The best of aug-sept-oct 2004 (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

La multi ani, frumoaselor!

(eu, ca si Naty, stau aci si revizuiesc la contracte in timp ce teroristu isi terorizeaza linistit bunica la domiciliu....) Termin urgent ce am de facut si ma duc sa ii scot nitel la plimbare ca vad ca a dat soarele. A cui baba e azi?

Fontanela - si Matei o mai are nitel deschisa dar dr zice ca e ok.

Faceti mucenici? De care? Io tre sa fac de ambele feluri din pricina ca la mine in cartier se faceau ciorba iar la sot in cartier se faceau de aia uscati ....parca nu eram in acelasi oras. si cum suntem pastratori de traditii prestam bucatareala la dublu. Numa ca sotu vine abia marti din delegatii asa ca ii fac in we pt el.

Va pup

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Daniela, si eu era sa plang de la poeziile alea...

ne-au facut si noua de la servici cadou cateva ore de bantuit prin magazine (ne-au dat drumul mai devreme); acum am ajuns acasa si ma apuc...nu, nu de sfinti...ati uitat...de BRIOSE!
daca vreti reteta, pe care o am tot de pe aici, sa-mi spuneti.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 13 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

As vrea reteta dar n-am tava , uf de cand tot zic ca-mi iau...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut

herra, si io vreau reteta, poate asa imi iau si tava. Cum mai e Vlad?

Aissa, cum te mai simti?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Desi noi suntem ardeleni si la noi nu se fac mucenici, noi facem si cu zeama (adica mama face) iar eu fac din ceilalti (moldovenesti) numa' ca eu nu-i fac din coca de post ci din coca de cozonc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu... La multi ani !

Duculeatza abia dupa ce am postat am vazut ca ai scris si tu acelasi mesaj :) Oricum nu-l sterg ca mi s-a parut cel mai frumos si cel mai adevarat. Suntem MAMICI si suntem fericite!!!

Va doresc din suflet un 8 Martie si o primavara minunata, plina de soare si ganduri curate! SANATATE!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai harnicutelor, cred ca-s singura care n-a facut anul asta mucenici, e prima oara cand nu fac, am cumparat niste mucenici moldovenesticare n-aduc deloc cu adevaratii impricintati si ceilalti zac frumusel in punguta. M-a prins noaptea cu facutul si logic c=am constatat ca nu mai am nuci, sotul le-a papalit pe toate fara sa-mi spuna , Azi toata zua am stat dupa soacra, parinti, cumnati si Gogo si n-am avut timp de nimic, dar oricum numai eu mancam din aceia cu zeama asa ca mare pierdere nu-i.
Da, vestea zilei e ca a plecat socrella acasa la dansa... dupa 3 luni
Fontanela e super-deschisa la noi, si eu ca si mama gemanutei mele am cam sarit vigantoletten-ul uneori dar nu mai fac, mi-am pus in gand sa-i dau cate 3 pastile o luna asa cum m-a sfatuit pediatra. Gogo cica nu absparbe bine Vigantolul si de aceea luam pastilute. Varsta de inchidere am inteles ca poate varia de la 1 an jumate la 2 ani.
Aissa ce face Ale mai? Cum n-a ppat nimic? Supa de fiecare zi cred ca n-a uitat-o.... off sper sa-si revina copiii astia, a mea tot pe carne o tine, carne cu rosii de 3 zile (plus un iaurt varsat in cap, nu mancat, si soldat cu par fixat natural si baita generala de urgenta)... Tie ti-a trecut cistita?
Danyce mama tare fumoase poezioarele, eu am avut parte de alte doua azi de la nepotica mea evident ca am inteles din 3 in 3
Ania explicatiile cu trufe, cioco si alte alea scrie-le cumva cu scris de 1 Danielei ca sa nu le citesc
Pufy vocea e pe vine? E ma tot gandesc la doctorasii aceia din Medgidia, cum sa nu aiba aparatura pt a detecta vreo malformatie? Ei saracii nu-s de vina, presupun ca exista anumite simptome pe care le-ai sesizat, dar la fel presupun ca pot fi comune unei multitudini de alte boli mult mai usoare.. pup Cali si Ioana burtoasa
Deci noi de maine reintram incetisor in normal.. fara musafir fara nimeni... trai neneaca, poate fur de la sotior si un munte ceva...
Ha ca va pup, eu deja incep sa visez... am uitat, azi facem 9 ani de la primul sarut (adik ieri)
Noape buna fete si bebici!!!!!!!!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Andora buba e ca tocmai supa a uitat-o. Pai sa zic meniul de ieri care seamana aproape perfect cu cel de alataieri: lapte- suc de portocale- nimic- nimic- danao (asta a fost in plus ieri - sub 100 ml)- mar (rontait asa, din el intreg, jumate scuipat)- 2 guri de banana-sticsuri/biscuiti sau amandoua odata- lapte. Deci cu forta si nu a vrut sa deschida gura sa vada ce ii dau. i-am facut supa proaspata (ma gandeam ca nu o mai vrea pe aia facuta duminica), nu i-am mai pus fidea, i-am facut si ciorbita acra de vaca, i-am dat sunca.... NU VREA.
Asta e.
Eu abia azi fac mucenicii. Trebuiau de ieri? Oricum ieri am gatit pentru mofturici si nu imi mai ardea.

Fetelor la noi apare problema personalitatii. Nu o las unde vrea ea TIPA. Ii dau peste manuta ca face o traznaie (mana la aragaz, ma ciupeste de sani - dar rau, de fac pe mine), eu ii dau una usor ea imi da 3-4 tare. Cum sa procedez? Daca o ignor zice ca e ok. Daca rad o ia in gluma. Daca tip la ea ce fac? Ca mai rau se invata asa. Sunt zgariata pe nas pana la sange, 2 zile la rand m-a zgariat in acelasi loc (de fapt a doua zi mi-a rupt coaja din prima zi). A inceput sa imipinga copiii afara, cand vede un bebe in carut cu aparatoare din aia de vant se repede sa traga de ea (sa vada copilul cred) de zici ca-i smulge fata...si altele. Mai e vreun copchil asa? E o perioada? E o anumita metoda sa ii disciplinam? La noi singura chestie care vad c ao doare e daca nu vorbesc cu ea. Dar se pune asa pe un plans si vine la mine si trage de mine, imi desface mainile si se chinuie sa o iau in brate de nu rezist... Stiu ca e santaj.... Ma tot gandesc la emisiunea aia Super nanny, am copil de dat acolo, pe bune.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andora

Mai harnicutelor, cred ca-s singura care n-a facut anul asta mucenici, e prima oara cand nu fac

si eu cred ca-s singura care n-am facut niciodata!

vine si reteta, pe PM!

Mergi la inceput

a propos de personalitate: a inceput si Vlad sa faca niste figuri, de nu-l mai recunosc.

tot ce nu-i convine declanseaza niste tipete de o sa zica vecinii ca-l torturez.
cand il iau de unde nu are voie, de exemplu; aseara s-a intamplat de doua ori:
o data nu l-am lasat sa se joace cu butoanele de la aragaz si a doua oara l-am "smuls" de langa cada, unde se joaca cu apa curgand, se uda tot - se "spala" pe fata si pe burta...

si dupa asta a ramas moroconos pana seara, se smiorcaie si se agata de pantalonii nostri sa-l luam in brate/carca...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 14 zile!!!

Mergi la inceput