Despre HSG... si nu numai! - (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Eu n-am facut nicun HSG si sunt convinsa ca am trompele bune, in alta parte e buba... dar sunt nevoita s-o fac... oricum e frectie la picior de lemn HSG-ul, dar ma abtin sa-mi spun parerea pana la capat...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

ai mare dreptate io am patit-o prima oara ca nici nu mi-au montat aparatul bine si mi-au si dat verdictul,FIV!pai normal ca nu urca subsanta de contrast daca asistentele erau de kk,ca de rea prea ocupata cu "plicurile" ca sa monteze ea aparatul,si nici dupa film nu a vazut(sau nu a vrut sa vada io stiu)
in schimb la filmul ala am avut doua pareri de medici buni si din localitati diferite ca nu afost montat bine aparatu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Eu am citit ca nu este o analiza 100% sigura,ca de durere trompele se chircesc si se poate sa nu lase lichidul sa patrunda.Nu mai vorbesc de durerea pe care o simti daca ai norocul(ca si mine sa ai trompele obturate)si nici de partea cu plicul de care zicea nasha.Partea buna e ca nu dureaza mult si ca nu a murit nimeni din asa ceva.Sa stii,nasha ca si eu am vorbit cu un medic de la cluj care a zis ca filmul pe care l-am facut in Craiova e de kk.

Mergi la inceput

eu sint hotarita sa mai fac un hsg tot in craiova pentru ca atita lucru nu merita deplasarea dar cu un medic cu experienta in care eu am mare incredere
oricum ar fi al 4-lea pe care il fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

hopa..inapoi pe rima pagina..ca mi-a luat cam mult pana am gasit subiectul..

Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si eu am facut 3 si cu toate ca am tr dreapata infundata nu m'a durut...deloc!!!
am avut o doctoritza super!!!
si aici si la Buc!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Inapoi pe prima pagina va rog!!

Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'netza!!!!
o zi minunata va doresc!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

esti matinala vaz
deh...cine se scoala devreme ajunge departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Gata dragelor, am programat hsg, de data asta nu mai dau inapoi! Iar azi am facut inseminarea cu nr.4... sa vedem ce-o iesi!
Va pupic!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput