Bebelusi de iulie-august 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Kasi- pai asa ceva nici in gluma nu se spune! Nu vreau sa intru sa nu ma enervez!

Corina -nhoapte buna!

Ce mai faceti? Sp[er ca nu m-ati parasit!

L-am adus inapoi ca canta si ma striga!

Haideti sa va spun ce a facut praslea azi! Are un urs prins de interfonul de bebe care are inel cu sforicica pe care daca o tragi canta. Si a tras de vreo 5 ori de ea azi! Se duce in 4 labe pana acolo si se prinde de inel si trage. Asculta cuminte muzica si cand se opreste trage iar! Ce repde s-a prins el! Hai ca acum vrea sa bata si la tastatura!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Ella- pai v-am prins! suntem aici, darcredca voi lipsi vreo 10 min ca daca mai stau acici si ii bate lumina in ochi se trezeste de tot si eu sper sa adoarma. acum bat la taste si el se sprijina cu barbia pe mana mea stanga! E tare dulce dar tb sa se culce!!!

Ema- nu ne mai face sa ne bagam unghia in gat ca venim acolo! Pe mine patul m-a costat fara saltea 12.000.000 adica vreo 350 euro! si salteaua inca 35!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Hihihi, cuscra, avem si noi urs din ala. Si chiar azi a invatat sa traga de el .
Eu vin la Baby Expo, abia asteptam .

Azi i-am dat jucarii noi: am umflat vreo 6 baloane (adevarate ) si i le-am dat. Ce a iesit, e usor de imaginat.... E incantata!

Pupam ginerele somnoros !

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

joker-mi-a venit o idee,dar e mai naspa cred ca eu va iau c*r baban deci posterioare ceva-ceva,aprofundam
chiar ca fug acum

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

[quote]Originally posted by emaaimee

kasi-ce scoate Victoritza grasunica limba la icoana

Bei, nu scoate limba, isi facea rugaciunea! Vorbea cu ea! Daca ar scoate limba la icoana, i-ar taia-o tata popa! Si ce te faci, ca si sotul si tatal meu, sunt preoti! Care ar fi primul la taiat?

azi i-am luat fetei pat pliant Graco,culmea si pe asta l-am prins la reduceree super roz cu portocaliu-de fetitza cu fundita,i-am luat si saltea.si a costat 29 euro patul si 19 salteaua.am tot intrat pe site-uri ro si ce preturi erau m-am crucit.aici cu 150 de euro iei carucior(cu umbrela,cos si cu aparatoare de ploaie)+ bouncer+pat voiaj sau carucior(cos,paturica de picioare si aparatoare ploaie)+scaun de masina+geanta de schimbat+etui pt carut pt voiaj.eu pe carutul fetei am dat 90 ca tot la reducere l-am prins si a avut:rucsac pt schimbat si scaun de masina si paturica de picioare.in ro m-am crucit cand am venit in toamna niste preturi la prod pt bb,vai vai.iar calitatea tot lasa de dorit.m-am enervat ca iar m-am uitat pe site ro de bb ca mai imi trebuie cate ceva pt acasa.tot de aici sa le trimit

Adica cu 150euro cumperi tot trusoul! Eu la bani astia, ii luam fetii, juma de patut! Hai, trei sferturi, ca era euro mai mare in toamna!
Da, cu ce trimiti tot bagajul?

acum la nani daca s-o indura asta mica de mine

Somn usor si noapte linistita!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Kasi, da... sunt nebuni!!!!

Emmaaimee, eu am vrut sa-mi cumpar tarc si ... nu m-am indurat sa dau atatia bani acum...si am mare nevoie deci voi fi nevoita sa dau! la noi asa e... de nevoie n-ai ce face!
Somnic usor!!!

Simona, bravo lui! la ora asta la mine una danseaza, cealalta sta in bouncer si da din maini si picioare ... chiuie...ar vrea si ea sa danseze

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Hai sa urez si eu de azi (ma rog, vb vine ca e deja maine!) bbii nascuti pe 6! La multe luni cu sanatate pt:

GIA [Lia2000]
BIANCA IOANA [Adina Nicoleta]
ALEXIA + VICTOR [17lory]

Va pup din pacate deja, ma duc sa dorm copilul dragalas! Am uitat sa va zic ceva: rade de mama focului la stiriste! La Andreea Esca, Gabriela Vranceanu Firea, dar mai ales la Raluca Arvat! Cum le vede chiuie si rade in hohote si s-ar duce sa le pupe! Asa ca e deja crai baiatul meu, dar nici noi nu-l lasam cuscra, stam cumintei si asteptam!

Noapte buna tuturor daca plecati pana revin eu! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Hristina, nu imi faci si mie cumparaturile???

Emaaimee..e super ideea...dar nici aici nu am cu ce sa ma laud....Pot doar sa va ajut la aprofuuuundat!!!

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

"Bei, nu scoate limba, isi facea rugaciunea! Vorbea cu ea! Daca ar scoate limba la icoana, i-ar taia-o tata popa! Si ce te faci, ca si sotul si tatal meu, sunt preoti! Care ar fi primul la taiat?"

ma tavalesc de ras...

aprofundam???? da !!!! = 101 cm!!!!
somn usor ca o luam pe aratura....

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Cuscra- vad ca sunt vorbiti puii astia! Amandoi in aceeasi zi acelasi urs? Hmmmm! Sigur nu s-au intalnit pana acum?
Hai ca dupa ce am zis de baby expo m-a apucat panica cu rujeola si cu multi copilasi de gradi!!! Ce parere aveti?

Ella- vad ca e activitate mare si la voi! L-am pus in at , a mai cantat putin au-oau-oau, si vad ca acum tace deci mai mult ca sigur e pe burta pe drum spre urs! Ma duc sa verific!

Mergi la inceput