Surimi

Surimi | Autor: kisstherain999

Link direct la acest mesaj

Imi spuneti va rog si alte moduri in care se pot prepara batoanele surimi? (in afara de prajite in ulei)

Multumesc.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Eu le fac cu paste (tagliatelle)(pastele fierte+surimi taiat rondele+smintina din aceea fluida), mai am si un fel de budinca cu praz si surimi, dar e un pic mai complicata. Sau crud, cu maioneza, ca aperitiv...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna!
Eu fac o salata cu surimi, iese super buna!

-2 pachete surimi(se taie marunt)
-1 cut porumb mare
-5-6 oua fierte
-maioneza
optional: cascaval(eu pun ca noua ne place), ceapa verde;

Sper sa-ti fie de folos!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Alinkav batonasele nu trebuie preparate termic? Le pun in salata asa crude?
Ele sunt ambalate in pungute in vid si nu scrie pe eticheta daca sunt semipreparate sau nu.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Nu trebuie preparate nicicum, se lasa asa cum sunt, sunt super bune asa.Se dezgheata si se taie.


Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Multumesc mult gata ma duc la cumparaturi.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ma bucur ca ti-a placut ideea!! Acum astept impresii!


Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Vin si eu cu o reteta:

Chiftelute din surimi

Se toaca marunt un pachet de surimi (250 g), se adauga 1 ou, o lingura de maioneza si putin mustar. Se pun 2-3 felii de piine inmuiate in lapte, 1 catel de usturoi zdrobit, patrunjel tocat, sare si piper. Se modeleaza chiftelutele si se prajesc pe tigaie in ulei incins, pina se rumenesc, cam 2-3 minute pe fiecare parte.
Sint bune si fierbinti, si reci. Merg bine si la o masa festiva.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Uite, mai e o salata cu surimi, pe care am s-o incerc si eu curand.

strat 1: 3 oua fierte, maruntite, putin se sareaza
strat 2: maioneza
strat 3: surimi maruntite
strat 4: maioneza
strat 5: cascaval ras
strat 6: ciupercile calite cu ceapa
strat 7: maioneza
Si deasupra se pun 2 oua rase la razatoare.

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

iertati ignoranta, eu nu am cumparat niciodata surimi si nu stiu prea bine ce e...
nu e o chestie impanata gen fish fingers, e numai carne de peste presata?

alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Alinutza, surimi nu e carne de peste presata, se face din carne de peste, ceva crab pe-acolo, dar in cantitate mica, si alush de ou. Arata ca o mini-rulada, cu partea exterioara roza. Aici in Franta se gaseste sub diverse forme: bastonase, rondele, chiar si razalit...


Mergi la inceput