Mamici din Arad...???(43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Radeti voi radeti!(Alinsuh si Diana )
Chiar sunt curioasa sa ma cantaresc(ca tot ziceai Alinush de gabarit), ca de la inceputul sarcinii nu m-am mai cantarit....poate ajung in week-end la prietena cu cantarul sa i-l dereglez otzara!

Diana azi te-am buzz-ait dar nu erai on line pe mess, ca am vrut sa-ti arat prin web cam burtoiul!

Noapte buna sa aveti!Pupici!

Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Mai fetele voi luati tinctura de propolis ,algocalmin si...nu mai stiu ce? se vede ca nu sunteti la Furau GLUMESC!!!

Mi-am luat si eu doza de medicamente cand am fost gravida, tratament, si primul lucru pe care l-am facut cand mi-am vazut Bblasa a fost sa o controlez de toate "bogatiile" sa nu am vreo sa fie un baietel-fetita

Mai Gabi dar mic mai e "judetul "asta !!! sa stii ca nu am reusit sa deschid ce mi-ai trimis pe mail.

Ioana stau in zona 300, Micalaca. Crezi ca se ia??? epidemia

Melania (14.01.2005) si mama N

http://photos.yahoo.com/cofratu

HEI FETELE, SCRIU COLORAT VOI NU VEDETI?????am fost la curs

Mergi la inceput

chiar nu vedeti !!!!!

NU VAD NICI EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, am vazut ca m-ai buzzait pe la vreo 11 cand am deschis calculatorul si chiar m-am mai distrat cu web-camul azi cu o prietena si m-am gandit la tine... Lenea asta, coana mare

Nico, pe unde mai exact stai? Eu stau la ANL-urile dintre Billa si Euromedic.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nico, Gabi merge la Furau. N-am inteles cu tinctura de propolis si algocalmin, nu e voie in sarcina?

Imi beau ceaiul cu multa lamaie si merg si eu la culcare.
Noapte buna fetelor!

Alina (14+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Diana mi-am dat seama ca la ANL-uri stai, am vazut in poze !!!la 305 scB, e pe langa cofetaria Venetia.Ai apartamentul aprox ca si al meu.

Alina eu ziceam de Furau ca e foarte precaut si e impotriva tuturor medicamentelor.Ti le da numai daca e MUSAI.Acuma eu nu vreau sa va disper, dar stiu pe cineva la Miclea si nici el nu e pt algocalmin, de propolis nu stiu.

Flavia tu cum mai esti? am inteles ca dr Popa e format tot de Furau, el cum sta la capitolul indicatii medicamentoase ?Aaaaa... inca ceva, daca nu te superi, de ce vb cu medic din Ungaria? ai probleme cu sarcina?

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Vrea cineva vin?? in seara asta fac cinste! A castigat STEAUAAAAAAAAAA!!!!!

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetelor,hop si eu mai dau pe aici ca de citit va citesc zilnic dar de scris,de cind lucrez nu mai am chef.

In primul rind vreau sa felicit toate burticutele si sa le urez bun venit tuturor noilor fete!!!

La Multi Ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor din ultima vreme cu intirziere!!!

La mine cu bb in urmatoarele luni nu va fi nimic pt. ca am niste probleme cu sotul si nu stiu daca ne vom mai salva casnicia(desi acum merge iar mai bine) dar mai bine asteptam cu bb un pic sa vedem cum vor merge la noi lucrurile.

Flavia dulce,pt. tine ma bucur enorm ca stiu cit ai incercat cu bb si mi-au dat lacrimile cind am citit dupa craciun ca esti graviduta!!!!Frumos cadou ai primit!!!Tu stii maghiara sau stie doctorul din Ungaria romana???Scuze ca te intreb!!!

Clau,imi trimiti mie vin???Chiar ca as avea pofta de unul rosu acuma seara inainte de culcare!!!

Deci,dupa cum v-am spus am inceput sa lucrez intr-o cafenea,si am un program ffff frumos.Vineri lucrez 10 ore,simbata 14 ore si duminica 10 ore.Asa ca sunt frinta.Simbata trecuta am facut o criza fff frumoasa de spasmofilie la lucru asa ca a trebuit sa vina salvarea si m-au dus la spital si ma mir ca n-am fost nici stresata nici nervoasa nici obo asa ca nu stiu de la ce a fost cazatura asta brusca de calciu si nici doctorii nu stiu de la ce a fost.Acuma astept rezultatele de la analizele de singe.

Nico,eu stiam ca in sarcina doar paracetamolul e permis si nu algocalminul dar poate si acesta e permis.

Ioana,tu ai grija de tine si nu te mai raci ca trebuie sa ai grija de bb din burtica si Alina tu la fel !!!

Magda,insanatosire grabnica tatalui tau!!!

Ok,eu o sa mai incerc sa intru,dar voi sa stiti ca si daca nu scriu de citit va citesc in fiecare zi.

Va pupicesc pe toate si pe bb si si pe bb din burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

P.S. M-am lungit de numa......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Vrea cineva vin?? in seara asta fac cinste! A castigat STEAUAAAAAAAAAA!!!!!

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Clau, vad ca esti bine dispusa.
Eu as vrea un ceai caldut cu lamaie ca nu mai pot de durere de gat.

Am uitat sa va zic, mi-a zis o colega sa fac gargara cu tuica ca garantat imi trece durerea de gat. Nu am curaj!

Nico, eu merg la Miclea, dar nu l-am sunat sa intreb daca pot lua algocalmin, tin minte ca am luat si cand eram insarcinata cu Dragos. Am luat doar de cateva ori, nu am facut exces.

Acum chiar plec la culcare.

Alina (14+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput