Mamici din Arad...???(43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Ioana, m-am uitat pe analize si e numarul de la Labormed, 228855, cred ca tot asta l-am avut.
Am vazut pozele, ce scump e Alesio!

Flavia, eu supa de pui o mananc, dar carne nu pot deloc. Am o prietena care are fetita de 11 luni, nici ea nu a putut manca carne toata sarcina, dar carne de pui nu poate manca nici acum!!
Sper sa nu patim si noi la fel.

Gabi, cum a fost la examen?

Fetelor, gravidute, voi v-ati gandit la nume? Eu nu inca pana vedem ce va fi. Totusi de baiat am o preferinta, Luca.

Alina (14+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinsuh si mersi mult pentru nr!....ca pe mine nu m-a dus mintea sa ma uit pe analize!

Noi ne-am gandit la nume, de fetita am si ales deja, insa Ovi vrea sa-l tinem secret!La nume de baietel ne mai gandim....

Pupici!

Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor,sunt tare necajita ca tata a facut o tromboflebita profunda urata de a trebuit sa-l internez aseara la cardio.De azi noapte l-au bagat pe heparina iv la 6 h si deja azi dimineata piciorul a fost mult mai bine,iar de azi i-au pus seringa automata cu heparina care merge non-stop.Problema e ca el e cu moralul la pamant.Acum fac mancare ca maine sunt 12h la servici si deseara merg sa-i duc mancare.Azi ii face si echo dopler pe vase,sunt curioasa pe unde e trombul si cat e de mare.
Clau se pare ca unul dintre baietii care lucreaza la firma din demisol vrea sa-l duca pe Cate la tara cam intr-o saptamana doua .
Maine aflu raspunsul cand fata cateaua de la Nadlac ca turbata sunt.
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Of Magda imi pare tare rau de tatal tau si sper sa se dizolve trombul(sau trombii dc sunt mai multi) cu heparina, sa nu fie cazul de dezobstructie chirurgicala.....offff!.Dar el nu lua heparina?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Magda, imi pare rau de tatal tau, multa sanatate!
Ziceai tu ca ti-e frica sa nu faca tromboflebita.

Alina (14+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia , multumesc.

Ioana mersi de informatii dar nu cred ca mergem , vremea asta e tare nasoala si nu cred ca o sa aiba rabdare sau ma trezesc ca vrea sa ajunga in ring.

Magda sanatate tatalui tau !

Deja ma simt mult mai bine , mi-am recapatat identitatea

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FLAVIA!!!!!!!
Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara , un bebe sanatos,mancacios si scumpic, iar tu sa fii fericita !!!

Iarasi ninge!moooooooooooor! Ieri n-am iesit afara ca batea prea tare vantul....sper sa iesim azi macar un pic ca tampesc deja!Scoate Alesio sufletul din mine de cat trage de mine toata ziua....

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Flavia!
O sarcina usoara, un bebe sanatos si sa fiti fericiti cu totii!
Avem o saptamina cu multe aniversari.
Magda, multa sanatate tatalui tau.
Si eu ma gindeam sa mergem la circ, dar asteptam sa se imbunatatesca vremea.Am inteles ca pina vineri e tot asa.Sau poate mergem sa vedem doar animalele. Sa vedem...
Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Flavia! Bebic sanatos!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (29+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pau spune:

Buna fetelor,bine v-am regasit dupa atata timp,va doresc o sarcina usoara mai departe,noi acum suntem bine,Paula merge la gradi,a avut si serbare,sincer mi-a fost dor sa citesc si sa mai vb cu voi,dar nu am mai avut timpul necesar.
La multi ani,Flavia si tot ce-ti doresti sa se implineasca.Va pupam pe toate.Nico si Paula.

Mergi la inceput