Minunatele scorpiute (30)
Raspunsuri - Pagina 11
HelleneC spune:
Buna dragele mele!
Carmen, chiar daca are asemenea intentii, nu ma sperii! Pai el chiar nu stie cum sunt scorpiutele?
Sotul meu stie ca "activez" pe forumul asta, poate si citeste, habar nu am, poate isi va face cont, insa nu cred ca ar vorbi asa fiind in situatia de a comenta ce am in casa! Mie mi s-a parut ca Sorin incercand sa se apere, mai rau a dat cu bata in balta... sa vedem cum se scoate! C'est la vie... uneori suntem prea impulsivi! Ar fi bine ca, daca nu vrea sa mearga la psiholog (oare ce au oamenii astia, ca in cap nu dau! am colega de birou si sunt teafara...)sa faca terapie prin "forum"!
Va doresc o saptamana buna, ca la mine a inceput stramb de tot! Recuperam pe parcurs!
Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
multumesc laura.acum ne pregatim pentru afara.direct in parc mergem.si eu m-am impuns aseara cu sotul meu si nici acum nu ne-am impacat.dar noi numai din nimicuri ne certam si suntem ambitiosi amandoi si lasam cam greu.cand ne hotaram sa lasam de la noi lasam amandoi deodata si asa ne impacam.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
'Neata scorpiute,
Carmen,pai al tau sot si-a facut ID pe desprecopii?Hehehehehehe....ce smecher!Se vede treaba ca il roade problema voastra din moment ce a apelat la metoda asta de spionat nevasta...Io l-am batut pe Marius la cap cred ca juma de an ca sa isi faca ID pe forum si sa intre si dupa ce am reusit sa il conving sa posteze,a postat si din primul subiect a si sarit un moderator pe el precum musca la rahat,de saracu' nici nu stia ce vrea ala cu el si cu ce naiba a gresit.Asa ca aia a fost prima si ultima lui postare pe desprecopii....forum care l-a dezamagit...Poate ca al tau sot,pe langa "galagia" si discutiile in contradictoriu pe care le poarta pe aici,va avea ,cumva,de tras si ceva invataminte si poate ca o sa ii urce mintea la cap....Iti doresc tot binele din lume,mult bine micutei Anda(ai tu grija de ea...ca ea e frumusetea din viata ta) si mult succes in tot ceea ce faci!
Fetele,la noi vichedul a fost fainut.Cred ca ati vazut la stiri ca in Timisoara s-a mai deschis un super market,asa ca sambata am bantuit p-acolo(vorbesc de Real)...Printre cele d-ale gurii cumparate,mi-am luat si niste cutitase de bucatarie,fainute,pentru curatat legume.M-au costat o nimica toata...Sunt destul de ieftine produsele la Real,merita facute cumparaturi la el,insa necazul pentru mine este ca stau cam departe de marketul asta,imi ia cam o ora sa merg pana acolo,caci nu am masina mica si cu transportul in comun dureaza.
Pai va doresc tuturor o saptamana cat mai buna si mai plina de realizari si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
dolcebaby spune:
Unde sunteti fetelor ? Cum a dar soarele ati disparut toate... e frumos ?
Va pup pe toate si profitati acum de plimbarile pe la soare ca am inteles ca se intorc ploile
dolcebaby
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
in sfarsit simt si eu ca m-am odihnit...eram in urma cu somnul rau de tot
carmen, tu si sotul ar trebui sa va ganditi ca la mijloc este anda, sa lasati deoparte "sentimentele" legate de bani,a cui e casa ce face soacra, mama sau mai stiu eu cine...incercati(daca se mai poate si mai vreti amandoi) sa o luati de la capat, fara nici un ajutor material din partea nimanui, daca numai asta era problema(ca el nu este trecut in actul casei) totul o sa se rezolve...fiindca o sa aveti o casa la care ati muncit impreuna, o sa apareti amandoi pe actul casei, etc...puteti sa le spuneti si mamei si soacrei sa nu se mai bage, ca vreti sa vedeti ce puteti realiza voi doi...sa nu mai apara nimeni in casa(chiar daca sunt mama sau soacra) fara sa dea un mic semn de viatza inainte(asta am inteles ca-l deranja pe sotul tau)...este pacat ca pentru niste bani si unele ambitii sa se destrame o familie(daca doar astea sunt motivele)...lasa ce a spus el(omul spune multe la nervi...din pacate uneori chiar prea multe si nu mai ai cum sa stergi repede totul cu buretele)...daca dragostea dintre voi,iubirea pentru anda si faptul ca ea ar trebui sa aibe amandoi parintii langa ea mai merita sa luptati... asta numai voi stiti...dar un lucru nu ar trebui sa lipseasca...respectul....e fff simplu sa-ti dai cu parerea din afara, insa daca esti in situatia data...totul se complica...tesi sa-ti dea Dumnezeu putere.
