Copilasi martie-aprilie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 3
Nedda spune:
Prietene dragi, de ziua noastra, a femeilor, va daruiesc cu dragoste un buchet de flori virtual si va urez sa fiti fericite alaturi de cei dragi!
Elena, la multi ani frumosi de ziua ta! Sa fii iubita si fericita si sa ti se implineasca toate dorintele.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Ela, cred ca fetele au fost prinse de euforia zilei de 8 Martie si n-au vazut filmuletele cu Cristina. Dar mie nu mi-au scapat si vreau sa-ti zic ca m-am topit de drag ascultand-o cum canta. Scumpa de ea! M-a dat gata!! Pai la cum canta eu cred ca voi ar trebui sa va ganditi sa-i cumparati un pian adevarat, nu unul de jucarie. Serios!! In doi ani poti s-o dai si la lectii cu profesor... Dar hai ca m-am dus prea departe, fiindca asa am eu obiceiul cand e vorba de copiii nostri. :)
Sa revin la filmulete, Cristina e o minune scumpa si eu iti multumesc ca ne-ai aratat-o live.
Tot tu m-ai convins demult ca trebuie sa mai postez si eu niste poze recente cu Lara. Si am tot promis c-o fac dar nu m-am tinut de promisiune. Sper sa reusesc inainte de a pleca in Europa, adica in urmatoarele doua saptamani.
SimoV spune:
LA MULTI ANI tuturor femeilor!
LA MULTI ANI, Rayu!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi tie.
Ela, scuza-ma ca nu am timp sa ma uit la poze acum - ai mei puiuti sunt tare bolnaviori - rotavirus - un virus intestinal blestemat - ii tine de sambata niaptea. Mai scriu deseara sau maine.
Nedda spune:
Simo, uf, m-am gandit la voi si mi-a fost teama sa te intreb cum se simt Mia si Lucas, tocmai de teama unui raspuns ca acesta, ca inca se lupta cu virusul acela nenorocit!! Imi pare tare rau ca sunt bolnaviori! Sper sa le treaca cat mai repede.
Ce v-a zis doctorul?
Claudelu spune:
Simo imi pare rau pentru pitici, stiu prin ce treci ca acelasi lucru l-a avut si Raul! si culmea tot sambata noaptea s-a declansat
Sanatate multa va doresc!
Ela, mii de scuze, nici eu n-am apucat sa ma uit...de indata ce culc copilasu asta mic si neastamparat ma voi uita!
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
Mickyyy spune:

Ne mai tineti minte? a trecut o vesnicie de cand n-am mai deschis calculatorul, iar de intrat pe forum ....cred ca's vreo 2 luni pe putin!
Si nici nu sttiu daca de acum incolo o sa ma vedeti mai des, cu toate ca acasa am net oricand am chef, numai ca seara pic rupta de oboseala si nici macar nu-mi vine sa deschid calculatorul, darami-te sa mai intru pe forum. Cred ca de cand m-am inscris pe forumul de aici si pana acum (adica in mai bine de 2 ani jumate) asta a fost cea mai lunga pauza pe care am luat-o! Insa pana nu se va inventa ziua de 30 de ore....nici nu cred sa mai am sanse sa apar pe-aici!
Si gata...destul cu lamentarile....am intrat sa urez
La multi ani tuturor mamicilor astazi de ziua lor precum si puiutilor care au intrat sau urmeaza sa intre in cel de-al treilea anisor!
Trece atat de repede timpul....mai ales de cand o am si pe Daria in preajma, parca mai ieri veneam cu ea de la maternitate si acum mai are putin si-o ia la fuga prin casa! Ma rog....ea mai are mult, da io ca orice mamica mandra de odorul ei deja o vad alergand
, desi deocamdata nu stie decat sa se ridice singura in picioare si sa se invarta prin patut sau s-o ia de-a buselea prin casa dupa noi.
Cat despre malina...e o bandita si jumatate, vorbeste de te-nnebuneste (spre deosebire de daria, care desi se apropie de 9 luni, in afara de ceva tata, papa si baba si o data pe saptamana cate un mama, altceva nu zice), intelege tot, retine si face niste conexiuni de te da pe spate, si ti le tranteste cand te astepti mai putin.
Asa ca una peste alta, noi suntem cum nu se poate mai bine, sanatosi, voiosi voinici, numai la capitolul timp liber stam prost, ca-n rest toate ne merg de minune. Ma rog....mai scartaie ele pe ici pe colo, dar eu una n-am nici un motiv major sa ma plang.
