Bebelusi de iulie-august 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Ioana - saru' mana pt pont, cred ca am reusit

Acusor - parca povestesti despre bb-le meu, asa patesc si eu mai mereu. Or fi dintisorii? Da' al meu n-a fost niciodata mancacios. Cate plansete am tras si eu pe tema asta... Eu de multe ori cedez si ii dau lapte, da nici d-ala nu bea mult.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by emaaimee

Alt anunt important:
Mai avem un dinte D6,incisivul superior lateral drept,a iesit azi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Bravo! Felicitari!
O sa-ti trimit maine sau poimaine ce ti-am promis, in functie de cum am timp de arhivat. Cred ca pe bucati, ca prin e-mail pot trimite max. 10 Mb odata.

Felicitari si lui Tudor pt. dintisor ! Speram ca urmatorii sa nu va mai chinuie asa.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by Aldebaran

Multumesc fetelor, sunteti dulci, dulci!
Ca si nazdravanii vostrii (am indraznit sa ma uit la pozele voastre).

Aldebaran
nou venit

Greece
Athens
12 Mesaje
Trimise - 04/03/2006 : 20:06:48
--------------------------------------------------------------------------------

Saru' mana emaaimee, esti dulce!

uite cu placere
bine ca te-ai uitat la ca de aia sunt pozele la vedere sa ne mandrim cu ei
va asteptam cu poze sa va "cunoastem" si noi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Aoleuuuu! m-a muscat Paula de sfarc!!!!

Emmaaimeee, felicitari ptr D6!!!!
Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Anis, sa va dea Dumnezeu sanatate!

Anca, felicitari pentru dintoc! Pupam fata sa iasa repede!

Ioana, sa-ti fie de bine! Iti sta super!

Dede, felicitari si Medeei pentru dintisor!

Off, dintii astia! Ne-a iesit si noua de tot dintisorul. Dar tare a mai durut. Noaptea trecuta mai mult nu am dormit. Sunt varza. Si mai sunt si putin racita.
Tudor e si el racit. Noaptea trecuta mi-a plans in somn. Il durea dintele. Offfffffffff!

Uram nopti linistite tuturor mamicilor si bebicilor!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mersic.Vad ca sufera dragii nostri la unison,aseara si ea fost cam asa ca voi.Si mi se pare ca si aia 2 de jos fac figuri ca ies.
Of,dintii.
Va pupam

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Simona, sunt fraze clasice la mine cand nu imi iese ceva sau cand dau vreun rateu sau mi se pare mie ca nu a iesit perfect...

poate cu vremea ma mai maturizez si eu...

acu ce poate cere lumea de la mine???

avocado e simpatic la gust...partea nasoala e ca piticii nu prea ii stiu gustul...

ii dam premiul dianei?

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Wow, ce de dinti pe aici! Noi nu avem, dar nici nu vrem acum, ca vad ca sunt destul de sacaitori!

Asadar, la mai multi, Oana si Tudor! Mai erau? Parca si Iedutul! Sa-i iasa si lui repejor si fara dureri!

Corina, o pupam pe Aris! ce nume frumos are! Si ea e la fel! V-am admirat acusica!

Ce activitate intensa e aici! Hai Simona, prinde-ne!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Corina- pai daca ai albumul facut, te duci sus de tot unde scrii adresele cand vrei sa intri pe undeva, selectezi tot, dai Copy si apoi paste in mesajul catre noi si gata! Nu stiu daca am fost clara sau daca la asta te refereai.

Acusor- nu te supara pe mine sa zici ca sunt soacra dar eu asa l-am facut sa pape, fara sa-i mai dau deloc completare, daca nu papa sa fie sanatos, statea nemancat pana la masa urm. Si acum papa de rupe! Sunt tare santajisti, si daca se rpind ca daca plang renunti la lingurita si le dai lapte te-ai ras ca nici nu vor mai papa prea curand! Stiu ca e greu ca plangeam si eu la inc in tandem cu el, dar usor usor s-a invatat!

Kasi- tare frumusica Victorita ta! Si vad ca se joaca cu ce apuca: pungi, picioare, sertare! Ma bucur sa vad ca nu sunt singura care tine copilul in carut si in casa ca incepusem sa cred ca sunt mama denaturata! Pupam printesa! Eu apa la mamaliga pun pt ca oricat de moale ar fi mamaliga se intareste oricum cand e rece, plus ca laptele tb facut cu apa iar lui ii place mancarea mai moale. SI vei vedea cand ii faci ca este lipicioasa tare daca nu e mai apoasa si se lipeste de cerul gurii si se oracaie! Cu mare placere si daca te mai pot ajuta si altadata fara nici o problema!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Cuscra, eu nu plec, te astept . O sa vin si eu cu mandra in Herastrau cand se mai incalzeste. Stau in Crangasi si fac 10-15 min cu 41. Sa vedem ce zic copiii .

Azi am fost in vizita, am fost 3 cupluri cu bebelusi, 2 fetite si un baietel. Si cum cealalta fetita e mica mica si a dormit non-stop, baietelul s-a dat la noi . Iar cand s-a facut f. cald si am lasat-o in body, sa vezi ce-i mai admira si pupa suncile . Dar noi am fost cuminti, l-am pus la respect imediat

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Hristina- multumesc, da' stii.., e baiat.
Cat despre nume, e singurul grecesc care mi-a placut, restul sunt urate (sa mu ma spuneti sotului..)

http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput