Mamici de mai-iunie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
virgi spune:
Wooopsss.... Irinel La multi Ani!!!! si sa ai un bb asa cum ti-l doresti tu......noi ne-am conversat dimineata dar eu n-am observat.
La Multi Ani!!!!!!!!! 

inaioana spune:
Carmina, mama lui ii face un mare deserviciu. Poate va nimeri un pediatru care sa o convinga de asta. Problemele alimentare sunt usor corectabile acum si e foarte important sa nu se inceapa cu ele din primul an pentru ca apoi cand copilul e mai mare e foarte greu sa ii impui dieta... Dar, despre problemele alimentare.. o sa vorbim mai tarziu cand va fi cazul!![]()
Eu zic sa il anunti pe dr tau la prima vizita despre hemoroizi si operatie. Lasa jena la o parte pentru ca poti preveni probleme serioase de sanatate care te privesc personal.
Irinel, la multi ani si toata fericirea din lume!!!

Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
carminabulina spune:
Deja incepe sa merga din ce in ce mai greu site-ul, incepe sa se aglomereze
. Asa ca va pup, va doresc o zi buna si mai vb . diseara.
Dar sa va mai spun una auzita recent de la o rusoaica: in perioada 24-34 saptamani sa nu mancam citrice si rosii si alte fructe si legume care sunt alergenice, (de parca toata viata mea asta am studiat, care leguma si care nu este alergenica) pt. a evita nasterea unui copil alergic.
OK si acum
asteptam comentarii.
O sa va mai scriu si altele, ca fiecare care ma vede tine sa-mi dea cate un sfat doua
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
cypocs spune:
IRINEL , LA MULTI ANI!!!
SA FII SANATOASA SI TU SI BEBE!!
VIRGI, ai grija de tine , dar nu exagera cu gimnastica , mi se pare mai riscant .
IOANA, si eu tot cu gradinita particulara m-am aranjat cu Mihnea si sunt foarte linistita cat il stiu acolo , plus ca mi-l ia de acasa si mi-l aduce cu microbuzul gradinitei..
MAGG, te-ai mai obisnuit cu gynipralul?are efecte mai bune fata de no-spa????
RALUCUTZA, si eu am aceleeasi probleme , mi se pare ca burtica e prea mica si ca nu a mai crescut .Eu zic ca suntem subiective si ca chiar ni se pare!
FLRYPOP, eu zic sa nasti la 40 saptamani .Tinem pumnii si facem galerie .
AMMIS, felicitari pt fetita

CARMINA, si eu m-am luptat cu hemoroizii , ma spalam de 4ori pe zi , dadeam cu crema .Eu zic ca poate fi o perioada si apoi sa treaca brusc .
In rest bebe misca tare, sughita la greu, si se lupta cu streptococul .
Mihnea ii spune burticii :buna grasutule .Ma mai dor 2 muschi intre picioare cand ma intorc in pat de pe stanga pe dreapta , facem pipi prea colorat (pardon)si nu stiu ce poate sa insemne asta pt ca analize mi-am facut , mai vad stelute argintii , mai curge rar sange din nassi nu cred sa aiba legatura cu tensiunea ca e mica.
va pupic pe toate burticile

30+
ama_kaly spune:
IRINEL la multi ani!!!

Sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe sanatos, frumos si mancacios!!!

Scuze ca te-am bagat in fata la capitolul nasteri

dolce merci, o sa intru deseara sa va povestesc ce am facut, sper sa vin cu vesti bune!!Si eu tot cam atunci vreau sa programez cezariana, inainte de Pasti cam cu o saptamana!Cred ca vom naste cam in aceeasi perioada!!
carmina se pare ca le am si pe Irinel si pe dolce alaturi de mine, colege de suferinta la nastere in aceeasi perioada asa ca parca sunt ceva mai curajoasa acum!![]()
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
ama_kaly spune:
Fetelor, sa-mi tineti pumnii azi la dr!Am niste emotii mai mari ca niciodata, nu stiu de ce!Sper sa fie bine!!Trebuie sa incep sa ma pregatesc de plecare!!Va pup!!
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
inaioana spune:
Ama, tinem pumnii pentru vizita la doctor. 
Apropo, deschide si capitol noi ca sigur nu o sa ne ajunga asta!![]()
Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
dolce da, am ramas la ea.Sa vedem ce vb azi cu ea de nastere ca daca nu imi convine, o schimb si acum la 8luni!De asta am emotii, sper totusi sa ne "intelegem"
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
florypop spune:
Bafta Ama la eco. Sa vii cu vesti bune.
Pana atunci noi facem galerie
si tinem pumnisorii stransi.
Pupici,
Flory
24+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png