Acum ne agitam sa ne luam casa (in sfarsit, ca de cand ne tot chinuim, da cum eu am tinut-io dintr-un ebbe-n altu.....a cam ramas pe locul 2 problma), asta pe termen mediu spre lung (adica pana la sfarsitul anului cel tarziu ne-am propus sa fim deja mutati in casa noua), iar pe termen scurt ne agitam cu ziua capritei asteia mari.
Si cam astea ar fi in mare despre noi. cat despre poze, habar n-am cand o sa mai ajung sa le pun pe net....ca am si-n aparat si pe calculator o gramada salvate, da' cum eu nici de forum n-am timp....m-am mira sa-mi gasesc timp de poze.
Oricum, o sa-ncerc totusi sa-mi fac timp sa va mai vad si pe voi, ca tare dor mi se face cateodata. Chiar intrasem sa vad daca mai organizeaza cineva vre-o intalnire acum la 2 anisori, ca deja copii's maricei si altfel se pune problema! da' din cate mi-am aruncat privirea pe-aici, n-am vazut nici un semn de asa ceva, oricum, daca va vine vre-o idee, dati un beep si la mine, si promit sa apar.
Gata...am fugit si eu la nani, ca imediat imi da Daria trezirea pentru masa de noapte (ca doar e sora malinei
....nu cumva sa doarma si ea o noapte cap-coada fara treziri....cel putin 2 mese serveste domnisoara peste noapte, si cum de vreo luna de zile gata cu alaptatul.....e o adevarata placere sa ma trezesc in miez de noapte la facut biberoane!)
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Claudelu spune:
Mickyyy bine ai revenit!
ELa, m-am uitat pe filmulete impreuna cu Raul care striga in gura mare..."mamiiiiiii titza, titza"
si canta odata cu Cristinuta
Ptiuu pe ea ce mare si frumoasa s-a facut! 
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
LauraFlo spune:
Neata !
Ela, eu una am reusit sa vad filmuletul acasa cu Daria si la fel ca si Raul, am super incantati. Era asa de mandra ca stie si ea cantecelul...."etita tanta Daia ecu " Adica fetita canta ca Daria Florescu. Aveti o mandrete de fata ! Pupici pe buclele ei superbe si de asemeni si tie ! Ca doar tie ti se datoreaza educatia ei !
Mickyyy, ma bucur ca sunteti bine. Imi inchipui cat de putin timp liber ai cu doua caprite ! Eu vreau sa aiba Dariuta mea o surioara, dar pe masura ce trece timpul, entuziasmul imi scade. Am atata de putin timp pentru ea, daramita cu un bebe in preajma...Vom vedea. Sanatosi sa fim.
Simona, si noi am cunoscut "placerile" acestei boli. Imi inchipui ce greu trebuie sa-ti fie sa-i ai pe amandoi bolnaviori. Sa va treaca repede !
Clau, diseara suntem pe baricade, nu ? Ne sustinem fotbalistii ! Iar o sa cante Daria : Hai Steaua ! Bravo Rapid !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Ela76 spune:
Simo - chiar ma gandeam zilele trecute ca nu mai aveam vesti de la tine. Imi pare rau ca micutii nu se simt bine, sper sa scapati repede!
pentru gemenii scumpi!
Daniela, Clau, Laura -
, sunteti niste dragute!
Ma bucur ca ati putut vedeea filmuletele, chiar daca nu erau cele mai grozave (erau singurele mai scurte de 2 min, cum impune site-ul acela)
Mickyyy- ma bucur sa aud de bine de la voi! Cred ca fetele voastre sunt din ce in ce mai dragalase, te cred ca nu mai ai timp si de altceva. Referitor la intalnire, Oana Georgescu chiar propunea zilele trecute sa ne reintalnim. Pentru provincie, ofer din nou cazare la mine.
(ca anul trecut m-ati refuzat)
Laura - si eu zic ca tine: cu cat trece timpul, dispare din entuziasmul pentru un fratior/surioara.
Va pup, ma duc sa o intretin pe fii-mea, azi nu am mers la gradinita, preventiv, din cauza de ceva muci.
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Am reusit sa ma uit in gurita fiica mii : avem o masea iesita pe jumatate si una crescuta complet. Deci ne mai raman doua ca sa avem formatia completa !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004