Aspirante optimiste - 186
Raspunsuri - Pagina 5

PamELLA spune:
bubuleana,multumesc de incurajare,sper si eu sa fie totul bine!!
Tocmai am facut un dus si era sa lesin de vreo 2 ori,am simtit ca ma clatin rau de tot,noroc de perete ca m-am sprijinit o fi vreo lipsa de calciu??
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Liana30 spune:
Pamella tin si io pumnii pt maine la dc...
Tabitha sper ca a ajuns cu bine sotzul imi pare rau pt masina..
acu fug la nanai...pe maine!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Mirela_1 spune:
Avalooon, vreau si eu pe lista aspirantelor si dupa aia vreau si pe cea a gravidutelor (da doamne sa fie cat mai repede pt toate).
Mirela

PamELLA spune:
'Neata,fetelor!!
Eu tocmai am sunat doctorita si mi-a spus ca nu ma poate primi pana pe saptamana viitoare!!i-am spus care e problema si foooooooarte calma a zis:"Incearca un test de sarcina" la care eu :"Cum,dar n-am!!" Raspunsul:"Nu se stie niciodata!" Simt ca ard toata de nervi,de disperare!!!!!Sa vina odata rusii astia!!!!!!!!!!!!!
Va pup,o saptamana excelenta va urez!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Tabitha spune:
PamELLA: ce mai conteaza un test? Incearca... Eu iti tin pumnii sa fie cum vrei tu.
Liana: a ajuns cu bine sotul acasa, totul e ok, daca putem zice asa.
Eu nu sunt tocmai ok. TB azi dimineata era de 36,9 iar aseara am uitat sa pun utrogestanul. Asta e. Poate luna viitoare sa am mai mult noroc. Va multumesc

PamELLA spune:
Tabitha,stai linistita,ajung si eu la vorba doctoritei:"Nu se stie niciodata!",nu te mai ingrijora ca dupa aia o sa iti para rau cand ai sa vezi ca i-ai facut rau lui bebe
Eu mi-am luat temperatura acum 5 min si aveam 36,9.Nu stiu daca sa fac test,mi se pare absurd,dar poate am sa cumpar unul,asa de curiozitate!

Tabitha spune:
PamELLA: depinde foarte mult daca ti-ai luat-o fara a te ridica din pat, fara sa faci nimic inainte, imediat ce te-ai trezit, sau nu. Oricum, atata vreme cat uratii nu au venit, eu inca sper.

PamELLA spune:
Pai eu am luat-o dupa ce am papat bine mersisi nu am luat micul dejun la pat
Ii mai chem odata:RUSIIIIIIIIIIIIILOOOORRRRRRRRRRR HAIDEEEEEEETTIIII

Tabitha spune:
PamELLA:
Doamne, ce-as rade sa fii insarcinata. Ar fi culmea culmilor. Cine stie ce ti-o fi facut dr. acolo !!!
Stii, cel mai greu imi este ca nimeni din cunoscuti nu stie ca eu astept acest rezultat, ca sa nu ma streseze le-am zis ca luna asta nu e nici o sansa, si mi-e atat de greu sa le zambesc dar in sufletul meu sa fie tristete...

danyalo spune:
PamELLA,Tabitha
Eu va sustin...
Dany
P.S. la mine vor veni scarbele..le simt..sunt prin preajma..dar sa vina ca eu sunt in Z 32 si deja e tarziu..Vreau sa ma programez la Moisica la cab... RPD!!!