anticonceptionale=libido 0?
Raspunsuri - Pagina 2
moana spune:
quote:
Originally posted by nushulica
eu abia acum cand am citi aici am facut si eu legatura : de 2 luni am renuntat la anticonceptionale si chiar am chef de ma mir si eu ca nu-mi aduc aminte sa mai fi avut asa un chefoare de la asta sa fie??ca am lasat pastilele??daca stiam eu mai demult...
Nushulica si finutzaIngrid(11.12.2005)
Nushulica, ce anticonceptzionale luai?
moana spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
A intrebat cineva de Diane35depinde si de organism, dar dupa parerea mea se va duce la vale libidoul. Io iau tot substanta din Diane35 dar cu alt nume.
Daca n-as fi bolnava nu m-as atinge de pastile nici moarta. Prezervativul e sfant iar pe care il aud ca ucide placerea imi vine sa-i spun sa ia anticonceptionale sa vada atunci cum e cu dorintza si placerea.
just me
pai si atunci ce ne facem? ca si mie mi-a zis doctoru sa iau pentru ca am un dezechilibru hormonal (doi dintre 5 hormoni dozati sunt cam la menopauza. si mai am mult pana acolo sper io). si mi-e frica sa nu iau. daca nu e prea personal, ce boala ai?
oana
nushulica spune:
quote:
Originally posted by moanaquote:
Originally posted by nushulica
eu abia acum cand am citi aici am facut si eu legatura : de 2 luni am renuntat la anticonceptionale si chiar am chef de ma mir si eu ca nu-mi aduc aminte sa mai fi avut asa un chefoare de la asta sa fie??ca am lasat pastilele??daca stiam eu mai demult...
Nushulica si finutzaIngrid(11.12.2005)
Nushulica, ce anticonceptzionale luai?
am luat 3 ani de zile triquillar la recomandarea medicului dar acum am renuntat ca vrem

Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
anka-maria spune:
endometrioza ovariana, adica niste cheguri de sange pe ovare si in acelasi timp valoarea testosteronului era peste limita superioara(de aici probleme cu parul si cu tenul).
Ca sa-mi scada testosteronul si sa-mi opreasca ciclul de tot( pentru endometrioza) mi-au dat o combinatie de Androcur+Provames care este si contraceptiv.
Androcur contine acetat de cyproteron ca si Diane35 doar ca de 25 de ori mai puternic.
Testosteronul a scazut dar s-a dus cu tot cu libidoul meu. In schimb parul de pe corp s-a rarit considerabil si tenul s-a curatat complet.
Deci e si de bine si de rau.
just me
megbeng spune:
eu iau de 2 luni yasmin...mi-a redus doar putin libidoul, dar sotul meu e mai multumit asa, ca cica nu mai sar toata ziua pe el :))
in rest, desi despre yasmin, numa' de bine, la mine sunt clare, pe cantar cele 2 kg in plus, la acelasi regim de alimentatie , basca bicicleta de camera si abdomene zilnic iar fatza...mi s-a umplut de cosuri :(((( oi fi eu mai pe dos, asa....
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
morenaA spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
Prezervativul e sfant iar pe care il aud ca ucide placerea imi vine sa-i spun sa ia anticonceptionale sa vada atunci cum e cu dorintza si placerea.
O fi el sfant, dar inainte sa ma las de pastile eu am vrut sa ma invat cu el si sa le testam.... si s-a rupt! (unul dintr-o cutie de 3. Am mai luat o cutie si s-a mai rupt unul... deci cu o asa rata de succes mi mi-e cam frica...) Asa ca deocamdata nu-mi permit sa las pastilele...
josefine spune:
eu am citit intr-o carte, a unui doctor, ca studiile facute arata ca pastilele care erau initial pe piata, cele cu o concentratie mare de estrogen, intr-adevar, inhibau libodoul, in timp ce astea de acum, multifazice (combinate) care sunt recomandate in procent de 40% (pe piata americana, cel putin) chiar amplifica dorinta sexuala, fanteziile si satisfactia. si autorul incheie cu o mica statistica facuta pe pacientele sale, intrebandu-le daca ele cred ca pastilele suprima orice dorinta, si ele au raspuns in mare proportie ca da, e posibil, asta datorandu-se faptului ca nu sunt informate bine. eu cred ca sunt alte cauze si nu pastilele sunt de vina.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
anka-maria spune:
Josefine, poate imi zici exact cine-i nenea ala ca sa-i transmit si eu opinia mea
.
Deci 2 ani de Logest (adica combinata de ultima generatie)=libidou 0, p-orma 2 ani de prezervativ= activitate normala(as spune chiar ca inviasem din morti), p-orma iar pastile=libidou cu minus.
Mie din ecuatia asta mi-e clar ca organismul meu are o problema cu anticonceptionalele. Si vad ca sunt si alte femei care observa schimbari d-astea inainte si dupa.
just me
diadaniela spune:
La mine e foarte clar ca Logestul a fost problema.Nenea cu studiile sa vb dupa ce foloseste si el anticonceptionale.![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Ana-Maria21 spune:
Scuzati-ma ca ma bag si eu in discutie.....dar cand am luat si eu anticonceptionale cand am inceput sa
dupa cat timp nu imi aduc aminte,dar si mie imi scazuse libidoul si pe mine ma mai durea si capul(asta e alta treaba oricum).Dupa ce am renuntat la ele......alta treaba.As vrea sa nu mai iau niciodata dar.....ce sa fac?Eu nu am nascut niciodata si nu pot opta pentru sterilet parca se numeste.Si va rog nu va ganditi la prezervativ pentru ca sunt alergica la ele.Sincer vorbind.Ati mai auzit asa ceva?
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste