Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA mersi de info! Eu cred ca sigur de la 4 luni ii bag un pic de sucuri si cereale mai ales,ca e prea silueta.O sa o intreb si pe pediatra,oricum,sa vedem ce zice.Ca cica e cea mai buna din oras,e mai in varsta. Ce mai face EMMA,tot cuminte? Ca si noi incepem sa devenim...azi a mancat cam odata la 2 ore,uraaaa! Da' ce plans trage de can o iau in bratze si pana apuca tzatza Mai devreme a tras un pic la stangul si dupa 2 minute a adormit.Am pus-o in carucior,a dormit 10 minute,apoi a inceput sa-si suga minile asa ca am pus-o si la dreptul unde a sta vreo 15 minute,dar ultimele 10 minute mai mult s-a jucat ... dadea si din picioare,o scotea,dadea din cap,iar o lua in guritza,ce mai Acum iar sta in carucior la aerobic si se mai si screme,sa vedem cat o tine! Cred ca o apuca si sughitul!
NICO bafta la examen!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Uitam! IRINA inca te mai distrezi? Ce-ai mai dibuit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Seara buna!
Mai fetelor ma stric de ras, nu sunteti zdravene! As citi si eu capitolele vechi dar mi se misca computadoru ca dracu. Eu am bagat un pui la cuptor si sper sa nu ma fure peisajul pe aici si sa-l fac scrum, ca ai mei baieti fac nani, fiecare in alta camera (parca ar fi certati).
Irina, te rog sa treci si la noi in listuta ca la 3 luni avem: 5.740 kg, 61 cm, si in afar alistei, 40 cm circumferinta capului. Spre bucuria mea nu ne creste capul intr-o zi cat la altii intr-o luna, vad ca de 3 saptamani tot atat are
Azi i-am dat putin suc de portocale, vreo 3 lingurite si sper sa faca kk ca mi-e mila de el, nu a facut de marti si da niste basinute de ne intoxica. Eu macar port tot timpul masca chirurgicala cand sunt in prezenta lui si mai atenueaza (sunt super racita), plus ca am si nasul infundat, in schimb ta'su face niste grimase de imi vine sa mor de ras, dar suporta cu stoicism.
Maraki, m-am uitat la pozicile lui angelos scump si dulcel oc, da' totusi ce scrie pe paturica?!!
Monica tu esti necajita ca face Diana kk prea des, eu sunt disperata ca al meu nu face fara interventia Trupelor Tpeciale (aka supozitoare cu glicerina)
Cata, asteptam retea de tzatze tapene si tari, de fata mare

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna seara mamici!

Ioana eu nu mai vreau tate mari! Le vreau mici, ca de o viata ma bat cu bidoanele mele mari.
Monica ce mai face fata, aerobic? Sa stii ca si la mine s-a scurtat perioada in care sta la san, unde inainte golea un san in 12-15 min, acuma max 7 min cu rasfatul de rigoare, dupa care dat capul pe spate ca o diva si scuipat nemernica de tzatza goala!!
Noi am fost afara dupa ce mancase bine si cand ne-am intors dupa max 45 de min avea o foame in gusha ceva de speriat, a tras niste racnete de a sculat tot blocul pana i-am dat sa pape. O mare fomista, asta e!
Giova deci am inteles bine din prima... suntem surori la capitolul asta. Parca vad ca ma duc la controlul de 6 saptamani si ma taie inca o data si mai stau inca nu stiu cat pana prestez ceva. Sotul meu (prevazator... deh...) zice sa ma duc mai din timp, sa se compenseze macar cu astea 2 sapt cat mai am de stat oricum. Dra nu am cu cine sa las fata. ca maica-mea e biznis uoman si vine juma de ora imi povesteste ce a mai facut si pleaca zicand "ma grabesc, am o intalnire!!!!"

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Gata, am venit de la Cora.
Nicole, sa stapaneasca placintica ta sanatoasa carutul!
Bafta maine la examen, tin pumnii!
Fetelor, voi cat ati dat la popa cand v-a citit molifta? Ca vreau sa ma duc si eu maine si nu stiu cat sa ii dau.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

ANDA eu nu i-am dat nimic Nu trebuie,eventual daca ai tu chef...si bani! L-a intrebat Ghita pe cantor si asa a zis ca nu-i musai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mie cand mi-a citit molifta i-a dat Cristi 100.000 si eu m-am certat ca e prea putin dar cica nu se da nimic, doar ca ai nostri popi asteapta.................

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Am uitat J G- pt colici e f bun si Flatulin gel e tot cu plantele pt colici,se da pe burtica si mai trec gazele.
Si un site f bun privind alaptatul este www.breastfeeding.com
Mie mi s-a parut nemaipomenit,sunt raspunsuri in legatura la orice intrebare,aproape
de la Oana Dintzoshela cu 5 dinti si unul pe vine tuturor &

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Moni,Anda,saru'mina...Sper sa ne tina cit mai mult carutul...
Moni..al nostru e bleo cu rosu..si are tot asa...chestie d'aia pin' la git..aparatoare...
http://www.babycarero.netfirms.com/index.htm
Al meu e K609 ab...
Noi am facut baita..am papat..si acum nani..sa vedem pentru cit timp...
EU am terminat proiectul pentru miine..si acum ma duc sa trag un dusulet..apoi sa mai citesc si eu ceva...
Sa aveti o noapte buna...cu somnic la bebici..
Va pup pe toate....
Ne vedem miine dupa amiaza...ca dupa exam o sa-mi vina socrii..asa ca...
Pupam..
Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetele care dati la bebei GRIPE WATER BABY,CE CONTINE,UNDE E FABRICAT SI CE CULOARE ARE?PLEASE,CA AM PRIMIT DIN TARA,SI NUSH DACA-I BUN PT BEBE.MULTUMESC
MARAKI,ii dau si un praf lui dani dar nu-i face nik.cred ca luni ma duc la dr

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput