FIV - 64

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Ei as! suntem la 64 si am dat gata un cap. intr-o zi, mama ce harnice am fost ca niste

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Gina eu am inceput tratamentul de ieri 4.03 si fac protocolul lung, adica pina in 20.03 fac zilnic un decapeptil (sau dipherelin, tot aia e) dimineata, apoi in 21.03 ma duc la analize si apoi mai vedem.
Tu ce protocol ai? Cind mi-a dat tabelul cu protocolul mi s-a parut putin ciudat ca nu-i intereseaza cind o sa-mi vina ciclul (pina acu luam decapeptil din ziua 21 de ciclu pina cind imi aparea din nou, faceam analize si apoi stimulare). Acum mi pare ca tratamentul e mai complicat si mai puternic. Sper ca si rezultatele sa fie pe masura.

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Luli: am dat gata un cap. intr-o zi???? Mama, suntem tari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Suntem niste meseriashe sa vezi cand vom fi - vom fi si mai meseriashe!
Mirga nu ti-a povestit dr. tot protocolul cum e?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Luli: macar am scris ceva la obiect sau am aberat si or sa ne zica ceva de dulce fetele care chiar au nevoie de opinii referiotare la FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Miki multumesc pt. raspuns.
Analizele pt mine sunt: hormonale cred (pt ziua 3 si 21) si o lista lunga cu chlamidya, col, test PAP, mycroplasma si ureaplasma, CMV, rubella, toxo, secr vaginala etc.
Si sotul meu are hormonale (FSH, LH, testosteron etc) si altele (uree, creatinina, hepatice, calcemie etc) - nu le insir pe toate ca sa nu mai innebunesc pe toata lumea.
Tu ti le-ai facut la Medsana sau ai gasit un alt laborator mai ieftin si bun?
Le intreb si pe celelalte fete: unde v-ati facut analizele?

Somn usor, daca va duceti la culcare.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Da, am dat gata capitolul intr-o zi, dar cu niste vesti.............

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Mai nazdravanelor doar o clipa v-am scapat din ochi si v-am gasit deja la FIV 64? Cu voi nu-i de joaca!
Sa dea Domnul ca acest capitol sa fie cu noroc si sa auzim numai de vesti bune si de multi

Va pupic pe toate !

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Luli, a 13 persoana trebuia sa fiu eu pt. Fiv, deci mi-a purtat ghinion nr........

Mirela, cam asa m-au costat si pe mine analizele, tot pt Medsana, si eu am avut o caruta, si le-am facut la mine la Sv........

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Ba LULI mi-a spus ca probabil din 23.03 voi lua 1 gonal F (3 zile) si 5 menogon pina in 28.03, apoi in 29.03 analize si eco si tot asa pina la Pregnyl, apoi punctie, apoi ET si utrogestan si apoi multa rabdare. Apoi analiza de rigoare si raspunsul POZITIV (ultima parte e de la mine).

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput