Mamici de martie-aprilie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
andra_simona spune:
CIUF-ce pot sa zic...Luca e un copil fenomenal,nu vreau sa te superi pe mine dar am citit de doua ori ce ai scris si am ras cu lacrimi in ochii.Stiu ca tie nu ti se mai pare amuzant,mai ales acum ca esti gravidutza si orice te enerveaza,dar Luca,repet este un copil fenomenal,sa-ti traiasca si sa fie sanatos.Iti multumesc din suflet pentru incurajari si stiu ca toate trecem prin momente dificile,dar uneori daca nu ma exteriorizez,simt ca o iau razna.Multi pupici si o noapte cat mai usoara si odihnitoare.
AIDA-te
dulce,dulce si stiu ai dreptate este greu dar o sa trecem si peste perioada asta,si am stat si ma-m gandit,cred ca intradevar baietii nostrii sufera si ei cand ne vad asa dezorientate,si mai ales ca stiu ca nu pot sa ne ajute cu mare lucru.Multi
de noapte buna.
Laura Ioana spune:
Andra Simona bea apa ca sa-ti creasca tensiunea sau bea un pahar de vin rosu (ai voie, mie mi-a recomandat chiar dr de familie).
Tecla nastere usoara, ca stiu ca si tu te internezi maine. Sa ai un bebe sanatos si sa te refaci cat mai repede
Fetelor vreau sa va pup pe toate si sa-mi iau ramas bun

Mine dimineata plec la Iasi si vin dupa ce nasc (asta nu se stie cand, ptc vreau sa nasc natural si voi astepta sa se inample) In spital nu este net asa ca va voi anunta de nasterea mea prin Tinutza (fii pe faza ca iti voi trimite mesaj
). Va urez nasteri usoare tuturor care veti avea bebeii in brate inainte de a ma intoarce eu.
Laura
cu
37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Cosmina spune:
Ceau fetele, am reusit si eu azi sa citesc ce ati mai scris, cam tot ce am pierdut in ultimul timp.
In primul rand FELICITARI NOILOR MAMICI, BEBELUSI SANATOSI SI MULT LAPTIC!!! 

Doamne ce minunatii de copilasi!!!
Am citit de pestele mancat in sarcina ca nu v-a facut bine. Eu am mancat peste si inainte de sarcina si in sarcina cu acceasi placere si nu am avut nimic. Cred ca depinde de organism.
Tina imi dai te rog si mie pe PM parola sa pot vedea si eu pozicile? Merci.
Ciuf e super povestea ta!! Ai un copil minunat!! Mi-as dori ca si baietelul meu sa fie asa poznas!
Eu ma simt bine, dureri de stomac mai am inca. In rest e ok. La doctor mai merg de marti intr-o saptamana. Si pe urma pot sa nasc oricand, adica din 15 martie incolo am verde de la medic ca piticul meu poate veni oricand. Sincer ma si bucur dar si nu prea. Oricum important e sa fie sanatos, oricand ar veni. Noi suntem pregatiti. Sa vedeti ce forme ciudate ia burtica mea cateodata! Se strande intr-o parte si in cealalta e gol!![]()
Cam cate kg ati luat pana acum? Eu ma simt cam "grasa". Pe bune. Am plecat de la 52 kg si acum am 71. Mi se pare enoerm de mult. Ce ziceti? Spuneti-mi ca nu sunt singura!

