Mamici de mai-iunie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Papadie La multi ani! Sa fi sanatoasa si tot binele din lume.

Weekend placut la toata lumea.

Diana 26+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

da eu n-am avut niciodata DPN pe 25.05!! Eu am 21.05...
de ce mi-ati lungit sarcina? Ama, te rog eu mult, rectifica

tocmai am terminat de spalat geamurile!!! sunt tare mandra de mine, da ma doare tot corpul. unde mai pui ca am stat sa si calc perdelele!si sa le pun. ce harnica m-am simtit astazi...
insa in ceea ce priveste aspiratorul.. eu n-am mai dat cu aspiratorul de vreo ....trei ani. sotul meu a ajuns, imediat dupa ce m-a cunoscut, la concluzia ca e mai castigat sa dea el cu aspiratorul decat sa ma ajute la altele. asa ca el aspira (nu exista covoare, nu le suport) si spala pe jos nu e frumos asa? oricum, e un dulce, mai si gateste lately, ma rasfata!! si face si papa bun, yumm-yumm... si, ceea ce mi se pare cel mai greu, ma suporta, cu arsuri, cu toane, stiti si voi ce "placute" am devenit...!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

GICUTZA multumesc pt sfaturi si pt amabilitate!atunci se pare ca nici eu nu o sa folosesc burtiera!

INAIOANA dragutza ca de obicei si prompta!din cate am inteles burtiera e un moft si nu face tocmai bine!deci nu am s-o port si nici nu imi trebuie!dar ceva imi trebuie??stii tu ceva care sa imi fie de real folos in spital dupa operatie?
DIANA R multam frumos pt sfaturi!am sa tin cont cu siguranta!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

LUANA parca te aud povestind de sotul meu drag si iubit!azi m-am cam suparat pe el dar stiu ca mai bun ca el nu exista!asa ca l-am cam iertat!stiu oricum ca pana la urma va fii "ca mine!"

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Care-i problema daca in loc de 10 pagini se scriu 11? Eu cred ca nu-i nici una ...zic asta mi-ai parut cam "nervoasa" AMA cand ai spus "nu mai scrieti aici. Uitati noul capitol" .

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

inaiona, m-am intalnit cu roandre si am luat body-ul de la ea. Am mai scris asta si pe 1 martie dar cred ca nu ai citit.
In alta ordine de idei sa va scriu una noua auzita recent: cica gravidele nu au voie sa consume miere. Stiti ceva despre aceasta interdictie? Ar fi foarte trist daca e adevarat ca eu am mancat vreo 2 borcane decand sunt gravida. Dar despre cuptorul cu microunde? Dar nu chestii alarmiste ci daca stiti ceva concret. Eu am folosit si cuptorul cu microunde pt. ca nu mi l-a interzis nimeni...daca nu citeam eu intamplator probabil ca nu aflam niciodata.

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucicamamica spune:

Fetele, bonsoir
hop si eu din nou pe forum; mama da ce active sunteti, o zi nu am intrat si am avut o gramada de citit
va multumesc pentru primire, ama_kaly datele mele sunt: DN 10.09.1978, UM 12.09.2005 si DPN 19.06.2006; la ultima masuratoare, la 23w bebe (o sa-l cheme Vlad, dar ssst, secret! sotul inca nu stie!) avea 550g, cam pispiriu
La multi ani pentru Papadie, la fel si pt. puiudana si SiBV, chiar daca cu intarziere

Raluca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina nu eram nervoasa, doar ce ma trezisem din somn si tastam din pat.De aia am folosit putine cuvinte, da am fost la obiect, zic eu. Pai daca se scriu 11pag se ocupa moderatorii sa deschida alt capitol..dupa cum ai vazut, la fiecare odisee, fiecare capitol are 10pagini!Nu am facut eu regula asta si sper ca nu am traumatizat pe nimeni, v-am invitat doar sa scrieti la noul capitol!io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Luana ti-am modificat DPN-ul!ILDI25 azi nu m-a mai durut deloc burta, sper sa nu ma mai doara nici de acum incolo!Oricum, saptamana viitoare merg la dr si sper sa ma clarifice cu durerea aia!florypop mi-a trecut durerea de masea, merci frumos!io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Ama,

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput