Bineinteles ca toate se intampla duminica seara.
De vreo 3-4 ore simt in permanenta senzatia de urinare, ma doare, mai ales la final si urina s-a colorat in rosu. Banuiesc ca e o cistita. Am luat un biseptrim ca din ala aveam in casa. Am trimis sotul sa imi ia albastru de metil si neoxazol dar nu stiu daca mai pot lua acum altceva. Altceva mai pot face acum? Pana maine cand as putea suna sau merge la un doctor?
Cristina si
Ale (30.09.2004)
posibil sa fie o cistita ce descrii tu..sfatul meu e sa NU iei antibiotic ..daca ajungi maine la doctor o sa faci mai mult ca sigur un sumar de urina, dar mai ales UROCULTUARA, aceasta din urma fiind influentata de antibioticul pe care il iei...incearca cu caldura locala, tine o sticla cu apa calda pe zona care te doare, ar trebui sa te mai linisteasca
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
Aissa, si eu am mai patit asa ceva, pune intr-un lighean apa cat poti tu sa suporti de fierbinte si stai acolo numai cu sezutul pana se mai raceste apa. daca mai simti nevoie mai repeti. asta o sa reduca senzatia de urinare permanenta. eu asa am afcut si m-am ajutat. sper sa te ajute si pe tine
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Ziua buna la toooata lumea!!!
aissa,pe langa tratamentul dat de medic poti sa iei si RENOSTIM este un preparat naturist .
Uite citeste aici : http://www.naturaplant.ro/produse/1670/Renostim
puuuuuup!!!!
Multa sanatate!!!!!
Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!
copilutz'
Va multumesc pentru raspunsuri. Pana la urma am fost aseara la Municipal la camera de garda, analiza nu a facut pentru ca a zis ca ar iesi numai hematii (m-a pus sa ii arat eprubeta si era rosie
). Mi-a dat antibiotic. Din fericire deja de azi noapte s-a decolorat, a disparut sangele si nu mai am in permanenta senzatia de urinare, iar durerile s-au redus.
Oricum, o experienta groaznica.
Cristina si
Ale (30.09.2004)