Asta nu ca va doresc si voua! ![]()
![]()
![]()
![]()
Acum va las si va pup pe toate dulce!
Cosmina
34w4d
Delia21 spune:
Laura Ioana,drum bun scumpa si asteptam sa te intorci cu bine.Vreun numar de tel unde am putea vorbi sau afla ceva de tine?Indraznesc si eu,sper sa nu te superi!
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
ciuf spune:
Laura, iubita, drum bun maine si te asteptam cu bebelusul sanatos si frumos in brate! Nastere usoara.
Fetelor, cum mi-o fi daca oi avea baiat si va fi la fel ca Luca??? Cred ca la nebuni ajung. Oricum sa stiti ca m-am usurat mult de tot ca v-am scris.
Vineri cand am fost asa de suparata, nu am vrut sa vorbesc despre patania lui. Am preferat sa ma inchid in mine.
Andra Simona, asta sper si eu sa fie hormonii de vina. Si realizez ca sunt nervoasa si din cauza ca nu ma odihnesc noptile.
Pup gasca,
Ciuf (33+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
aida_o spune:
Tinutza,
eu in weekend sunt mereu plecata la cumparaturi (mincare si ce mai trebuie pentru bebe), si mergem sa verificam in ce stadiu se mai afla constructia casei (care - by the way - nu cred ca va fi gata in aprilie, asa ca ne vom inghesui in apartament cu bebe si cu toate lucrurile cumparate pina acum... deja zici ca e depozit la noi in apartament). dar daca o sa pot intra vreodata si o sa ne si sincronizam cu ora (noi suntem pe GMT -7), te trag eu de minecutza la o birfa, promit! 
Ciuf,
sa stii ca mie imi place mult palarioara pe care ai luat-o, de unde o ai? sa mai adaug ca Luca e fenomenal, ca de obicei? :) saracuta de tine, te cred si eu ca ti-e greu (ne e si noua, celorlalte - care nu avem deja acasa un copil - dar tie?). pup sa treaca supararea 
Andreea Georgiana,
uof! cum mai esti cu stomacelul? imi dau seama cit de dureroase au fost crampele, pt ca eu am asa ceva cind maninc banane (curios, ca inainte de sarcina faceam cele mai ciudate combinatii si nu aveam nici pe naiba). ai grija ce maninci, sa nu mai ai surprize. cit despre tunsul "dinsei", si eu i-am facut azi o freza, de zici ca avea mustata si perciuni. am zis ca ma tavalesc pe jos de ris, cind am luat oglinda. eu zic ca, pina la urma, cea mai buna solutie pt a nu ajunge la nastere cu "padure" acolo, e sa ne tundem cam la 2-3 zile.
mi-am pus si eu in bagajul de spital o mini-trusa de farduri :) acum sunt mai linistita, ca mi-era teama ca o sa merg fuga sa nasc si o sa arat ca o lesinata.
33 fix
anairda36 spune:
Catrinel nu mi-au dat nimic pentru retentie, mi-au spus doar sa stau in pat si sa beau multa apa. Maine iar la control. Ma cam lasa puterile zau.
MP am o veste proasta pentru tine : chestia asta cu intorsu de pe o parte pe alta e tot mai grea, nu trece pana nu nastem. Sa te auda Dumnezeu si sa-mi fie nasterea usoara. La fel iti doresc si eu tie.
Mihaser bafta la medic sa vii cu vesti bune.
Andra Simona
E bine sa ai tensiunea mica in sarcina, eu o am oscilanta acuma dar am avut-o mica inainte si stiu cum e. Bea o cafeluta dimineata ca nu face rau, ti-as recomanda si un pahar de vin inainte de masa dar .... fa cate un dus mai cald si ai grija sa nu mananci usturoi. Dormi pe mai multe perne si nu pe spate. Crize de plans ca sunt urata si grasa am facut si eu de am vrut sa sparg oglinda si banuiesc ca majoritatea de pe aici. Sunt normale dar trec.
Ciuf iubita oricat de necajita as fi nu pot sa nu rad cu lacrimi de "plodul" asta al tau. E o nebunie !!! Imi inchipui ca vrei cateodata sa il trantesti de pereti dar ti-e drag de nu mai poti. Sper sa ai o fetita cuminte si sa semene cu tine.
Laura Ioana te pup si iti doresc o nastere super usoara si bebe sanatos si frumos. Te asteptam inapoi cu cele mai bune vesti.
Delia de pe celular te-am sunat. Te mai sun eu zilele astea sa-ti ramana nr.
39+ 4
ciuf spune:
Aida, palariuta am luat-o de la Walmart. Vrei sa-ti iau una?
Sa stii ca musai trebuia sa fie in bagajul de spital si trusa de farduri. Te si vad, printre respiratii, facandu-ti repede buzele si ochii repede-repede sa fi o aranjata cand ai intalnirea cu micuta.
Pup
Ciuf (33+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Qamar spune:
Holalario, mamici, bebici si burtici!
io-te ca am mai ajuns si eu pe la computer, a fost un weekend plin si in momentele libere am zacut ca balena pe uscat
dar sa nu va imaginati ca am prestat cine stie ce munci epuizatoare, din contra, sambata l-am luat pe husband de manuta (si de volan
) si am mers incet incet sa vizitam animalele de la ZOO
cred ca a fost cea mai lunga plimbare pe jos din ultimele luni, in zoo, bine'nteles cu pauza la urs...
ca avea o privire dementa...
iar duminica , hai sa iesim un pic cu masina in centru...si numa bine ca am ajuns in centru Targovistelui
nu ma intrebati de ce, pe noi asa ne mai apuca, mergem cat vedem cu ochii...
deci, dupa o calatorie hurducata cu masina de 80 km in total, sunt marturia vie ca nici nu am nascut
nici nu am lesinat, ca stiu ca intreba cineva daca sa plece la drum...
oricum, si husband a condus exemplar
ameluta, ma bucur ca ai reusit sa te uiti la 'In pantece', la mine e a 2a oara cand il vad si si eu si husband am stat nemiscati de la inceput la sfarsit, eu mai lacrimam din cand in cand
, mai ales ca bebele ales drept exemplu era fetita
si ma gandeam la a mea
dea, e o dulce Mia!!!!m-am indragostit de nasucu ei
AndreeaG, vai de capul tau ce ai mai patit, culmea e ca mai citisem la niste mamici (nu mai stiu din ce perioada) ca una din ele patise tot asa de la peste ...eu sunt innebunuta dupa peste dar nu prea ma atrage de 9 luni
..am vrut intr-o zi sa imi fac salata de ton..si cand i-am simtit mirosu'......
MP, oricum Eliasu e aproape de CF2
mergem de manutza ![]()

