Oltencele, poftiti la povesti !! (14)
Raspunsuri - Pagina 2
bertha spune:
Camelia, prezent! Am citit zilnic, da' mi-a fost lene sa scriu! Dati repede cu , daca tot ma aratai la fata!
Liana, Georgi, sunteti criminale! Mai aveti putin si o luati spre terorism!
Am pus poze noi in albumul "ian-feb 2006", scuze, da' nu mai intru acum sa va dau link-ul, deschideti de jos unde scrie "poze". Am fugit, ca se arde mancarica!
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
camelia72 spune:
Andreea,super pozici,frumusetea rara...testoasa mai traieste?Noi am ratat pozele cu zapada de anul acesta !
Lianaaa,ce faci mama,iar ne-ai parasit sau te-ai speriat de gloantele Georgianei?Ce ti-a venit de ai tras concluzia ca as fi suparata pe tine?Hai,arata-ti capul din spatele canapelei...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Liana30 spune:
uite'ma
camelia te intrebam cand a fost Rodica la intalnire ca io nu am vazut nimic stabilit pe'aci?????tu ai vazut????
si atunci de ce s'a suparat pe noi???????
nelianoooo io zicem ca e frumos afara pt ca tu spusesei raspicat ca nu'i
georgi mai gasisi gloantze????hai trageeee
bertha frumoase poze
"Nimic nu-i imposibil!"
georgi75 spune:
Nu gasii.Da' intr-o saptamana am timp sa-mi fac provizii.Sa stii ca o sa-mi fie dor de tine.Pe bune!
Fetelor gata nu mai trag.Sunt cuminte...Decat pe Bertha putin ca nu am bici Abia mi-am cumparat pistol...
Hai pupici la toate
Am descoperit aci niste link-uri cu carti online si ma duc sa ma mai cultiv si io putin.
Azi de ex. am recitit "Ferma animalelor"
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
lorena_andreianu spune:
Unde gasisi, Georgi? Pe DC? Nu dai mai bine tu link ca io nu intru decat la 2-3 subiecte si cu cautatu' nu mi-a iesit niciodata... Se poate??? Merci!
O saptamana buna la toate!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
camelia72 spune:
Ce fac fetele?
Liana,unde plecasi,esti tare secretoasa?Ce sa-ti zic,Rodica nu s-a suparat pe nimeni...ea oricum iesea cu familia la o prajitura,am zis ca n-a fost frumos din partea noastra sa o lasam singura daca tot eram dornice de intalneala...!
Georgi,da-ne si noua linkurile,sa ne mai culturalizam si noi...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
georgi75 spune:
Da mey.Aci pe DC.Intrati la Zona artelor si acolo e un topic Carti on line in romaneste.Sunt acolo o gramada de link-uri.
Lectura placuta.
Vedeti acu' sa va apucati de citit si pe aci sa nu mai dati
zozela spune:
Pleca in Austria..nebuna..Io asa auzii..
Da' nu derect din guritza ei...
Hai !!!
Nunta noastra-26.06.2005
georgi75 spune:
Zozelo, multi.Ce mai faci?Nu ai mai trecut pe la noi.
Liana si-o fi luat lumea in cap din cauza gloantzelor mele?
I-auzi!In Austria...Vreau si io... Ma oftic!!!
Restul lumii unde sunteti?Cetiti?Io am inceput azi CODUL LUI DA VINCI.Ca atata s-a vorbit de cartea asta si de film ca muream de curiozitate.Pana acum e super.Sa vedem mai tarziu.
Pupici multi si noapte buna