La France (50)
Raspunsuri - Pagina 15
anka-maria spune:
MariaI, sper ca nu lucrezi la posta, impozite sau SNCF. Nu de alta da' atunci ies si io cu coada de la matura sa trimit vreo cativa functionari la treaba.
just me
Maria I spune:
Ehehe, anka-maria, vrabia mihai viteazu' As fi vrut io sa functionaresc, scaunelu' caldicel, leafa-leafa, pauza de pranz-pauza, siesta-siesta, pensie asigurata, o viata agreabila, ce mai! Raspuns final: nu, nu lucrez niciunde. Da' fonctionarii sunt in greva contra CPE? Io ziceam de secera si ciocan, ca le dau jos din cui ca sa-i fac niste semne obscene cu ele profesoarei mele de franceza. Mai exact, ieri am batut drumul de-a moca pana la facultate ca sa aflu ca dumneaei (profa de franceza pt straini, care va sa zica platita cu banii nostri) e foarte solidara cu restu' grevistilor. Acu' nu vreau sa se-nteleaga ca as avea eu ceva cu greva oamenilor, in fond fiecare face ce vrea, da' partea urata in toata povestea asta e ca doamna profesoara cam trage chiulul... In fine...
Important e ca la mine-n gradina au inflorit lalele Astept cu interes lacramioarele.
La sfarsitul lunii mai imi expira valabilitatea vizei. O fi prea devreme sa depun dosarul pt urmatoarea?
tulmond
dama spune:
Buna fratuzoiacelor, iaca mai trec
si eu pe-aici cand si cand sa va citesc...acu' nu m-am rabdat sa nu va trimit un bisou de la Toulouse si sa va doresc o primavara frumoasa si plina de soare...
si numai bine la toate
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
cait spune:
Salutare la France..Maria mie tipa de la prefectura sa-mi depun actele cu 2 luni inainte sa expire asa k tu poti incepe procedura deja.
O seara buna si un week-end placut.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
pisik 4ever spune:
salut frantuzoaicele!
iata cateva pozici cu casuta unde stam si cu apartul unde am stat cand am sosit aici, in prima luna. e ceva schimbare fata de apartul de 2 camere din paris, ce ziceti?
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
nadine2004 spune:
Buna dimineata!
Bine ai revenit, Dama! Stiu ca tu ai nascut cand am ramas eu insarcinata si de atunci nu ai mai aparut pe forum. Chiar ma gandeam ce mai faci, ce-ti mai face baietelul! E un scump, m-am amuzat privindu-l in pozici!
Ce repede a trecut timpul. Maine, poimaine, taiem si noi motul..pardon, turta la fetite:)!
Mai spune-ne despre tine! David merge la cresa?
Pisik 4ever, ce par avea bursuca mica! Sa-ti traiasca! Cat priveste schimbarea, e intr-adevar radicala! Mai nasol in ce priveste facutul curateniei, nu?
Mie mi-au inflorit narcisele si zambilele, asteptam si lalele, insa s-a trezit sotul sa scoata o buturuga si mi-a scos si lalele! Ca revansa, mi-a plantat o magnolie. Lalele infloreau anul asta dar la magnolie cati ani trebuie sa astept ca sa infloreasca??
Olo, tu ce mai faci? Ce-ti fac printesele?
Vreau sa va spun ca am ajuns pana la urma la dr cu problema mea cu sanii. Mi-a dat ceva de orpire a lactatiei. Insa sunt ff durerosi si umflati. Sper sa treaca..
Va doresc wkd cu soare!
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia
http://www.dropshots.com/nadvin2003
emoison spune:
Trec si eu la pupat toata lumea, asa mai in viteza, ca de doua saptamini muncesc (e in interim, asa ca nu prea stiu cit o sa dureze, dar sper sa fie vorba de citeva luni, sa pot lua din nou somaj dupa aia....)
Dama,la Chartres la prefectura era un afis cum ca actele pentru cartea de sejour trebuie depuse cu "doar" o luna inainte de expirarea celei vechi.
De Oana Cretu mai stiti ceva??
Pusi si un weekend minunat!