andra_simona, la fel sunt si eu cu tensiunea, dar o dreg cu Cola ca de la cafea mi se cam apleaca
..cat despre respirat, eu am cedat si ma tratez cu Olynth pentru copii (cu concentraie mica), mai ales seara, ca altfel simt ca innebunesc...nu stiu daca de la Olynth ma simt mai bine, o fi doar in capul meu, insa tot e mai bine fara...
a, am primit unda verde de la nenea dr pentru picaturi de nas
ciuf, 

laura ioana, iti tin pumnii si sa ne auzim cu bine 
ce frumos a fost in weekend, soare si cald, si acu aud la stiri ca vin 3!!!!!! saptamani de ploi si ninsori...
dar hai sa incheiem intr-o nota optimista
:
Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa. A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa. A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte... Lasa cainele se urca in masina si pleaca. Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta. Sotul:
- Nevasta, s-a intors cainele acasa?
- Da, s-a intors.
- Da-l la telefon ca m-am pierdut...
va pupacesc,
Noemi
37+
Poze cu burtica
simona_toma spune:
Ciuf

Esti mortala!!!!Rad si acum cand ma gandesc la saracu' caine stropit cu apa!Te rog frumos sa nu te superi pe mine, dar felul in care povestesti...m-a dat gata.Esti teribila, si tu si zvapaiatul de Luca.Referitor la calduri, eu am niste bufeuri de ma fac lac de apa in cateva secunde.Iar noaptea dorm numai cu picioarele dezvelite si dup-aia sa vezi dureri de burta.Dar altfel nu pot sa dorm!!!
Laura Ioana
Tinem pumnii strans.Sa nasti cat mai repede, sa nu fii nevoita sa stai prea mult in spital.
Anairda
sper sa nu mai dureze mult chinul tau.
Fetelor,eu nu ma plang deocamdata decat de o blegeala si o proasta dispozitie care ma copleseste zilnic.Ma simt ca o baba.
Parca nu mai am pic de energie, as vegeta toata ziua.Noaptea dorm chiar bine, rar ma trezesc pt un pisu, in schimb ma cam doare burtica cand ma intorc de pe o parte pe alta.Stau chiar bine, nu?
Va pupacesc pe toate si va doresc o saptamana...vesela, fara dureri si fara nervi si mai cum vreti voi.
Simona
34+ si bebe
Raducu