui sa fim mai buni, dar, e greu, cu atata lume rea in jur
Flavia, nu pot sta mai mult de patru luni pentru ca risc sa raman fara job, si nu vreau, caci nu mai gasesc unul la fel de bun. Plus ca, daca stau acasa doi ani si renunt la job, e mai greu dupa sa gasesc ceva bine platit, din pacate. Dar, vom trai si vom vedea.
impreuna spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Buna,fetelor!
Vad ca ati inceput saptamana in forta...haideti sa uitam de tot ce e rau si urat in jurul nostru si sa ne bucuram...vine primavara,dragele mele...eu am usa balconului deschisa si chiar miroase a pamant reavan si canta si un gugustiuc la balconul meu...
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Si eu vreauuuuu, la noi e frig, ninge, bate vantul, numa a primavara nu seamana vremea
![](plang.gif)
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreunaquote:
Originally posted by camelia72
Buna,fetelor!
Si eu vreauuuuu, la noi e frig, ninge, bate vantul, numa a primavara nu seamana vremea
La noi, dupa ce a nins bine sptamana trecuta, acuma se topeste toata zapada. Si e o aparaie...parca si-a schimbat Oltul albia. E dezastru pe strazi si trotuare.
![](gravida.gif)
POZE
camelia72 spune:
Cherry,daca ai cui sa-l plasezi pe bb,e bine sa mergi la servici dupa 4 luni...eu as sta acasa cel putin pana face Mihai 3 ani dar,cum legea e doar pana la 2 ani...ramane sa ne orientam ce facem,va incepe si Georgi scoala...va trebui sa gasim o bona,mie aceasta idee nu-mi surade deloc dar...nu avem alternative!
Fetelor,v-ati ales babele?A mea e maine,pe 7,sper sa fie o zi insorita!
Mai e un pic si vine ziua noastra...cu soacrele cum va descurcati,le-ati luat cadouri?
POZE
cherry22 spune:
Cami, si baba mea e tot maine. Dupa prognoza, va fi urata si rea. Dar, poate va iesi totusi soarele
Pe bb l-as plasa la mama, dar as fi vrut sa stau 1 an acasa, la patru luni e asa mic...Oricum, pana va veni bb...Nici macar nu e conceput, doar in proiect
Andreea, felicitari pentru examene!
a.cicel spune:
Ce liniste e pe aici. Pe unde sunteti?
Baba mea e pe 8 martie. Cred ca voi fi singura acasa in acea zi...ca iubi pleaca in delegatie. Asat in cazul in care nu pleaca maine.16+
POZE
impreuna spune:
Si eu pe aici, m-a molesit vremea asta naspa, imi vine sa stau doar in pat. Noroc cu Sara, ca ma joc cu ea, ca altfel as fi pe pluta.
Hai k nu vreau sa va demoralizez si pe voi
Flavia (sotie si mamica fericita)
lavinai spune:
buna norici!!!
vad ca azi nu prea ati avut chef de vorba!!! eu de azi am inceput scoala si nu am apucat sa va scriu, dar am citit tot ce s-a postat!!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Hello! Acum am apucat sa intru si eu sa vad ce mai faceti, ati fost harnicutze, vad ca ati inceput si capitol nou... A trecut si prima zi la noul loc de munca, imi vajie si acum capul, multe lucruri noi, plus ca pana am fost sa-mi iau calculatorul de dincolo... In fine, nici gand sa apuc sa intru sa vad ce mai ziceti...
Flavia, nunta o facem la City Plaza (hotelul acela nou de pe Sindicatelor), pregatiri mai avem inca cu duiumul, bine macar ca ne-am rezolvat de biserica, fotograf, muzica, acum sunt invitatiile in lucru, cu hainutzele, doar vestutza si lavaliera pentru iubi avem, restul suntem inca in cautari. Am fost sambata sa mai vad de rochitza, si acum sunt tare in dubiu, pentru ca am mai gasit una sa-mi placa, problema e ca era pe crem, mi-au zis c-o fac si pe alb cu broderie bleu cum vreau eu, insa nu se face la Cluj, vine cand e gata, si de nu-mi place cum arata broderia ... am pus-o... La cealalta imi place la nebunie broderia de pe ea, e ceva unic, n-am vazut nicaieri, insa modelul e destul de simplutz... imi vine sa-mi dau in cap de zuza nehotarata ce is...
A, sa stii ca eu m-am uitat la pozele de care ziceai tu, is super haioase...
![](zana.gif)