anaam vazut la tv arata super real-ul
va pup pe toate fetelor...sa aveti o zi minunata
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
nastasie spune:
buna dimineata.noi ieri am stat mai mult pe afara.si azi fiindca e tot soare la fel.acum sunt in discutii cu sotul sa ne apucam sa facem bucataria.cred ca intram iar in santier.va pup pe toate si o zi minunata.
albumul meu
Ana68 spune:
'Neata fetele,
Dolcebaby,pai si la Timisoara e o zi superba.Ieri a fost la fel,cu soare si cald....si azi la fel.E o nebunie de vreme superba aici...de ma trage ata la duca si de-as avea banuti la teshcherea,zau ca as taia-o de la servici aiurea prin oras,mai ales ca sefu nu-i aici,e in delegatie....Insa mi-am lasat in vichend banutii pe la Real,asa ca sunt lefterica si cu ochii beliti pe geam la nebunia de soare d-afara....
Carmen,sper ca e ok pe la voi...Ce face Anda?Al tau sotior s-a mai calmat?Pacat ca s-a ajuns la conflictul acela de interese aici pe forum si....imi pare sincer rau pentru voi.Poate ca pana la urma o sa ii treaca furia,supararea si va regandi,impreuna cu tine,optiunile pe care le aveti vis-a-vis de relatia voastra , de familia voastra.Iti doresc tot binele din lume!
Adriana,pai doar ce ati terminat anul trecut cu santierul,va apucati de altul???Pai spor la treaba!Si pupaturi la pilotist...
Fetele,sa aveti o zi minunata si plina de satisfactii!
dolcebaby spune:
Ana te pup
Mei da ai un stil de imi vine sa pup monitorul cin citesc ce scrii tu... esti plina de viata tot timpul !
Sa nu te schimbi niciodata !
Dak ajung vreodata la Timisoara jur ca vreau sa te cunosc !
dolcebaby
Ana68 spune:
Hehehehehehehehehe......may,Dolce,may......
S-a facut!....Pai cand faci o poteca de Temeshvar...sa ne cunoastem,may frate....ca se intalneste munte cu munte,dar-mi-te om cu om,pai nu?
Si....cu mici exceptini...o sa incerc sa nu ma schimb,promitez,da' finca asa mi-i naturelu' cam greu sa se produca schimbarile prin mansarda mea....Ca am mai spus:o viata are omu' si-o gaura in...sti tu ce....si de m-as lasa pusa la peamant de toate supararile....pai cred ca acum as face ca in reclama aia :" cutiile alea trei sunt la promotie?scump,doamna,scump!Da' halatu'?cat e halatu'?"...
Sa ai si tu parte numai de bine si ma bucur,sincer,din tot sufletul ca pot sa te fac sa razi si sa iti descretesc fruntea.....Pupici!
nastasie spune:
ana, pai nu ti-am povestit dupa santierul de anul trecut:noi aveam un brau de vopsea pana la jumatate in bucatarie si l-am razuit apoi am varuit toata bucataria.si apoi a inceput sa se umfle partea de sus si sa cada varul, pentru ca noi nu am stiut ca cine a stat inainte a dat vopsea pana in tavan cred ca si pe tavan si apoi a acoperit cu var.si noi nu am stiut , am zis ca a dat pana la jumatate.plus ca nici varul nu a fost grozav ca s-a cam umflat si in baie si pe hol, asa ca sotul meu a vorbit cu un baiat sa vina sa faca(ca el nu mai are ti9mp cu serviciul si cu scoala de soferi) sa vedem ce e de facut.plus ca daca se apuca de razuit schimb automat si geamurile si imi comand mobila de bucatarie ca razvan a terminat toate usile din casa.asa ca saptamana asta caut mobila de bucatarie la comanda.plus ca imi trebuie multe rafturi ca am la vase si nu am camara.am vazut ceva frumos si ieftin pe net asa ca sa ma orientez.cam ce vreau.plus ca am vrea sa punem parchet in sufragerie si sa ma apuc sa transform dormitorul pentru razvan.deocamdata in dormitor nu fac decat sa-l mochetez, pentru ca razvan e inca mic.pana la 2 ani am timp sa-i fac camera.si adevarul este ca mi-e mila de patul meu ala imens pe care trebuie sa-l scot ca sa-i pun lui pat.si noi o sa ne mutam in sufragerie(asa e cand ai doar 2 camere) unde si aici ne trebuie o canapea.asa ca avem multe in plan.le luam pe rand.geamurile si bucatarie sunt principalele.apoi parchet si canapea in sufragerie si ultimul ramane dormitorul.ala poate sa astepte pana face razvan 2 ani.
joi ma duc sa vad si o cresa pentru razvan.o cunoastem pe dna directoare si speram sa fie totul ok.deja se fac inscrieri pt toamna asa ca m-am pus pe cautat cresa.
am scris mult.fug ca trebuie sa serveasca copilul masa.
laura, pacat ca nu ai citit din urma sa vezi cum povesteste ana.mori de ras.
albumul meu