Intrebare pentru profesori
Raspunsuri - Pagina 2
MaryP spune:
Indiferent ca este vorba despre grade sau definitivat, anii in care va aflati in CIC NU SUNT LUATI IN CONSIDERARE, decat ca vechime in campul muncii. Pentru grade, se numara DOAR anii de activitate la catedra efectiv!
nunta mea
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
mira_m spune:
[quote]Originally posted by MaryP
Indiferent ca este vorba despre grade sau definitivat, anii in care va aflati in CIC NU SUNT LUATI IN CONSIDERARE, decat ca vechime in campul muncii. Pentru grade, se numara DOAR anii de activitate la catedra efectiv!
nunta mea
Cred ca nu am explicat eu bine ce vreau.Stiu ca anii de CIC nu se iau in calcul decat la vechime, insa problema mea era daca se considera intrerupere.
Daca am doi ani facuti pana la CIC, dupa ce ies din el trebuie sa iau ciclul de 4 ani de la capat sau mai fac restul de doi?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
MaryP spune:
Nu se considera intrerupere! Tu trebuie sa iti faci numarul de ani si nu continuitatea!
nunta mea
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
mira_m spune:
Da, stiu asta, dar daca am facut doi, dupa CIC mai fac inca doi sau patru?????(repet intreg ciclul?)
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
oanab125 spune:
Inainte de a intra in CIC, aveam 2 ani activitate. In toamna, m-am reintors la scoala si m-am si inscris la gradul 2,pe care il voi da peste 2 ani. Nu a contat intreruperea. Deja am avut prima inspectie. Vechimea pe care o ai nu o pierzi.Nu se reia ciclul. Succes
mira_m spune:
Multumesc mult, fetelor, pentru lamuriri!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
ja spune:
Si daca tot suntem intre profesori..ma roade si pe mine o intrebare.
Stiu ca dupa 10 ani vechime se da un spor de fidelitate.
Anii de CIC intra aici?..Adica eu aveam 8+2 de CIC..cand revin trec la acel spor?...sau o luam de la 1 cu numaratoarea?
ana