IRINA iar nu ne intersectam,mai!
Sa vezi ce oripilata
a fost mami cand a auzit cum ii zic,ca si asa nu-i placea cand o faceam "pisicutza" - la cat ii placa ei matzele ,o inteleg ![]()
Mersi fetele, o sa ma uit si la pixeli acum
URSULINA mai zi mai si de RAISA, ce o ti la secret?
GIOVA n-ai incercat cu mana cum zicea DENISA? Sa stii ca merge!
De canalele alea ce sa zic? le-am observat mai bine cand am folosit mana! La stangul tasneste din trei si picura din inca vreo 5...iar la dreptul tasneste din unul-doua si picura tot asa din mai multe.Cred ca n-am apasat eu bine unde trebuie,probabil ca daca apasam peste tot tasnea din toate...dar daca se folosesc doar trei degete...ca asa zicea DENISA! Mai greu e sa nimeresc sticla,am cam stropit oglinda,niste cosmetice si chiar pe mutra am reusit sa fac dus ![]()
Dar toata chestia e pana prinzi pozitia,dupa aia merge snur.
DENISA iar esti cu musafiri? Ziceai tu c-o sa intri mai rar,dar nici chiar asa!![]()
CATA deci si tu esti laptoasa si mai umbli si la chefuri,ce nu le-ai tras niste dusuri cu lapte la aia sa te mai usurezi? ![]()
ANDA pe mine m-a tinut popa ala o vesnicie - asa mi se parea ca m-a pus in genunchi cu Diana in brate
Si ne-a mai plimbat pana la altar,inauntru baga doar baietii! Si nici nu i-am dat nimic,doar pentru biserica a lasat mami 200000 lei. Cum au fost bomboanele HEIDI
?
Eu ma multumesc la ora asta cu niste prajitura facuta de mami...Ca in cinci zile am dat gata 1/2 kg stafide si cate o cutie de smochine si curmale,aste cica sa inlocuiasca ciocolata.Dar tot l-am prostit pe Ghita sa-mi mai aduca si cioco asa ca ieri am bagat o tabla,zilele trecute inca una
Daca ar stii mami
Dar cred ca fara combustibilul asta mi se topesc kg si raman si fara laptic!
Mai e cineva pe aici?
MONI si
DIANA (01.01.2006)

IRINA acum mi-am amintit,la ce bodega stai mai la mare?????
MONI si
DIANA (01.01.2006)