Despre HSG... si nu numai! - (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'netza la HSG-iste!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Fetelor, o prietena mi-a zis ca dr i-a spus ca 3 luni dupa HSG sa nu presteze ... ceva, din cauza substantei de contrast si era disperata de asteptare.
Spuneti-mi si mie ca sa o linistesc si s-o lase pe dr in pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

ceeeeeeeeeeeeeeaia este pe buna dreptate nebuna.spune-i sa o lase sa se duca la alt medic.eu am facut HSG iar doc a zis sa stau 1-2 zile in nici un caz 3..luni.
Doamne ce medici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna, fetelor! Va multumesc din suflet ca ma incurajati: alydumy, aniast, Liana, alexia, BIENCUTA, ayna - multi de la mine, sunteti tare sufletiste! Alexia, tu parca ai facut laparoscopie, nu? Bafta multa si tie!
Dj mama, spune-i prietenei tale ca dupa 2-3 zile de la HisteroSalpinGografie are voie sa presteze si are sanse mai mari sa ramana gravida atunci, eu am o prietena care a ramas chiar in luna in care a facut HSG (imi aduc bine aminte ca programarea a fost cam aproape de ziua ovulatiei si ea nu a asteptat decat 2 zile).

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Avalon, i-am si trimis un mail; il gaseste maine la serviciu

ABIA AZI AAM CITIT UN MESAJ IN CARE ZICEAI CA PE 2 MAI FACI FERTILIZARE ; SAU AM STIUT SI AM UITAT? M-AS MIRA

oricum, poate vrea Dumnezeu acum; e important sa vrea si El;
Sa mergi duminica la liturghie dar sa stai pana la sfarsit chiar daca te plictisesti ca stii ca si ala rau baga tot felul de frane ca sa nu stai; te va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Avalon, trebuie sa recunosc acum ca nu stiu istoricul tau dar...nu stiu ce mi-a picat mie pe tine dar imi esti draga de ceva vreme. Si pe tine te-a surprins faptul asta ca te-am tinut minte dar probabil ca ai fost omul potrivit la locul potrivit... drept urmare asa se justifica acest fapt. Uite ce declaratii iti fac eu la acest ceas tarziu din noapte. Stiu doar ca acum ai nevoie de incurajari si sunt alaturi de tine cu tot sufletul meu.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

' Neata

Avalon, nu am facut draguta laparo. Nu am facut decat toate analizele si eu si sotu si atat. Eu iti tin pumnii sa se fi prins acolo bebitu la inseminare si sa nu mai fie nevoie de HSG.

DJ_mama, ar fi bine ca toate sa trecem mai des pe la biserica, eu recunosc ca inainte eram mai bisericoasa dar am cam lasat-o moale rau.

Ayna, stiu ca laparo este mai sigura decat HSg-ul dar ma gandesc cu groaza la operatie...de fapt la raul pe care il ai dupa anestezie....stiu io. Dar daca o trebui.....facem, facem tot.

Va pup pe toate, toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna
alexia28 nu trebuie sa te gandesti cu frica la operatie, gandeste pozitiv. Raul dupa anestezie difera de la o persoana la alta, dar ce nu facem noi pentru un
Te pup si mult noroc in continuare.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aniast, iti multumesc pt gandurile tale bune, sa stii ca emani o energie pozitiva din toate mesajele tale si imi face placere sa le citesc. Istoricul meu seamana mult cu al celorlalte fete de pe acest forum (din nefericire): am 34 ani, incerc sa raman gravida de vreo 4, acum aproape 2 ani am pierdut o sarcina la 6 saptamani. Dupa pierderea sarcinii m-am investigat cat se poate de serios, medicii nu au gasit (inca) nici un motiv medical al infertilitatii... Cam asta ar fi...

Dj mama, eu am facut pe 2 mai inseminare artificiala (a 4-a), fertilizare in vitro intentionez sa fac in toamna.

Alexia, si tie iti doresc sa reusesti cat mai curand si sa nu mai fie nevoie de nici o investigatie dureroasa sau neplacuta.

Astept numai vesti bune de la voi!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

vroiam sa va aduc pe prima pag..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput