FIV 63
Raspunsuri - Pagina 4
luli spune:
Daaa Elise tb sa facem meeting cu toate cele care am fost sa ne incrucisam informatiile. Eu am filmat cu telefonul (nu am avut voie cu aparate foto sau camere de fimat) iar o alta colega a facut poze (sau facut ele si celelalte dar nu erau prea performante)
Keep in touch!
Behind every love is a great story
Luli
Elise spune:
lasa, liana, se vad mai bine pozicile maine, pe lumina....
...am dat mincare si la ... nu ca ar manca alea noaptea, da' n-am avut eu ce face... am coborat si mi-am luat tzigari...si l-am trezit pe nenea vanzatoru' din somn.... ma gindeam sa mai stau la discutii si cu patrula de politie care tocmai trecea, da' am zis sa ma abtin, ca nu se stie ce iese.... ma ia maine barbatu-meu de la ...
ce sa fac daca n-am somn ?!
Elise
iliuta spune:
Buna fetele. Am ajuns ieri acasa( in Spania), obosita si cu sufletul.....
V-am promis ca o sa va scriu ce mi s-a intamplat si , aici sunt..
Majoritatea dintre voi cunoasteti problema mea, stiti ca aveam nevoie de Fiv cu ovule donate..
Dupa discutii cu sotul meu, am hotarat ca voi merge in tara pt. a-l face. Am sunat la Medsana, vazand ca o gramada de fete vorbeau ff frumos de Denisa Protopopescu, si am intrebatdaca se practica procedeul acesta acolo(am vb direct cu ea). Mi s-a raspuns cada, daca imi aduc eu donanta.
Anul trecut in noiembrie am inceput totul. Am fost cu donanta la ea, ne-a vazut, i-am explicat cum stau lucrurile, si mi-a zis ca nu e nici o problema, ca se face, cat costa....bla, bla bla.
Ne-a dat de facut analize la toti 3(eu, sotul si donanta). Nu exagerez, dar m-au costat peste 500 euro.Dupa analize, am avut de facut mult tratament pt. ca am avut nenorocita de Clamydia, de care nu stiu nici in ziua de azi daca am scapat.
Ultima data am fost la Medsana pe 22 februarie. Ne-a fost sunat sa mergem sa putem intra in lotul de aprilie.Aveam emotii, dar in urma ecografelor, donanta era bine, iar eu in afara faptului ca am uterul ff subtire si putin deplasat spre stanga, eram bine. Mi-a fost dat un tratament cu Cicloprogynon, si mi-a zis ca va fi bine totul. Pe 7 martie incepea donanta prima injectie de stimulare (Dipherelin), iar pe 20 trebuia sa mergem amandoua pentru dozare Estradiol. Pe 22 martie, trebuia sa mergem la ecograf, si cu nu stiu ce Menogon 47.
Totul era pefect......ma apropiam de momentul atat asteptat ......si mai eram si bine....
Prima data cand am fost la clinica si ni s-a explicat cum se face Fiv-ul ni s-a zis ca prima rata se plateste la prima injectie de stimulare, sau in cel mult 5 zile de la aceasta, si atunci se va semna si contractul....
Amintindu-mi de asta, am intrebat-o pe dr. cand aduc banii. Mi-a zis sa ma duc la administratie sa vad......
In momentul in care m-am dus acolo, doamna aceea m-a intrebat pt. ce vreau sa platec si i-am explicat, la care ea-mi zice: LA NOI LA MEDSANA NU SE FAC FIV-URI CU OVULE DONATE. NU SE POATE ASA CEVA.
AM ramas........nu mai aveam cuvinte....nu puteam sa cred.Mi-a zis ca-mi promite ca in cel mult 2 zile o sa-mi dea telefon sa-mi dea raspunsul sigur......
Am plecat, dar nu mai aveam rabdare.....o sun pe dr, si ea-mi zice. Da , asa este, eu am vrut sa te ajut. M-au sunat de la directiune si mi-au zis ca nu e clinica mea si ca nu fac eu ce vreau........tu lasa-ti dosarul la noi, si poate in cateva luni se va da o lege si vei putea face Fiv-ul.......
