Rahova sau apropiere - 12
Raspunsuri - Pagina 6
CristinaT spune:
Neata fetele, ma simt cam rau dar Oana se simte mai bine! Nu a mai facut febra dar tuseste!!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Off, Cristina, sper sa te simti mai bine. Ma bucur ca Oana e bine.
Vio, daca mergi la piata, inseamna ca e vorba doar de aparate. La astea sunt cam lenesa. Ma interesa mai mult aerobic, ca daca ma antrenez cu mai multa lume, merge altfel. Eu mergeam inainte la arenele BNR. Facea acolo o tipa tae-bo, n-am crezut niciodata ca pot sa ud tricoul in halul ala. Numai ca tipa lucreaza si se face numai de la 7 seara. Acum am alte preocupari la ora aia: baita etc.
Sa aveti pofta la mucenici!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
andre_ea spune:
Am uitat sa ma laud. Tudor merge la concurs de mers de-a busilea. Concuram vineri 17 martie la ora 11.50. Tudor merge binisor, dar numai daca il intereseaza sa ajunga la ceva. Altfel pot sa ma rog eu mult si bine sa vina la mama, ca nu vrea .
Cristina, paticipa si Denisa?
POZE
CristinaT spune:
andre_ea, bafta la concurs.... sa se intoarca acasa victorios. asta imi aduce aminte ca oana nu a mers de-a busilea sau daca nmergea avea un fel foarte caraghios... poate va pun o poza sa va arat
Anculina spune:
Succes lui Tudor! Unde e concursul? Si care sunt " conditiile " de participare ? Cred ca o sa radeti de o sa va doara burta...
Vio, nu apari ? ( sa ne dai si detaliile de la sala )
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
andre_ea spune:
Cristina, sa stii ca nici Tudor nu merge bine. E cam mic. Maine face 7 luni. Dar o sa ne distram. Arata-ne poza cu Oana.
Anculina, multumim! Concursul e la Babyexpo. Conditiile? Copii intre 5 si 14 luni.
Sala la care cred ca merge Vio, am fost si eu o data. Avea biciclete, parca banda, stepper si un aparat sau doua pentru fese, ceva de genul asta. Exista instructor care te invata sa folosesti aparatele. Si e si o incapere separata cu aparate pentru barbati.
Sper sa nu fi gresit si sa fie vorba de aceeasi sala.
POZE
aissa spune:
Andrea, participa si Denisa, am sunat-o pe Monica si am anuntat-o. Programarea ei a venit pentru data de 18 la ora 12,15 (cand ei nu ii convine ca au turta in ziua aia), dar am sfatuit-o eu pe Monica sa intrebe atunci cand suna sa dea adresa daca nu o pot reprograma. Nu stiu ce a mai facut ca nu m-a sunat.
Ale mergea bine in toamna cand am participat, dar nu a vrut atunci, s-a speriat ca era lume multa si toti tipau... Oricum e o amintire frumoasa, avem si medalie ....
Dar eu tot suparata sunt, e a 3-a zi cand fata mea nu mananca decat lapte si bea suc de portocale. Azi i-am dat lapte si la pranz ca m-am gandit ca nu o mai pot lasa numai cu ala de dimineata si seara. In rest a mai rontait o grisina... Nu stiu ce sa ma fac, i-am dat niste peritol in seara asta... Pur si simplu o iau razna, incerc sa ma stapanesc, dar deja azi cand am culcat-o la pranz imi venea sa plang stiind ca urmeaza masa. Am incercat in tot felul, i-am dat ei lingurita, am pus in cana si ma faceam eu ca beau, i-am dat la blender si am pus in biberon. Nu vrea. Si nu e chestie de gust ca atunci cand am reusit cu forta sa ii bag in gura 1/4 de deget de ciorbita facea miam-miam....
Cristina si Ale (30.09.2004)
Anculina spune:
fetelor, succes la concurs!
Dar cum ati aflat de concurs ? Pentru copilasi mai mari ca Maria mea ( 1 an si 9 luni ) nu e nici un concurs?
In ce data mergeti ? ( Sa venim si noi tot atunci )
Pup.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
aissa spune:
Anculina noi stiam de pe site de la babexpo (www.babyexpo.ro). A fost si un concurs de poze, nu stiu daca s-a inchiat. De altele nu stiu sa fie.
Cat despre mers...eu cred ca merg pe 18 sau 19, nu sunt sigura...mai ales ca astia nu mi-au trimis banii si suntem...in gaura....
Cristina si Ale (30.09.2004)
CristinaT spune:
Bafta la concurs bebeilor.