40 cu + sau - (cap.6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Ma primiti si pe mine pe linga voi ? Am 40 cu + - mai exact 41 impliniti si sint tare mindra de ei, si mai sint si mamica fericita de maimutica-trompetica Zamfiruca.
Salutari tuturor
si pupici, mici da'multi !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Ilinca,

bine ai venit!!!

Adrienne, sifilisul se iat si prin saliva (sarut, pahar nespalat, tigara). Noemi - fii tare! Dar nu te enerva prea rau - pina la urma, daca ei nu vor sa o dea spre adoptie, mai bine rupi complet legatura, cred ca pe lunga durata e cel mai sanatos lucru de facut; chiar daca acum e atit de greu.

Lu, poate o sa trec citeva zile prin Nisa, in vara, iti dau un semn din vreme; in mai plec la Bucuresti si de acolo voi veni la Nisa (daca ma hotarasc)

cele bune

Iuliana

PS: ieri l-au ingropat pe cumnatul meu, in RO... nu va spun in ce stare sunt...

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

nematics draga mea, condoleantele mele cele mai sincere. Biata de tine... dupa toate prin cite ai trecut asta iti mai lipsea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Nematics, sincere condoleante
Ilincalif, bine ai venit! Daca vrei, da-mi data de nastere sa te trec pe lista!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

trebuie neaparat sa verifici de cand are sifilis si daca a facut vreun tratament. ca sa nu te trezesti ca te atasezi de copil si apoi sa fie prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

Nematics, sincere condoleante!

Ilincalif, bine ai venit printre tinerici

Noemi, este o vorba.."tot raul spre bine"..adica se pare ca a fost mai bine asa ca a vrut sa-si pastreze copilul. Realizezi cam prin ce stari ai fi trecut daca luai bebele si aflai de chestia asta? daca asa ca n-ai facut-o si esti atat de furioasa. Imi dau si eu cu parerea..mai bine te-ai calma pentru ca nu-ti face bine deloc..pui prea mult suflet..te rog nu te supara ca zic asta

Roxane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

'Neata!
Bine ati venit, Ilinca si Clau(dia?)!
Clau, si tu tot mai cu experienta, asa ca noi ? Ca vad ca tii secret (sau n-am vazut eu...)

Nematics, imi pare rau ca trebuie sa suferi. Sunt alaturi de tine Condoleante!
Bineinteles, daca treci pe la noi da-mi de stire, cred c-o sa fiu aici - anul asta nu cred ca plec in vacanta - si mi-ar face placere sa ne vedem.

Noemi, ce sa mai zic... vad ca surprizele nu s-au terminat pentru tine... cunosc si eu pe cineva in Romania, o idioata care a facut vreo 3 copii nu se stie cu cine. Pe primul l-a adoptat o familie de belgieni (i-au dat niste bani si cateva kile de ulei si de zahar lui ma-sa ca sa aiba acordul), al doilea a fost omorat in bataie de concubinul ma-sii iar al treilea - o fetita de aproape varsta Ancai - mananca pe unde apuca, prin vecini, se imbraca cu ce mai capata de la unii sau altii... Anca ii strange tot anul hainele care nu-i mai sunt bune, sa i le duca... la fel ghiozdan, creioane, stilouri, jucarii. Noi ii cumparam in fiecare an rechizite + caiete sa-i ajunga pentru tot anul scolar, si o scoatem "la oras" la cofetarie... In fine. Cand suntem acasa in Romania, sta cu noi de dimineata pana seara, si cand o intrebi ce face maica-sa, ori doarme, ori nu e acasa...
Si mie-mi vine s-o iau de par pe ma-sa, dar ce rezolv? Ca nu intelege nimic (e la limita deficientei mintale...).

Nu stiu cum se trateaza sifilisul, dar stiu si eu ca se transmite prin contact cu o persoana bolnava, prin saliva, asa ca ai grija pe unde pui mana cand te duci acolo! Si fa-o pe tampita sa inteleaga macar jumatate din ce-i explici tu! Dac-o fi in stare...

Pupici fetelor, pana dupa amiaza nu mai intru si mi-e deja dor de voi !

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fetelor, deschid un capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72439" target="_blank">aici
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput