Surimi
Raspunsuri - Pagina 2
kisstherain999 spune:
Am facut si am si mancat salata. A iesit f f f buna. Am mai adaugat morcov si telina rase.
Multumesc mult pt retete.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
gabibarta spune:
eu pur si simplu le fierb in aburi impreuna cu zarzavaturi. E foarte comod si rapid:)
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
pepenash spune:
Eu mai fac o salata din surimi (fierte cateva minute), castravete si cascaval, taiate marunt si cam la aceeasi dimensiune si amestecate cu maioneza. Sau surimi fierte cateva minute amestecate cu un sos alb si putina verdeata, alaturi de care fac o garnitura de orez, paste, etc.
lulu77 spune:
SALATA MEA DE SURIMI
1 Cutie mare de boabe porumb ;
Surimi - la alegere (cat vreti de mult ) ;
Maioneza - cat cuprinde ;
Piper .
surimi se taie cubulete mici ,se amesteca cu porumbul ,piperul si maioneza , se serveste rece!
POFTA BUNA!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Mada spune:
salut,
eu i-am facut fetii mele cu spanac, am fiert cam 4 bastonase separata cateva minute.
si spanacul tot separat facut cu un pic de ceapa inabusita.
apoi le-am amestecat si a mancat fata de numa
este o varianta de papa si e comod ca stiu sigur ca nu au oase.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
mona25 spune:
Reteta chiftelute din surimi este minunata!!!!!
Tocmai am preparat-o!!!
Incercati-o neaparat!!
Balbina spune:
quote:
Originally posted by mona25
Reteta chiftelute din surimi este minunata!!!!!
Tocmai am preparat-o!!!
Incercati-o neaparat!!
Mona, bine ai venit pe forum! Imi pare bine ca ai incercat reteta propusa de mine si ca ti-a placut.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
emaaimee spune:
caliti o ceapa mica mica si 2 catei de usturoi,niste ciuperci,oregano,piper,apoi surimi si puneti si smantana.si in farfurie cascaval ras.se serveste cu spaghete
sau
caliti muguri de bambus/muguri de fasole(bean sprouts),ardei taiti pe lung,ciuperci in ulei de susan+un praf de pudra de usturoi.adaugat niste sos de soia si crabsticks taiat rondele,se serveste cu orez
salata de surimi cu avocado,salata vede,maio,pasta de rosii,lamaie
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Carmen_Marieta spune:
Eu fac cel mai des asa(este cea mai apreciata) dar o sa incerc si retetele voastre:
Salata de Surimi de Crab
300g de surimi de Crab congelat(sau in ulei), 6 oua, o cutie de porumb marinat(dulce), maioneza,o jumatate de lamaie, stoarsa, sare, piper
Se fierb ouale. In timp ce fierb ouale, se taie surimi de crab cubulete. Dupa care tai si ouale cubulete. Se pune intr-un vas, se amesteca surimi de crab cu ouale si cu porumbul bine clatit in apa rece. Apoi se pune maioneza dupa gust, sarea, si piperul. La sfarsit se stoarce lamaia si se amesteca bine. (Optional poti sa pui si 2 castraveti murati taiati in cuburi).