Despre HSG... si nu numai! - (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

si dr la care merg eu este in CMU si m-a chemat la Giulesti pt HSG insa un alt medic din CMU m-a intrebat de ce m-a chemat la spital atata timp cat si CMU face analiza. oricum, nu asta e important. Important e ca si in spital e ok.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

elliy, si eu am facut HSG la Giulesti fiind pacienta dr. Niculescu si intr-adevar nu am avut voie sa plec in ziua respectiva acasa ci am ramas internata peste noapte. Are niste reguli mai stricte...asta e, dar e un doctor nemaipomenit.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dragelor, maine ma duc la HSG! Mi-e o fricaaaa de mor... dar ma duc, ce sa fac. Impresii, maine.

Pupici

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

avaloane, io iti tin pumnii si sa fie de bine !
si un pup mic pe nas, de la mine pt tine, ca sa iti poarte noroc.
sa vii cu vesti bune!
IULIA

Mergi la inceput

Iulia, chiar aveam nevoie de o incurajare... sunt o fricoasaaaaa!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

lasa mama, ca o sa fie bine, miine sint cu tine(teoretic) si cu gindul la tine toata ziua. la ce ora sa tin pumnii strinsi?
IULIA

Mergi la inceput

La 8 dimineata, iubita. Daca nu tii pumnii la ora aia, macar sa visezi frumos pt mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Avalon tin pumnii si io

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Esti o draguta, Bianca Merçi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Avalon, unde faci HSG-ul? La Giulesti? Daca da, la salonul 6 o gasesti si pe Biencutza. Sper sa mai citesti mesajul in seara asta... Tin pumnii pentru maine.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput