Mamici din Arad...???(43)
Raspunsuri - Pagina 14
maggda spune:
Cu scuzele de rigoare pt intarziere
FLAVIA LA MULTI ANI,UN BB SANATOS SI FRUMOS, SA AI TOT CE-I MAI BUN IN LUME ALATURI DE FAMILIA TA
si pt ca nu stiu daca maine voi intra
LA MULTI ANI MIHAI!
Gabi felicitari!!!!
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
pufymic spune:
Gabi tu ai poze cu burtica?
Alinush multa sanatate!Tare nashpa e sa fii bolnav....mai ales acum cu burtica....offf!
Lasati ca pun maine poze dc imi face al meu sot!
Pupici!
Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
gabitzica spune:
Ioana, nu am poze cu burtica, dar sa stii ca parca as avea 5 luni, cel putin in momentul de fataasa ma simt. Sunt inca la birou...si stau aici nemiscata pe scaun...
Cristina, examenul a fost destul de nasol...a si durat mult si mie mi s-a facut rau in timpul lui( de foame). Am stat acolo de la 8-16. examenu propriuzis a fost 4 ore, dar a fost organizarea proasta, am fost 200 in sala(am fost intr-o aula de 500 locuri) au si am inceput abia la 11. Am apucat sa mnc o banana si un pic de ciocoinainte de 11, dar ce a fost aia... ca mie mi-e foame tot la 2 ore. A doua i la oral parca era sauna pe hol, toata lume se inghesuia si se inpigea pe acolo, au fost cam o mie de persoane din toata tara... eu am intrat in fata pe motiv ca sunt... nu puteam sa respir sudorile alea...
Linda, imi pare rau ca ai probleme cu sotul, dar nu cred ca sunt as grave daca aveti planuri de concediu
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Avem poze noi in albumul lui Alesio!!!!
Gabi pai fa-ti si tu niste poze la burtica sa te vedem!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinamoro spune:
Gabi, tu burta mare ca la 5 luni? Pai cand ai fost la noi dupa concediu medical nu se vedea deloc.
Ioana, astept cu nerabdare poze cu burtica ta!!!!!
Alina (14+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
Melania 14 spune:
Gabi ai avut dreptate , nu tu mi-ai trimis mail. Problema e ca nu stiu atunci cine ? e de la forum Alina Morostes???
Ioana am luat teapa cu soarele care .... numai stralucea .Am tras un frig si spre dezamagirea Melaniei ne-am intors mai repede acasa.
Diana de abia astept sa ne plimbam pe mal cu puradeii, pe SOARE si CALDUUUUUUUUUUUUURA !!!!!
Hai pozati-va odata burticile sa le vedem, ca mi-e dor sa mai vad cum e sa ai burta .
Melania (14.01.2005 )si mama
http://photos.yahoo.com/cofratu
alinamoro spune:
Nico, nici eu nu ti-am trimis nici un mail.
Sunt ceva probleme cu forumul, am mai citit undeva ca cineva primise mail de pe forum si nu continea nimic.
Alina (14+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
pufymic spune:
LA MULTI ANI MIHAI!!!!!!
Cristina sa-ti traiasca sotul , sa fiti sanatosi si fericiti mereu impreuna si sa va iubiti mult!
Azi ma duc si eu la cosmetica....n-am mai fost de un car de ani....!De-abia astept!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
pufymic spune:
Am deschis subiect nou!!!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71444" target="_blank">AICI
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo