Rahova sau apropiere - 12

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Aseara a facut 39,3. Peste noapte nu a mai facut febra, acum avea 37 rectal. Nu tuseste, nu are muci, kk nu a facut de alataieri, am apasat-o pe urechi si nu pare sa o doara. Zau daca stiu ce are.

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Fetelor am intrat sa va zic buna dimineata.

Si sa va urez multa sanatate.
Azi ma duc cu Oana cu rolele in parc.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cristina,poate mai ies ceva maselutze
noi am fost azi doar cu alex la mc, pe ruxi nu am scos-o din casa...are inca muci la greu si parca mai face si febra dar putin de tot...nu mai sta sa-i pun termometrul...trebuie sa-mi iau neaparat din ala pentru urechiusa...desi am din asta electronic e enerveaza si cele 30 de sec cat trebuie sa stea cu el in funduletz
va pup pe toate noapte buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
Se pare ca am fost inspirati ca am chiulit primavara asta de la Baby Expo, nu ?
Astazi pleaca mama de la mine ca " m-am refacut destul", a trecut 1 luna de la operatie...
Se pare ca e frumos afara...
Fetelor, faceti-va bine toate, va rog, da? Eu de-atatea probleme de sanatate cate am avut, deja am prins o frica de boli, am devenit paranoia...
Noi ieri ne-am trezit cu chef de treaba...am facut ordine prin camari, debarale, boxa de la subsol...unde erau alandala de vreun an...Sambata am fost in vizita la o fosta prietena de liceu , colega de clasa...Am reluat legatura dupa 10 ani cand am fost la reuniunea de 10 ani...A fost frumos, are si ea o fetita de 2 ani...
Pup.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata fetelor,

Imi pare rau ca sunteti bolnavioare ...sau mai bine zis ca piticimea este bolnavioara...Si Roland e racit rau: muci la greu, ochi injectati si febra...In schimb nu tuseste deloc...Astazi o sa chem doctorul si cred ca o sa-i dea antibiotic ca dr asta asa mai face, iar eu nu prea vreau sa-l bag pe antibiotice...dar nici nu vreau sa stau asa, sa risc sa faca vreo complicatie.

Trebuie sa ajung si la o inmormantare, ca a murit soacra fratelui meu si nu am cum sa nu ma duc, dar stau cu sufletul strans ca nu vreau sa-l las pe Roli racit doar cu soacra mea.

Va pup si va urez multa sanatate..vad ca deja a venit primavara..asa ca poate scapam si noi de viroze si alte raceli...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata si o sapatamana cat mai buna

Pe Oana o doare burtica.....

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna dimineata fetelor, se pare ca si noi am fost inspirate sa nu batem drumul pana la Baby Expo.
Alexa acum este bine, nu a mai facut nici pic de temperatura de vineri dimineata, dar totusi urmam tratamentul prescris de dr.
Noi va uram la inceput de saptamana multa sanatate la toate si la toti!
Va , Dory & Alexa

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Salutari tuturor. Va doresc o saptamana usoara si insorita!!!

14
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna fetelor!

Stie cineva care este Oficiul Postal 51? Ala de pe Margeanului ce numar e?
Am primit vineri un biletel de la posta sa ridic o recomandata. Am fost eu azi acolo, si dupa ce am stat o groaza de timp, am luat-o. Era decizia de acordare a indemnizatiei crestere copil . Banii imi trebuiau mie, nu decizia. Da, dar cand ajung acasa gasesc alt biletel sa ridic o recomandata. O fi vorba de acelasi lucru? M-am uitat pe asta mai atent si scrie OP 51. E posibil sa nu fie acelasi de pe Margeanului. Ce tot au cu mine de-mi trimit recomandate?

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
Ce mai ziceti ?
A plecat mama de la mine si mi-am reintrat total in drepturi si indatoriri de mamica, drept urnmare sunt rupta.Am fost pe-afara cu asta mica si cu caruciorul, si cu bicicleta cu maner, sus, jos, m-a rupt...M-am refacut eu...dar nu chiar total...
Andre_ea, pai la mine a venit postasul acasa cu decizia aia si a zis ca vineri mi-aduce banii.
Pup.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput