Ecografie 3D sau 4D

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu am intrebat mai multi dr si mi-au raspuns ca eco nu are nici o influenta asupra fatului. Eu fac eco saptamanal, pentru ca numai asa reusesc sa mai trec inca o saptamana fara griji, dupa ce am pierdut 2 sarcini. Cand vad la eco ca bb e bine, ma linistesc pentru inca o saptamana. Medicul meu ma cheama de asemenea la 2 saptamani din cauza antecedentelor, sa vada evolutia. Cat am stat internata in spital am facut 2 eco unul dupa altul (doua zile consecutive). Eu zic ca un eco face mai putin decat o mamica stresata care sta cu grija tot timpul, mai ales ca eu am si contractii destul de dese si dureri de burta, deci numai un eco imi reda increderea ca e ok.
Eco 3D eu stiu ca la noi a cam devenit obisnuinta la sf primului trimestru, ptr ca daca b are ceva malformatii sa poata fi indicata o intrerupere de sarcina cu riscuri minime ptr mama. 4D este intradevar un moft, dar ce amintire placuta pentru bb cand va fi mare!!!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Bai, ce aiurea..ECOGRAFIILE NU AFECTEAZA CU NIMIC FATUL!!!
"- preturile lor sunt piperate
- unele mamici au fost deceptionate de imaginile pentru ca dupa nasterea bebelusului, nu l-au recunoscut!
-alte mamici au fost dezamagite, chiar daca bebelusul semana perfect cu fotografia in utero, pentru simplu motiv ca au renuntat atat de usor la magia misterului in ceea ce priveste aparenta fizica a copilului!"Pai astea sunt motive ?? Sa fim seriosi si sa gasim alte subiecte pe care sa exageram..
io 35+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Of, asa-mi vine sa zic ca īn Franta mai degraba din zgārcenie nu prea se face .... si mie mi se par motivele alea total aiurea pt ca daca ecografia ar fi fost nociva, nu ar fi fost recomandata nici macar o data.

Mergi la inceput