Am crezut ca innebunesc, deci tot ce urma ea sa-mi faca era ilegal....m-a purtat pe drumuri aproape 4 luni de zile.....mi-am pierdut bani, timp, sotul meu a donat sperma pt. a o crioprezerva( pt care a platit 200 euro).......
Am facut pana si hartie la notar cu donanta, cum ca nu va avea nici un drept asupra copilului rezultat...... PENTRU CE????????
EU CRED CA AR FI FOST MULT MAI SIMPLU SA MI SE FI ZIS DE LA BUN INCEPUT:NE PARE RAU, DAR NU PUTEM AJUTA.As fi inteles fara nici o problema. Asa am scris si la Szeged si mi-au raspuns. Ori as fi facut aici in Spania. As fi strans banii necesari si as fi facut aici.Asa, am pirdut o gramada de bani, timp, si sperante. N-o sa mi le mai dea nimeni inapoi.......
Si dupa toate astea, eu am fost cea care am sunat-o pe dr. s-o intreb daca e adevarat ca nu se face Fiv-ul, iar ea nu m-a sunat pana in ziua de azi sa-si cera scuze, sau sa-mi dea vreo explicatie.....Eu cred ca merita, nu????????
Toti mi-au zis ca trebuia sa ma duc la ea s-o iau la intrebari, sau cel bun s-o dau in judecata......sunt atat de proasta ca tot ce am putu face a fost sa fug.......Am vrut sa ma intorc in Spania sa pot uita.
Tot ce ma rog e sa nu-mi foloseasca sperma sotului.......pt. ca unii doneaza sperma pt. bani, si ar fi culmea ca sotul meu sa fi dat el banii pt. a i-o congela, iar acum s-o foloseasca ei si sa mai aiba si cineva un copil cu ea.......
Mi-a placut de dr. vorbea frumos, credeam ca e de treba.....dar am ramas cu crezutl......
Fetelor, ganditi-va bine inainte de a merge la o clinica, interesati-va mult de medic, iar daca aveti mai multi bani, mergeti in strainatate, ca sigur n-o sa vi se intample asa ceva.....
Eu va pup, si va urez bafta tuturor.
Mihaela
Elise spune:
nu-mi vine sa cred ce citesc!!!!!!
adica Protopopeasca s-a oferit ea... personal sa faca FIV cu ovule de la donanta daca la Medsana nu se face asta?!
mai si pretinde ca "a vrut sa te ajute"?!
si cine si-ar fi asumat responsabilitatea in continuare, daca ai fi apucat sa faci embriotransferul - ea, ca persoana fizica si binevoitoare ?!!!!
Elise
iliuta spune:
Si eu ma intreb toate astea.....si nu gasesc nici un raspuns....eu am tot dosarul la mine...
Mihaela
Elise spune:
e horror ce povestesti tu.
si eu am avut cu Medsana experiente neplacute (cu Protopopescu in persoana).
Insa nu m-a mintit.
Doar ma lasa sa mor linistita, luind anticonceptionale ca sa tratez o infectie cu ele.
Da' asta e alta poveste - poate pur si simplu in cazul meu nu s-a priceput.
Ce spui tu e mult mai grav.
Elise
iliuta spune:
Mda.......ce ma doare iarasi ff tare e faptul ca nici macar n-am ajuns sa fac Fiv-ul. Poate daca ajungeam sa-l fac si nu reuseam nu durea atat de tare.......
Cat despre tine cu infectia....am mai auzit fete ce au fost la ea si au primit asemenea tratamente.....
Mihaela
Liana30 spune:
iliuta imi pare sincer rau..mie scarba de tot ceea ce se intampla la noi..mie scaraba de dc care isi spun dc si nu sunt...mie scaraba de tot...
io am stiuit din clipa in care ai spus ca esti suparata si nu poti sa zici nimic...
am banuit ca nu am avut de unde sa stiu..
io sunt alaturi de tine si te strang in brate strans..strans...
"Nimic nu-i imposibil!"
Elise spune:
De ce nu ai mai ramas in RO si sa te fi dus imediat in alta parte?
La Giulesti, de ex., unde se fac FIV-uri cu donanta?
Cu judecata pierzi timp, bani, nervi... si tu de fapt vrei un copil, nu cred ca are rost sa iti amarasti sufletul acum.
Ce a fost a fost.
prioritar e sa rezolvi problema FIV-ului.
Elise