Aspirante optimiste - 186

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

aoleuuuuuu!!!!
adica cum????
pai io va dau cu galeata optimist si voi ???
se poate????
vreti sa va aduc cu tiru?????
va adduc!!!!!
va pe toate...plec o saptamana...acum chiar plec

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Tabitha iti tin pumni sa iasa testul pozitiv.Stiu cum este pt ca in 2005 am trecut si eu prin situatia asta, si de atunci in fiecare luna.Acum sunt in ziua 13 DPO si astept pina miine. Oricum a inceput sa ma doara spatele aseara si putin burta dar speranta nu mi-o pierd pina nu este rosu pe alb.O prietena de-a mea, a avut aceleasi simptome ca la CM in ziua cand a tr sa vina si nu a mai venit si drept dovada este insarcinata.Deviza noastra este ca SPERANTA MOARE ULTIMA nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

daciovi: m-am hotarat sa nu mai fac nici un test. Voi astepta cuminte verdictul final al sortii. Si daca luna asta nu va fi o veste buna, voi continua batalia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista.Promit ca o sa fug cat ma tin picioarele spre si asta in formatie niciodata singura.O sa va iau pe toate cu mine la .Eu sunt optimista de felul meu, iar acum ca vine primavara si totul renaste sunt 2X optimista.
Multzi, multzi pentru toate aspirantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

daciovi tin pumnii!!
moldoveancoooo asa sa faci

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Normal ca vom continua batalia toate pina vom cistiga.Eu sunt programata luna aceasta la a 2-a inseminare si sper ca si de data aceasta sa reusasca dar sa aibe si un final fericit.De cite ori va citesc si vad cit de optimiste sunteti ma imbarbatez si intradevar nu am simt singura cu toate problemele mele.Sa nu credeti ca nu am fost alaturi de voi tot timpul dar imi este mai greu sa scriu ca nu am net decit la servici si aici am cite unul cu ochii pe mine, stiti si voi cum este.Va pup si va doresc tot ce imi doresc si mie, un bebe care sa vina cit mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Mai fetelor mi-am repetat urocultura si.....negativ. Pai infectie urinara nu e, clamidia nu, chandida nu, atunci de ce ma doare/ustura pe ici pe colo??????????/ eu nu mai stiu ce sa fac, mai dati-va si voi cu parerea.

In alta ordine de idei, ce o face Laucicea in Gretzili?

Dar celelalte fete: Anca W, Vale, Tumpi.............???

feteleeeeeeeee

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Marinar, poate ai racit.

mcrissa, bine ai venit! Sedere scurta!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Anca tu stai pitita si cum zice omul ceva de tine........hop!!!

pup fata

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Marinar, fata draga, sor'mea are semne ca ale tale din cand in cand..se pare ca este raceala..ar fi bine sa spui dr.

Ea lua niste pastile dar nu antibiotic..nu stiu numele - oricum nu e valabil pt. Ro ca ea sta in strainatate..

A venit primavara!!!!!!

Mergi la inceput