Mamici de martie-aprilie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

FETELOR,ASTAZI LA ORA 10.30 AM,A NASCUT LUMYSTI,O FETITA DE 3KG,50CM SI APGAR 9.DEOCAMDATA NU STIU CUM O CHEAMA PE DOMNISOARA SI SPER SA AFLU IN CURAND.
LUMYSTI,FELICITARI SA ITI TRAISCA SI SA ITI ADUCA NUMAI BUCURIE SI FERICIRE!

Adar,telefonul este tot timpul la sotul meu.El imi trimite mesajele imediat cum le primeste.Nu il deranjezi.Diferenta de fus orar este -2 ore fata de RO.

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Felicitari Lumysti, sa va traiasca fetita si sa va umple casa de fericire si bucurii !

Adar, mercic !

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Felicitari Lumysti sa va traiasca bebelina si sa va bucurati de ea!

Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Salutare la toata lumea!

Hai Ile,hai Ile!!!
Hai Ema,tinem pumnii stransi!

Felicitari Tecla si te asteptam cu detalii!Sa iti traiasca micutul!

Tare draguti bebelusii nou adaugati la galeria noastra foto.Biuta si Catrinutza,sa va traiasca!

Acusica vine si al meu.
Pana atunci am tricotat si eu o paturica si o caciulita pentru Matei..si acum ii fac una si lui Vladut(o caciulita).Ca nu mi se parea corect...Cand eram insarcinata cu Vladut i-am pregatit cu manutele mele o gramada,iar acum nu aveam nimic.Si Matei e la fel de iubit si de asteptat.Nu?

Ieri am fost la dr de familie...durerea mea de picioare e normala,mi-a luat tensiunea si a iesit buna.Iar rezultatul analizelor lui Vladut ne arata faptul ca tusea lui e pe fond alergic.Si acum o sa ne programam la alt pediatru sa vedem ce tratament ne da.

Cam atat.
Maine seara am programare la dr,o sa fac si o eco...am super emotii.Probabil ca vom stabili exact si ultimele detalii legate de momentul cel mare.Doamne ajuta!

Va pup pe toate toate! Revin maine cu vesti proaspete.

Monica 37+

Pozele noastre

Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Buna fetele,
Va scriu dupa o noapte destul de alba. Bebele, (Bodan o sa-l cheme, asta in onoarea prof. Marinescu)s-a miscat din toate membrele pe care le are. Ziceai ca vrea sa iasa afara. Pe la 3,30 i-am dat niste ceai de tei cu miere si s-a mai linistit. Cum sta cu capul in sus m-a lovit cat a putut cu picioarele in vezica si ce mai e pe acolo pe jos. Simpatic tipul, cred ca va fi un sportiv.
Multumesc de incurajari, chiar am nevoie ca mor de frica. Voi mere la spital cu sotul si mama.
Multumesc ca pana acum nu am avut probleme (nu am pierdut apa, nu dopul elatinos sau altele). Doar contractii si intariri de burta de ma treceau transpiratiile. Le mai linisteam cu un No-spa. Sanatate celui care l-a inventat.
Delia21, poti sa stai linistita, bebele seamana cu tine si la zambet nu numai la suparare. Parerea mea, are urita ta si cam seamana cu tine. Imi place cum andsti

Felicitari Lumysti, sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii, sa manance bine si sa doarma exact cand vrei sa dormi si tu. Refacere rapida!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Felicitari,Lumysti! Sa fiti sanatosi!

Pozele noastre

Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Salutare!

Felicitari,Lumysti!Sa fie sanatoasa si sa creasca mare bebelina!

Multam ptr incurajari, noi suntem bine, tocmai ce am sarbatorit cei 3 anisori ai printesei mari, care si ea face numai prostii (are o predilectie ptr aruncat kucruri in WC si pe geam).
Am luat 9 kg pana acum, dar stand tot in pat presupun ca pana pe 17 Aprilie cand sunt programata la cezariana, voi mai lua cateva.
Nici eu nu dorm bine noaptea, ma foiesc-cat imi permite piciorul operat- si imi e groaznic de cald, transpir tot timpul.
Ziua mai ma uit la DVD-uri si astept sa treaca timpul. Cel mai nasol e ca nu prea mai pot sa ma tarasc in carje, burtica fiind din ce in ce mai mare.

Va pup pe toate toate!

Corina +Ilinca 01.03.2003+bb2 32 sapt

Corina ,bb Ilinca 01.03.2003 si bebelusul de fratior din burtica 24+sapt

Ilinca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LUMISTY - FELICITARI PENTRU PRINTESICA, SA FITI SANATOASE AMANDOUA, TU SA AI LAPTE, IAR MICUTA SA PAPE CA SA CREASCA, SA FIE FRUMOASA SI SANATOASA SI SA VENITI SA NE POVESTITI CUM A FOST LA NASTERE!

VA PUPAM CU DRAG,

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Moaaaaamaaaa, au inceput iar sa curga bebeii pe bandaaaa!!!

De-aia stau cu pagina inchisa ca daca dau refresh prea des mi-e sa nu fac vreun atac inimal....

Felicitari Tecla si Lumisty pt comori, sa va traiasca si sa va bucurati de ei impreuna cu cei dragi.

Ce mai stiti de Ile77? Dar de Nshiro? Ca mi-e un dor de ea.....

Diana1968, cand esti programata pt cezariana? Probabil ai scris pe forum, dar nu mai stiu.

Anairda, iti tinem pumnii, sa vina bebe fara dureri mari.

Pup fetele, inchid si deschid mai tarziu din nou sa vad vestile.

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Lumysti,felicitari!Sa va traiasca printesa si sa vii repede cu vesti despre voi!A....si vrem povestea nasterii,lucru valabil nu doar pt. tine...

ANDREEA GEORGIANA +36 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput